| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Udomljavanje Raspravljate o temi pronadena dugodlaka njem ovcarka u Kućni ljubimci forumu; Dobro vece svima, pronasla sam zenku dugodlakog njemackog ovcara u Podsusedu. Odnosno, zadnjih 3 tjedna sam ju vidala svaki dan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08
Poruka: 5
![]() | pronadena dugodlaka njem ovcarka Dobro vece svima, pronasla sam zenku dugodlakog njemackog ovcara u Podsusedu. Odnosno, zadnjih 3 tjedna sam ju vidala svaki dan kako ''zivi'' na stanici za vlak u Podsusedu, i jedno vece vise je nisam mogla gledati i uzela sam ju doma. Nazalost, ne mogu je udomiti trajno jer radim i studiram i nema me nikada doma. Inace vrlo je umiljata i draga, zaigrana i naravno preplasena. Rado bih ju dala u dobre ruke!!!!! (Napominjem kako sam ju dala cijepiti i sterilizirati) Ako ste zainteresirani, molim da mi se javite tu na forum, na ivapavla@gmail.com ili na 091/5 444 390. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: pronadena dugodlaka njem ovcarka Prekrasna je malena ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: dugodlaka, njemacki ovcar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:43.