Stranica 13 od 120 PrvoPrvo ... 3891011121314151617182363113 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 121 do 130 od 1197
Like Tree11Likes

Mirko Filipović "Cro Cop"

Raspravljate o temi Mirko Filipović "Cro Cop" u UFC forumu, dio MMA foruma; Pravi autor: mike tyson vi ne shvačate da je i poraz dio natjecanja zato jer nas je mirko naučio na ...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika ..pahuhuljica..
    Datum registracije
    31-03-07
    Poruka
    967
    Liked
    0 times

Re: Mirko Filipovic (CroCop)

Citat Pravi autor: mike tyson Pogledaj Poruke
    vi ne shvačate da je i poraz dio natjecanja zato jer nas je mirko naučio na pobjede. mirko će se vratiti u velikom stilu samo zbog takvih koji mu prognoziraju kraj karijere.
    ........nadam se tome.........i zbilja je to i zaslužio..........

"Rat Mirko!"

"Ma Mirko će se vratiti. On je još uvijek jedan od najboljih i ja ću biti njegov obožavatelj do kraja. Ništa ne može izbrisati sve sjajne trenutke koje je dao ovom sportu. Rat Mirko, svi smo uz tebe!!! ", poručio je jedan štovatelj našeg borca s kojim se slažemo i nadamo se da će Cro Cop sa stilom završiti jednu uistinu impresivnu karijeru u jednom od najzahtjevnijih sportova današnjice.
    .............potpisujem!!.............

..........a ja jedina cura u ovoj temi?!................
    ........girls are NOT complicated........
    ........seriously........
    ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika hajduk1991
    Datum registracije
    06-05-07
    Starost
    33
    Poruka
    2,707
    Liked
    0 times

koga je to saap prebio u prideu?
    saap je jedino prebio minotaura i to pošteno ali ga je majstor dobio polugom.

vi ne shvačate da je i poraz dio natjecanja zato jer nas je mirko naučio na pobjede. mirko će se vratiti u velikom stilu samo zbog takvih koji mu prognoziraju kraj karijere.
    Pa to sam i ja reka, ali Mirko uvik biži i srami se poraza, a to je sve dio sporta!
    Čisti primjer randelman, onda je zabranija svim našim televizijama da dadu snimku borbe!
    Ja ne želim da on završi karijeru, kad se Mirko bori to je kao da sam ja u ringu, ali ako če se borit ovako ka zadnje 2 borbe onda je bolje radi njega da ide u mirovinu, jer ovako glavu može izgubit!

Citat Pravi autor: slay Pogledaj Poruke
    ste vi skužili da je sudac reagirao na onaj prvi udarac u jaja a majmun ga opet udario unatoč tome
    Da to je žalosno, a žalosnije je to da to uopče nisu uzeli u obzir kad su bodovali, jer Kongo nije ništa bija bolji od Mirka, a pobijedija je jednoglasnom odlukom!
    Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković

V.I.P. Član Avatar od korisnika berto11
    Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    8,579
    Liked
    70 times

Citat Pravi autor: hajduk1991 Pogledaj Poruke
    Da to je žalosno, a žalosnije je to da to uopče nisu uzeli u obzir kad su bodovali, jer Kongo nije ništa bija bolji od Mirka, a pobijedija je jednoglasnom odlukom!
    Jesi li ti uopče gledao borbu. Jel ti naš kako se uopče boduju udarci. Koliko je udaraca zadao Kongo, a koliko Mirko? Kongo je sasvim zasluženo pobjedio, a ovi udarci u muda nisu bili namjerni i sudci su to uzeli u obzir jel su ga upozorili. Pa neznam po kojoj logici su mogli dati mirku pobjedu ili proglasiti borbu nerješenom. Da su tako presudili to bi bio skandal samo takav.
    Progovori SAD ili zauvik ŠUTI!!! http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=2198

Najveći Car Foruma
    Datum registracije
    11-11-05
    Poruka
    15,332
    Liked
    12 times

Citat Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
    Jesi li ti uopče gledao borbu. Jel ti naš kako se uopče boduju udarci. Koliko je udaraca zadao Kongo, a koliko Mirko? Kongo je sasvim zasluženo pobjedio, a ovi udarci u muda nisu bili namjerni i sudci su to uzeli u obzir jel su ga upozorili. Pa neznam po kojoj logici su mogli dati mirku pobjedu ili proglasiti borbu nerješenom. Da su tako presudili to bi bio skandal samo takav.
    dobro udarci u jaja nisu odlučili protivnika nego neaktivnost Mirka u drugoj i trećoj rundi, ali šta hoćeš reći da je drugi udarac u jaja bio onako u žaru borbe..čim je sudac vidio prvi udarac rekao je "stop right there" a ovaj ga opet zvizne u jaja..čak mi je jedan trenutak u drugoj rundi bio isto malo sumnjiv kod tih udaraca koljenom

kako mi se ne sviđa taj jebeni oktagon, Mirko mora naći što brži i učinkovitiji način kako se približiti protivniku..isto tako krivo mi je što nije koristio tu svoju boksačku tehniku.
    [sigpic][/sigpic]

