Stranica 106 od 120 PrvoPrvo ... 65696101102103104105106107108109110111116 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1,051 do 1,060 od 1197
Like Tree11Likes

Mirko Filipović "Cro Cop"

Raspravljate o temi Mirko Filipović "Cro Cop" u UFC forumu, dio MMA foruma; VIDEO Mirko: Zasad ne prekidam karijeru! - Sport...

Moderator Avatar od korisnika daka
    Datum registracije
    02-06-06
    Poruka
    4,304
    Liked
    41 times

Re: Mirko Filipović "Cro Cop"

~who dares wins^semper fi^

VTFLJMŽUIP

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

Da,volja,motivacija...sve je to relativno,jedan dan nemaš volje za niš, a onda opet dobiš volju i motivaciju i tako to. To je život. Nemre ti uvijek ići. Niko nezna šta mu nosi sutrašnji dan. Da sam na Mirkovom mjestu, ne bih odustao. Nikako. Eto,kao što rekoh i Holifild je gubio u nizu i to od jebivetara poput Larrija Donalda (mada mislim da Donald nije loš boksač) prije toga protiv Bryda, pa prije protiv Toneya itd...i to već u 40-im godinama života, ali nije odustao. Dapače, kad mu je krenulo, dobio je 5 borbi u nizu (tu računam naravno i pobjedu protiv Tatara Valujeva-jer smo svi svjedočili da je bio bolji,al je pokraden). Mirko je reagirao emotivno, kao što bi vjerojatno i ja,kad je reko da je gotovo.Jer mu je dokurčilo stalno novinarsko ispitivanje...Nego, ne znam dali je dozvoljeno u UFC-u obući tenisice, jer da je imo tenisice, nebi mu se tak sklizalo, i mogo bi plasirat i koji udarac u jetru (middle kick) i high-kick, a skliski pod nije puno odmogao Ciganu, koji ni ne troši high-kickove, nego se služi uglavnom ručnim udarcima. Gadno je kad je sklisko,i sam sam 2 puta pao ko pička odsklizajući se sa onim glupim spužvastim natikačama kad je padala kiša, na skliskom mramoru (jednom i kroz stepenice) i dobro znam kaj znači skliska podloga...No, dobro, uglavnom morali bi biti sa Mirkom "I u dobru i u zlu",a ne samo u dobru, jer Mirko je trenutno jedini hrvat koji može nešto napravit u borilačkom sportu, dakle,ja bih volio da vidim Mirka još u ringu,jer on će dobit ove dvije borbe ako do njih dođe, a onda mu se može čak i ukazat prilika i za naslov.Ako bi se borio protiv Lesnara, siguran sam da bi ga dobio. Njemu pašu takve sirovine. No,dobro,živi bili pa vidjeli šta će dalje biti...:Jer opet ponavljam:tko je vjerovao u Holifilda nakon one serije poraza i godina života?Nitko (osim mene i nekih).Pa je uskrsnuo i sve šokirao snagom,formom, ali i brzinom koja mu se vratila. I budite sigurni da ćemo ga još gledat u ringu,naravno ako ga zdravlje posluži. Pa zašto nebi onda i Mirka,koji je naš i moramo ga podržavati, a 12 godina je mlađi od Holifilda.A da ne pričam o Holijevim vršnjacima Coutureu, Rayu Merceru koji je nokautirao u 1.rundi Sylviju pa Bernardu Hopkinsku itd...GO,MIRKO,GO!!!pivo
    Zadnji Uredio RENTO : 24-09-09 u 15:30

prof. Foruma Avatar od korisnika Tonco
    Datum registracije
    18-06-07
    Poruka
    1,243
    Liked
    0 times

