| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Udomljavanje Raspravljate o temi Pronađena je mala zenkica na Crnomercu!!! u Kućni ljubimci forumu; prije dva dana pronadjena je mlada crna zenkica na crnomercu. jako je mazna, super odgojena i uredna. u 2 min ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-08-07
Poruka: 6
![]() | Pronađena je mala zenkica na Crnomercu!!! prije dva dana pronadjena je mlada crna zenkica na crnomercu. jako je mazna, super odgojena i uredna. u 2 min je naucila sto smije i sto nesmije. jako je mrsava i izgleda da je pobjegla radi petardi. srednje je vidine, cista i prava maza. ako znate cija je ili tko bi ju htio , please, javite jer imamo 3 psa i mozemo ju samo jos koji dan zadrzati.... ![]() ![]()
__________________ WHIPPET LOVER !!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pronađena je mala zenkica na Crnomercu!!! držim fige da nađe dobar dom ![]() stavi oglas i na druge forume, da ga vidi što više ljudi, tako sam i ja udomila par lutalica, i obavezno na suzu - SUZA - Savez udruga za zaštitu Ĺľivotinja grada Zagreba sretno s udomljavanjem ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same Zadnji Uredio mimy : 11-01-08 u 15:56. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-08-07
Poruka: 6
![]() | Re: Pronađena je mala zenkica na Crnomercu!!! ljepili smo plakate, stavili na suzu, index, iskon, t portal, forum.hr, svijet -ljub, pasoddy, ljub.forum, suza.....na sapice se nemogu registrirati.....sada stavljamo plakate po pet shopovima i veterinarima, mailom sam poslala svima i vratilo mi se s drugog kraja od neke desete osobe, znaci da kruzi ali nista.... amala je ![]()
__________________ WHIPPET LOVER !!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: crna, izgubljena, pas, pronadjena, zenka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:15.

amala je