Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci > Udomljavanje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Udomljavanje Raspravljate o temi Primam rezervacije za tri mala mačića/mace - Rijeka u Kućni ljubimci forumu; Pozdrav svima ! Eto, kao što se da naslutiti iz naslova, poklanjam male mačiće. Sada su stari nekih mjesec dana, i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-05-08, 15:46   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-05-08
Godina: 22
Poruka: 8
kiketz se izdvaja iz mase
Smile Primam rezervacije za tri mala mačića/mace - Rijeka

Pozdrav svima !
Eto, kao što se da naslutiti iz naslova, poklanjam male mačiće. Sada su stari nekih mjesec dana, i trebali bi još otprilike toliko vremena provesti kod mene, tako da za sada samo primam rezervacije . Što se tiče spolova, još nisam na čisto, no čini mi se da je tigrasti muškić, a ovi bjelkasti ženkice.
Dostava je osigurana za područje Rijeke i šire okolice ( može i do Delnica npr. ).
Pa ako imate prijatelje, rodbinu, znance, kolege koji bi željeli udomiti malog čupavca, javite se molim vas

P.S. za muškića ( koji god bio ) možemo reći da je rezerviran .

Evo malih miceka :

Zadnji Uredio kiketz : 20-05-08 u 15:55.
kiketz je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 15:48   #2 (permalink)
Starter

Re: Primam rezervacije za tri mala mačića/mace - Rijeka

A ovo im je mamica, kada je bla nešto mlađa ( možda i ovaj tigrasti bude takav ) :

kiketz je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 15:48   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

aaaaaaaaa
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 15:52   #4 (permalink)
Starter

P.S. ovaj bijelo tigrasti sa trenutno ima jedno oko zatvoreno, nažalost. Prvo je bilo crveno, sa nekakvom opnicom, zatim se zatvorilo i počelo je "curiti" iz njega. To smo liečili kapima i mazanjem, iskreno se nadam da će proći bez posljedica po oko, tj. nadam se da nije oslijepio u igri s drugim mačićima ( činjenica je da se dosta boksaju )...

Zadnji Uredio kiketz : 20-05-08 u 15:55.
kiketz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 16:41   #5 (permalink)
Starter

Ja se ispričavam, zatvoreno oko nema ovaj glavni sa slike gore, nego ovaj desno do njega, tj. ovaj

kiketz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 18:57   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

kako si medeniiii

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 20:38   #7 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,498
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Preslatki su
Ja bi jednog al već ima pesa doma

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-08, 21:01   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,680
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Preslatki su
Ja bi jednog al već ima pesa doma
i ja i macu i čuku

preslatki su...

Klub Under 16
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 00:09   #9 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Poruka: 3,579
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

slatki su, jel šalješ poštom?
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 08:05   #10 (permalink)
Starter

Heheh, poštom baš ne, ali ako si tu negdje u prolazu - dogovorit ćemo se
kiketz je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111