Slažem se s tobom,po Mirku se vidi da je on fizički odlično spreman,fizički je bio pripremljeniji od Cigana,ali mora prevladati tu barijeru u glavi,kao što sam i prije rekao,treba mu pobjeda protiv nekog jačeg imena,samo da vrati to samopouzdanje.
    Zadnji Uredio gggiga : 24-09-09 u 20:08 Razlog: Ne moras quotat post iznad svog...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika K-dOG
    Datum registracije
    29-04-07
    Starost
    30
    Poruka
    692
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: RENTO Pogledaj Poruke
    E pa tu i je igra. Da mu je naišo neki "Yoshida iz Pridea",Mirko bi ga razvalio ko bebicu.Jednostavno, u UFC-u su jači protivnici.Možda ne svi, ali ovi iz gornjeg dijela su stvarno jaki i supermotivirani. Imao je pravo Fedor što nije prešo u UFC. Uvijek ima vremena za blamažu. U Dreamu bude vjerojatno još jedno vrijeme car, a ako i kada bude prelazio u UFC-cijena će mu biti vrtoglava...zapravo mislim da bi trebalo doći do direktnog okršaja prvaka Dreama i prvaka UFC-a. To Fedor vjerojatno i čeka...i tu bu se zavrtila lijepa lovica,(mada je Fedor skroman i lova mu nije u prvom planu,ali bez love se nemre živjet), a ne da se mora jebat sa nekakvim Al-Turkovima,Gonzagama,Ciganima itd...
    fedor je u strikeforceu.
    kaj se tice onih tenisica nisam siguran da li su dozvoljene,u prideu su bile dozvoljene ali borci ih ne nose jer ako imas tenisicu onda ti protivnik puno lakse moze napravit polugu na nogi.

Citat Pravi autor: Tonco Pogledaj Poruke
    Slažem se s tobom,po Mirku se vidi da je on fizički odlično spreman,fizički je bio pripremljeniji od Cigana,ali mora prevladati tu barijeru u glavi,kao što sam i prije rekao,treba mu pobjeda protiv nekog jačeg imena,samo da vrati to samopouzdanje.
    kako si to vidio da je mirko bio bolje spremniji od cigana?pa cijelu borbu ga je samo odguravao...

edit: sad bi bila dobra pobjeda protiv bilo kakvog imena
    Što je beba mlađa to je i mama slađa!!!

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: K-dOG Pogledaj Poruke
    fedor je u strikeforceu.
    kaj se tice onih tenisica nisam siguran da li su dozvoljene,u prideu su bile dozvoljene ali borci ih ne nose jer ako imas tenisicu onda ti protivnik puno lakse moze napravit polugu na nogi.

kako si to vidio da je mirko bio bolje spremniji od cigana?pa cijelu borbu ga je samo odguravao...

Da,Fedor je u Strikeforceu,nisam ga u zadnje vrijeme pratil,pa sam zaboravil, ali uglavnim nije u UFC-u, UFC je trenutno zakon.Ne znam ni za te tenisice dali su dozvoljene u UFC-u, ali ako jesu,protiv Cigana ih je trebao obući, jer on nije "polugaš", nego notorni stand-up borac.Ponovno sam jučer gledao meč, i stekao dojam da je Mirko bio dobro fizički spreman, ali nije imao sreće, jer je u trećoj rundi popio 2-3 koljena i dosta ručnih udaraca.On je dosta puta pogodio Cigana šakom u glavu, ali taj je tvrd.Za njega je potrebna serija udaraca da bi ga se ošamutilo.Šta je, tu je. Da, sad bi trebala pobjeda protiv bilo koga u prvom meču i protiv nekog jačeg imena u drugom meču i vjerojatno bi nakon toga uslijedila borba za naslov.Sve ovisi o tome da li će Mirko nastaviti ili neće....

Datum registracije
    18-06-07
    Poruka
    1,243
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: K-dOG Pogledaj Poruke

Pa da je neki drugi borac dobio udarce ko što je Mirko dobio,sigurno bi pao,ono koljeno u glavu,za 95 % boraca to bi bio nokaut,ali Mirko je izdržao,to je valjda znak i dobre fizičke spreme,a i Cigano u klinčevima nije bio bolji od Mirka,iako je teži.Ne znam,možda se varam,ali sam stekao dojam da je bio izvrsno pripremljen,i u onako slabom izdanju,uspio je nanijeti štetu Ciganu,razbio mu obe arkade,samo da je bilo malo više hrabrosti,vjerujem da bi Mirko lagano dobio taj meč,a ovako je sve išlo na mlin Ciganu.

