Da,volja,motivacija...sve je to relativno,jedan dan nemaš volje za niš, a onda opet dobiš volju i motivaciju i tako to. To je život. Nemre ti uvijek ići. Niko nezna šta mu nosi sutrašnji dan. Da sam na Mirkovom mjestu, ne bih odustao. Nikako. Eto,kao što rekoh i Holifild je gubio u nizu i to od jebivetara poput Larrija Donalda (mada mislim da Donald nije loš boksač) prije toga protiv Bryda, pa prije protiv Toneya itd...i to već u 40-im godinama života, ali nije odustao. Dapače, kad mu je krenulo, dobio je 5 borbi u nizu (tu računam naravno i pobjedu protiv Tatara Valujeva-jer smo svi svjedočili da je bio bolji,al je pokraden). Mirko je reagirao emotivno, kao što bi vjerojatno i ja,kad je reko da je gotovo.Jer mu je dokurčilo stalno novinarsko ispitivanje...Nego, ne znam dali je dozvoljeno u UFC-u obući tenisice, jer da je imo tenisice, nebi mu se tak sklizalo, i mogo bi plasirat i koji udarac u jetru (middle kick) i high-kick, a skliski pod nije puno odmogao Ciganu, koji ni ne troši high-kickove, nego se služi uglavnom ručnim udarcima. Gadno je kad je sklisko,i sam sam 2 puta pao ko pička odsklizajući se sa onim glupim spužvastim natikačama kad je padala kiša, na skliskom mramoru (jednom i kroz stepenice) i dobro znam kaj znači skliska podloga...No, dobro, uglavnom morali bi biti sa Mirkom "I u dobru i u zlu",a ne samo u dobru, jer Mirko je trenutno jedini hrvat koji može nešto napravit u borilačkom sportu, dakle,ja bih volio da vidim Mirka još u ringu,jer on će dobit ove dvije borbe ako do njih dođe, a onda mu se može čak i ukazat prilika i za naslov.Ako bi se borio protiv Lesnara, siguran sam da bi ga dobio. Njemu pašu takve sirovine. No,dobro,živi bili pa vidjeli šta će dalje biti...:Jer opet ponavljam:tko je vjerovao u Holifilda nakon one serije poraza i godina života?Nitko (osim mene i nekih).Pa je uskrsnuo i sve šokirao snagom,formom, ali i brzinom koja mu se vratila. I budite sigurni da ćemo ga još gledat u ringu,naravno ako ga zdravlje posluži. Pa zašto nebi onda i Mirka,koji je naš i moramo ga podržavati, a 12 godina je mlađi od Holifilda.A da ne pričam o Holijevim vršnjacima Coutureu, Rayu Merceru koji je nokautirao u 1.rundi Sylviju pa Bernardu Hopkinsku itd...GO,MIRKO,GO!!!pivo

11Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom