| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Udomljavanje Raspravljate o temi Primam rezervacije za tri mala mačića/mace - Rijeka u Kućni ljubimci forumu; Pozdrav svima ! Eto, kao što se da naslutiti iz naslova, poklanjam male mačiće. Sada su stari nekih mjesec dana, i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-05-08 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 8
![]() | Pozdrav svima !Eto, kao što se da naslutiti iz naslova, poklanjam male mačiće. Sada su stari nekih mjesec dana, i trebali bi još otprilike toliko vremena provesti kod mene, tako da za sada samo primam rezervacije . Što se tiče spolova, još nisam na čisto, no čini mi se da je tigrasti muškić, a ovi bjelkasti ženkice.Dostava je osigurana za područje Rijeke i šire okolice ( može i do Delnica npr. ). Pa ako imate prijatelje, rodbinu, znance, kolege koji bi željeli udomiti malog čupavca, javite se molim vas ![]() P.S. za muškića ( koji god bio ) možemo reći da je rezerviran .Evo malih miceka : ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnji Uredio kiketz : 20-05-08 u 15:55. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-05-08 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 8
![]() | Re: Primam rezervacije za tri mala mačića/mace - Rijeka ![]() P.S. ovaj bijelo tigrasti sa trenutno ima jedno oko zatvoreno, nažalost. Prvo je bilo crveno, sa nekakvom opnicom, zatim se zatvorilo i počelo je "curiti" iz njega. To smo liečili kapima i mazanjem, iskreno se nadam da će proći bez posljedica po oko, tj. nadam se da nije oslijepio u igri s drugim mačićima ( činjenica je da se dosta boksaju )... Zadnji Uredio kiketz : 20-05-08 u 15:55. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Primam rezervacije za tri mala mačića/mace - Rijeka kako si medeniiii ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Primam rezervacije za tri mala mačića/mace - Rijeka Preslatki su ![]() Ja bi jednog al već ima pesa doma ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
« Male mace...
|
mala maca »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:10.

!