Datum registracije
    06-05-07
    Starost
    33
    Poruka
    2,707
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
    Očito ti nisi gleda borbu kad tvrdiš da ga je slučajno udrija u jaja prvi put možda i je, ali drugi sigurno nije!
    Ajmo ja i ti stat u ring pa da te ja mlatnem u jaja, pa se ti bori sa mnom još 7-8 min. u takvom stanju!
    Ja ne branim Mirka, ali to nije u redu i to je tribalo uzet u obzir, jer nekad su se borbe prekidale radi toga, ali naravno kada bi bilo namjerno!
    A kakav skandal bi ispa, pa u koliko samo borbi favoriti pobijeđuju u ultimate fightu, boksu i k1, a da ih totalno istuču neki autsajderi u ringu i to bez udaraca u jaja!
    Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković

Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    8,579
    Liked
    70 times

Očito ti nisi gleda borbu kad tvrdiš da ga je slučajno udrija u jaja prvi put možda i je, ali drugi sigurno nije!
    Ajmo ja i ti stat u ring pa da te ja mlatnem u jaja, pa se ti bori sa mnom još 7-8 min. u takvom stanju!
    Ja ne branim Mirka, ali to nije u redu i to je tribalo uzet u obzir, jer nekad su se borbe prekidale radi toga, ali naravno kada bi bilo namjerno!
    A kakav skandal bi ispa, pa u koliko samo borbi favoriti pobijeđuju u ultimate fightu, boksu i k1, a da ih totalno istuču neki autsajderi u ringu i to bez udaraca u jaja!
    O čemu ti pričaš uopće. Mirko je već debelo bio u bodovnom zaostatku i prije tog udarca u jaja. Moj je dojam da je Kongo kad ga je stisnuo na mrežu samo gađa koljenima u bedru, jer mu je glava bila u takvoj poziciji da nije mogao vidjeti gdje udara. A sve u svemu i da ga je drugi put namjerno udario u jaja, ne bi bio dovoljan razlog da se meč odluči u Mirkovu korist, jer teško bi se moglo dokazati da je to bilo namjerno. Da ga je još jedanput nakon onoga udario u genitalije, možda.

Ja sam u Prideu gledao borbu gdje je lik slučajno pogodio protivnika iz sve snage nogom u genitalije, ali vidjelo se da je bilo slučajno, ovaj se više nije mogao boriti i pobjedio je ovaj što ga je udario u genitalije.

Definitivno bi ispao skandal da je kojim slučajem sudac na kraju podignuo Mirkovu ruku. Jer da je borba bila na vagi ili da je Kongo bio u maloj prednosti, bilo bi ok..., ali Kongo je drugu i treću rundu dominirao i zadao puno, puno više čistih udaraca od Mirka, udaraca koji se boduju, naravno.

Tako što se tiče tih udarca u genitalije, nije bilo fer ni korektno, ali to nije utjecalo na ishod ove borbe, jel se i prije toga vidjelo da je Mirko gotov.

Meni ga je žao i volio bi da je pobjedio, ali moramo biti realni i prihvatiti činjenicu da nije zaslužio pobjediti.

Citat Pravi autor: slay Pogledaj Poruke
    kako mi se ne sviđa taj jebeni oktagon, Mirko mora naći što brži i učinkovitiji način kako se približiti protivniku..isto tako krivo mi je što nije koristio tu svoju boksačku tehniku.
    Točno to... i to mu ja najviše zamjeram. On ga trebao uništiti sa nekom boksačkom serijom, pogotovo zbog toga što je Kongom gard jako loš i desna ruka podignuta onako visoko kao zaštita od high kicka. Ja se sičam da je prije mirko znao uletiti sa šakama i kad bi suparnik spustio ruke on bi plasirao high kick.
    Zadnji Uredio berto11 : 12-09-07 u 13:42
    Progovori SAD ili zauvik ŠUTI!!! http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=2198

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Mislim da je bespredmetno razgovarat da li je Mirko pošteno izgubio ili ne. Kongo je bio bolji i pošteno je pobijedio.
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Regularni forumas Avatar od korisnika gnome
    Datum registracije
    28-11-06
    Poruka
    178
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
    Mislim da je bespredmetno razgovarat da li je Mirko pošteno izgubio ili ne. Kongo je bio bolji i pošteno je pobijedio.
    Dodaj gasa koliko ide...bolje malo brže pa stići nigdje...

Datum registracije
    06-05-07
    Starost
    33
    Poruka
    2,707
    Liked
    0 times

Slažem se!

Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    8,579
    Liked
    70 times

Slažem se!

Kakve li nagle promijene mišljenja!!! Ali nema veze, navikli smo....

Lajkaj nas na Facebooku