ma da, preci u dream, K1...sto god..uglavnom stand up borba.
shvatio je on davno da nije za parter ali ok, mozda nije zelio shvatiti, velika lova i rezultat je sad vidljiv
Raspravljate o temi Mirko Filipović "Cro Cop" u UFC forumu, dio MMA foruma; mislis ostati u dream-u? ali tamo vise nema dobrih boraca... ma gle on je triba spustit par kila i dehidrirat ...
Zadnji Uredio Sahataba : 21-09-09 u 10:17
ma da, preci u dream, K1...sto god..uglavnom stand up borba.
shvatio je on davno da nije za parter ali ok, mozda nije zelio shvatiti, velika lova i rezultat je sad vidljiv
moga je tuci trecerazredne borce, ali za sve ostalo tu triba volje i zelje, on toga vise nije ima, iako je govorija da ima, ocito je to bila predstava za medije...
Rekoh ja - bolje da se povuče ODMAH inače će biti još vaspitnih...![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Ma joj, kakvu psihološku barijero oktagona, treba probit psihološku barijeru cijelog CroCop tima (trenera) i sve ih najurit,.
Nesposobna gamad, pogledajte Pokrajca, ko da sam gledo cro curicu copa samo malo mladjeg, kakvi su to treninzi, nikakvo kretanje, oba dva se slede, i gledaju protivnika dok skakuće, i čim naprave i najmanji trzaj protivnik zna da se spremaju na udarac!
gle.. šta god je bilo, bilo je..... godine čine svoje i bok.... neka je to i sad shvatio..... nek je i gubio u ovo zadnje vrijeme..... ali nam je isto tako priuštio pregršt veselja i sreće u prijašnjim borbama....... sve u svemu, Mirko hvala ti za sve..... a sad se lijepo posveti ženi i djeci![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Mislim da ovo ipak nije kraj,ne vjerujem da će Mirko otići samo tako,poražen,mislim da će se u njemu probuditi neki inat,koji će ga natjerati da odradi bar još dvije borbe.Možda si uzme pauzu od godinu dana ili tako nešta,ali vjerujem da će se vratiti,ili je to samo moja želja.
Mirko ako je ovo kraj,hvala ti na svemu,godinama si nas uveseljavao i činio nas ponosnima što smo Hrvati.Mirko je u lijepom svijetlu prikazao Hrvatsku i možemo mu biti zahvalni.On će za mene uvijek ostati najveći i najdraži sportaš. LEGENDO NEĆEMO VIŠE NIKADA IMATI TAKVOG BORCA![]()
Mirko kapa do poda za sve što si učinio![]()
Pa ima,to što se borio pod Hrvatskom zastavom,da nije Mirka,dosta ljudi nebi uopće ni znalo za Hrvatsku.A za mene je ponos to što je Mirko osvojio Prideov Grand Prix i što je u sred Japana svirala Hrvatska himna i što je od toliko boraca to osvojio jedan Hrvat.To je za mene ponos,ako za tebe nije,tvoj problem.
Proud to be Croat.![]()
Ako neko zna link od borbe sa Huntom,ali da na videu ima Mirkov ulaz sa pjesmom dođi u Vinkovce,ako neko zna,molim ga da stavi.![]()