Stranica 105 od 120 PrvoPrvo ... 55595100101102103104105106107108109110115 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1,041 do 1,050 od 1197
Like Tree11Likes

Mirko Filipović "Cro Cop"

Raspravljate o temi Mirko Filipović "Cro Cop" u UFC forumu, dio MMA foruma; u drugoj rundi mi frend posalje poruku - ovo nista nevalja ja odgovaram - pusti,mozda mirko krene u trecoj vjerovao ...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika K-dOG
    Datum registracije
    29-04-07
    Starost
    30
    Poruka
    692
    Liked
    0 times

Re: Mirko Filipović "Cro Cop"

u drugoj rundi mi frend posalje poruku - ovo nista nevalja
    ja odgovaram - pusti,mozda mirko krene u trecoj
    vjerovao sam do kraja u nesto sta je vec odavno bilo jasno da je nemoguce.
    steta sta ce jedna velika karijera (najvjerovatnije) ovako ruzno zavrsit...
    Što je beba mlađa to je i mama slađa!!!

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

Ma mislim što se Mirka tiče, nije stvar u motivaciji, jer šta ćeš većeg motiva za borbu nego kad neko dođe pa te opiči po glavi. Tu prestaje svaka nezainteresiranost i postaneš itekako zainteresiran da tom hrgešu odmah razbiješ njušku,tj.uzvratiš istom mjerom.Stvar je čisto u tome da je taj i takav hrgeš (Cigano) odličan borac,što pokazuju i njegovi rezultati (18-0) i (3-0).Dakle,naletilo se opet na jakog suparnika koji je izuzetno snažan i zna boksati u stojećem stavu, a očigledno je i dobro proučio Mirkovu tehniku pa je vješto izbjegavao njegove high i ostale kickove,a Mirku je odmagao i skliski pod....i jebiga. I Holifild je gubio u 40-im godinama u nizu po nekoliko mečeva,pa je došla serija od 4 pobjede,pa su ga pokrali protiv Valujeva, ali nikad nije izgubio motivaciju i još uvijek je u igri za naslov svjetskog prvaka.Mislim da tek sad se Mirko ne bi trebao povući nego dapače ići dalje dok god je tražen, jer nakon nizbrdice uvijek dođe uzbrdica, a on nikako nije star za taj sport, nego je baš u najboljim godinama...ali on zna najbolje šta je na stvari, jer ako nema više volje,onda je bolje da odustane.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika K-dOG
    Datum registracije
    29-04-07
    Starost
    30
    Poruka
    692
    Liked
    0 times

ma nije uopce taj cigan tako dobar borac.okay ima 18-0 ali nisu to bas neki protivnici.
    da je mirko prije bio dobar pa sad izgubio onda dobro al mirko je neprepoznatljiv jos od pridea...
    -
    kaj se tice poda i ciganu je bio isti takav al on se nije sklizao.
    Što je beba mlađa to je i mama slađa!!!

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

E pa tu i je igra. Da mu je naišo neki "Yoshida iz Pridea",Mirko bi ga razvalio ko bebicu.Jednostavno, u UFC-u su jači protivnici.Možda ne svi, ali ovi iz gornjeg dijela su stvarno jaki i supermotivirani. Imao je pravo Fedor što nije prešo u UFC. Uvijek ima vremena za blamažu. U Dreamu bude vjerojatno još jedno vrijeme car, a ako i kada bude prelazio u UFC-cijena će mu biti vrtoglava...zapravo mislim da bi trebalo doći do direktnog okršaja prvaka Dreama i prvaka UFC-a. To Fedor vjerojatno i čeka...i tu bu se zavrtila lijepa lovica,(mada je Fedor skroman i lova mu nije u prvom planu,ali bez love se nemre živjet), a ne da se mora jebat sa nekakvim Al-Turkovima,Gonzagama,Ciganima itd...
    Zadnji Uredio RENTO : 24-09-09 u 07:34

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,206
    Liked
    1189 times

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times

Good riddance!

Mirku čast na svemu postignutom u karijeri i hvala mu, ali ovo mu je najpametniji potez...
    ...'cause the rule is blood for blood!!!!!

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

hvala mu na svemu
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

prof. Foruma Avatar od korisnika Tonco
    Datum registracije
    18-06-07
    Poruka
    1,243
    Liked
    0 times

Preokret

Mirko se predomislio:Nije kraj,imam još dvije borbe!

Mirko, je li ovo kraj karijere, upitali su novinari Cro Copa nakon što se vratio iz Dallasa. Zašivena arkada i modrice po cijeloj glavi bile su uspomena na posljednji poraz od Brazilca Dos Santosa.
    - Da, ovo je vjerojatno kraj - kratko je odgovorio Mirko i odjurio iz zračne luke. Govorio je posljednjih dana kako je ulazio u ring razmišljajući o pecanju u Privlaci, kako osjeća da je kraj blizu.
    - Nemam više motivacije, vrijeme je za odlazak - prenio je Mirkovu izjavu u srijedu borilački portal nokaut.com uz zahvalu navijačima što su bili uz njega svih ovih godina. Ali bit će navijači uz njega još neko vrijeme, ovo ipak nije kraj!
    - Bio sam vruć kada sam to rekao. Nisam to baš tako mislio - javio se Mirko u četvrtak. Ima ugovor s UFC-om za još dvije borbe i taj će dogovor ispoštovati.
    - Da, odradit ću još te dvije dogovorene borbe. Evo, već sam počeo i s kondicijskim treninzima - dodao je 35-godišnji borac, koji je vrhunac svoje karijere doživio prije tri godine, osvajanjem Prideova Grand Prixa. Pobijedio je tada Wanderleija Silvu i Josha Barnetta, pokazao svijetu kako izgleda kada je potpuno spreman. A izgledao je impresivno, puno bolje nego zadnjih godina. Nakon trećeg poraza u četiri meča u kavezu govorio je da nema motiva, ali sad ga je pronašao. Jer ružno je oprostiti se porazom...

Ajde Mirko,da se sad u tebi probudi neki inat,pa da razbiješ tu dvojicu,a onda možeš otići.Ne znam dali sam preveliki fanatik,ali još imam vjere u njega,nadam se da nije još kraj.Kako god bilo,uvijek uz Mirka.

WILD BOYS

jaca amsterdam Avatar od korisnika branja
    Datum registracije
    13-01-07
    Starost
    32
    Poruka
    8,267
    Liked
    2 times

Ima volju dobiti još po tamburi, ako ga to veseli ajde
    Sirotinji i pas kurac pokazuje.

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times

Citat Pravi autor: branja Pogledaj Poruke
    Ima volju dobiti još po tamburi, ako ga to veseli ajde

Tako nekako...

Ali ajde, neka mu je sa srećom...
    ...'cause the rule is blood for blood!!!!!

Lajkaj nas na Facebooku