Fukna care već san te to pita na drugom forumu jel možeš ikako riješit CC vs Stuart Green posebno, da sad ne skidan cile fileove, ako ne moš ništa, onda ću skinit sve jebeš ga, unaprid fala...
Raspravljate o temi Mirko Filipović "Cro Cop" u UFC forumu, dio MMA foruma; zabranjeno postavljanje takvih linkova...
Zadnji Uredio slay : 11-07-07 u 14:07
Fukna care već san te to pita na drugom forumu jel možeš ikako riješit CC vs Stuart Green posebno, da sad ne skidan cile fileove, ako ne moš ništa, onda ću skinit sve jebeš ga, unaprid fala...
Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je
Jebiga nisan sinja, nema problema ...
Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je
Спасибо за бои Мирко КроКопа, но фильме не работает 6-ой архив,
а на боях проблемы с 40-ым архивом.Server rs105.rapidshare.com unavailable due to hardware-problems. We are working on it.
Пожалуйста выложите обратно.Server rs105.rapidshare.com unavailable due to hardware-problems. We are working on it.
Zadnji Uredio Aziat : 06-05-07 u 11:36
Čitaj pravila!
Zadnji Uredio daidza : 10-06-07 u 13:06
moj tetak poznaje filipovića.....
svi vole mene, ja volim sve.......
Da i
Kaj bi mi sad trebali pasat u nesvjest od oduševljenja....![]()
Jedna interesantna ilustracija
ImageShack - Hosting :: mirkooj2.jpg
Zadnji Uredio ice : 23-05-07 u 21:58
Fresh news about Cro Cop.
On May 22, 2007 Mirko was on Croatian TV channel NovaTV.
Most important news are:
-next fight will be on September 8th, 2007 in London (UK again).
-Mirko wanna UFC belt and after that he will go to retirement.
Mirko training every morning from 6:30AM to 9:00AM. He decide to punish himself because Manchester loss. Also he said that this year he will not go to summer vacation, he will training constantly.
It seams that now Mirko Cro Cop really decide that he want UFC belt. His next fight must be something special. Can't wait who will be his opponent (Arlovski, Vera ... who knows)
Dakle, sad je jasno - Mirko ide po pojas, a onda u penziju!
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...