Što je najtužnije,Cigano je za klasu lošiji borac od Mirka.

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Tonco Pogledaj Poruke
    Pa da je neki drugi borac dobio udarce ko što je Mirko dobio,sigurno bi pao,ono koljeno u glavu,za 95 % boraca to bi bio nokaut,ali Mirko je izdržao,to je valjda znak i dobre fizičke spreme,a i Cigano u klinčevima nije bio bolji od Mirka,iako je teži.Ne znam,možda se varam,ali sam stekao dojam da je bio izvrsno pripremljen,i u onako slabom izdanju,uspio je nanijeti štetu Ciganu,razbio mu obe arkade,samo da je bilo malo više hrabrosti,vjerujem da bi Mirko lagano dobio taj meč,a ovako je sve išlo na mlin Ciganu.

Što je najtužnije,Cigano je za klasu lošiji borac od Mirka.
    Tako je, poslije onog koljena teško da bi itko ostao na nogama. Mirko je bio fizički odlično pripremljen i mislim da možda nije trebao odguravati Cigana od sebe, nego tek onda kad su blizu uputiti koji udarac u jetru,bradu (aperkat) i sl.Ta distanca je odgovarala Ciganu koji ima duže ruke, a vjerojatno je Mirko bio na toj distanci samo zbog toga što je pokušao naći položaj za lijevi high-kick.I to ga je koštalo.Kad je vidio da neide i da je pod sklizak, trebao se orjentirati isključivo na boks i ulazit u Cigana (in-fight) ko Tyson a ne ga odguravat na distancu koju je Cigano upravo priželjkivao.Vidjelo se da Cigano ne želi na pod, jer ga je Mirko jednom pokušao rušiti, ali se izvukao...Dakle,mislim da je Mirko izgubio isključivo zbog pogrešne taktike.To je takav sport. Tu svi gube kad-tad. I Lesnara bu neko zatuko. I Cigano koji sad ima 18-0 i 4-0 može biti već u slijedećoj borbi pretučen ko zec.I Minutauro je bio nokautiran. Mislim da i Fedor tu dobil dobre batine...Zato baš je UFC zanimljiv. Tu svako ima šansu za pobjedu. Mirko je bolji borac od Cigana jer je kompletniji-odličan je i u parteru gdje mu čak ni Fedor nije mogo ništa.
    Zadnji Uredio RENTO : 25-09-09 u 12:49

Datum registracije
    18-06-07
    Poruka
    1,243
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: RENTO Pogledaj Poruke
    Tako je, poslije onog koljena teško da bi itko ostao na nogama. Mirko je bio fizički odlično pripremljen i mislim da možda nije trebao odguravati Cigana od sebe, nego tek onda kad su blizu uputiti koji udarac u jetru,bradu (aperkat) i sl.Ta distanca je odgovarala Ciganu koji ima duže ruke, a vjerojatno je Mirko bio na toj distanci samo zbog toga što je pokušao naći položaj za lijevi high-kick.I to ga je koštalo.Kad je vidio da neide i da je pod sklizak, trebao se orjentirati isključivo na boks i ulazit u Cigana (in-fight) ko Tyson a ne ga odguravat na distancu koju je Cigano upravo priželjkivao.Vidjelo se da Cigano ne želi na pod, jer ga je Mirko jednom pokušao rušiti, ali se izvukao...Dakle,mislim da je Mirko izgubio isključivo zbog pogrešne taktike.To je takav sport. Tu svi gube kad-tad. I Lesnara bu neko zatuko. I Cigano koji sad ima 18-0 i 4-0 može biti već u slijedećoj borbi pretučen ko zec.I Minutauro je bio nokautiran. Mislim da i Fedor tu dobil dobre batine...Zato baš je UFC zanimljiv. Tu svako ima šansu za pobjedu. Mirko je bolji borac od Cigana jer je kompletniji-odličan je i u parteru gdje mu čak ni Fedor nije mogo ništa.

Slažem se s tobom,stvarno je bilo teško gledati Mirka kako se pati s borcem,od kojeg je dosta bolji,samo da je jednom krenuo na njega,da je pokušao uputiti seriju udaraca,nebi mi bilo žao,ali ovako mi je žao,jer je izgubio bez ispaljenog metka.

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

To je to.Eto,baš gledam formulu.I tu je isto.Sad si gore,sad si dolje.Ali ipak je to drugačiji sport.Tu puno toga,ako ne i sve ovisi o bolidu.Ako imaš loš bolid,moš se jebat.U borilačkim vještinama sve ovisi ipak o samom tebi i naravno o protivniku.Možeš biti ne znam kak dobar,ali ako naiđeš na jakog i opasnog protivnika koji zna ili ti ne paše,dolazi do problema.Ne smije ti biti neugodno ako izgubiš ako si dao sve od sebe.Ne znam da li je Mirko dao sve od sebe.Nije baš da je izgubio bez ispaljenog metka,ipak je nešto i ispalio,što se vidjelo na licu Cigana. Vjerojatno da se ponovno bore,nakon što je Mirko dobro pogledao snimku sa strane i vidio u čemu je problem,možda bi u uzvratu bilo drukčije.Štos je u tome da to nije samo boks.Jer da je boks,Mirko bi vjerojatno drukčije reagirao.Onda ne bi mogao računati na high-kick,pa ne bi bilo potrebe da ostane na distanci i vjerujem da bi onda Tysonovski ušao u Cigana i sredio ga. Ali, trebao je odustati od high-kicka kad je vidio da je pod sklizak i obračunat se boksačkim tehnikama,pogotovo kad je vidio da Cigano ne želi na pod.Cigano je dobro znao da ako odu na pod,neće dobro proći, obzirom da Mirku tu niti majstor poda Fedor nije mogao nauditi, pa je zato igrao na stojku. Ali,eto to je Ultimate fight. Borci se nađu u zabludi,pa se boje da ih neko ne sruši,pa se igra oprezno,ali za to nema vremena.3 su runde i u tom okviru se mora igrat igra.Treba biti brz i konkretan.Drugim rječima mora se riskirat.Tu bez rizika nema ništa.Uopće nisam mišljenja da je Mirko potrošen borac.Daleko od toga.Ipak se on bori u samom vrhu UFC-a gdje se muvaju najbolji i najjači borci na svijetu,i mislim da svi ipak trebamo biti ponosni na njega.Pa kojem je borcu vlasnik UFC-a došao doma u kuću i nagovarat ga da potpiše za njega ugovor? Ja mislim samo Mirku. To je slično ko da ti neznam Don King dođe u Zagreb doma pozvonit i molit te da za njega potpišeš ugovor.Siguran sam da Mirko može Brocka Lesnara polomit ko šećernu trsku. Na podu mu Brock ne može ništa, jer je Mirko vještiji i bolji, a o stojci da ne pričam.Pa Mirko je majstor borilačkih vještina,a Brock samo priučeni šegrt. To što je fizički jak mu neće mnogo pomoći. I Bob Sapp je bio još teži i jači pa kad je dobio kombinaciju middle-kick u jetru i direkt u glavu počeo je plakati.Obojica su samo nakupina anabolika i steroida (jetra im je neuralgična točka).Možda griješim,ali ne mogu se oteti dojmu da je to tako.Mirko će imati još dvije borbe, i ako pobijedi,a vjerujem da hoće, neće se moći othrvati izazovu da uzme pojas. Uglavnom vidjećemo kako će se dalje odvijat, ali dobro je da ćemo gledati još "evenata"u kojima učestvuje naš čovjek.Zaželimo Mirku sreću,koja će mu se s vremenom vratiti.Svi to želimo.
    Zadnji Uredio RENTO : 27-09-09 u 14:55

Najveći Car Foruma
    Datum registracije
    11-11-05
    Poruka
    15,332
    Liked
    12 times

[sigpic][/sigpic]

Lajkaj nas na Facebooku