Raspravljate o temi Mirko Filipović "Cro Cop" u UFC forumu, dio MMA foruma; Šteta da ode u penziju, sada su ga počeli plaćat masivno, mislim 350, 000. 000 $ po borbi. Da mene ...
Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković
Tako mi mislimo ali nije baš tako jednostavno.Dok se drugi ljudi ljeti zajebavaju na moru on mora kao budala trenirati.Svaki dan se u pet buditi na ranojutarnje trčanje pa poslije toga po dva sata treninga.Treba stalno paziti na prehranu,nesmije se kao mi najesti čega želi već što mu je propisano.Gledao sam emisiju kada je Mirko rekao dok moji prijatelji jedu kulen i kobasice ja ne smijem,dok oni odu van navečer ja ne smijem jer imam trening ujutro.Nije njemu lako jer su tu velika odricanja i jednostavno dođe do zasićenja, ali ja se nadam da će se boriti barem još 5-6 godina jer uživam gledajući ga i sumnjam da će Hrvatska ikada imati takvog borca kao što je Mirko Cro Cop jedan od najvećih boraca u povijesti Ultimate fighta.Ali ipak ne vjerujem da će se boriti još 5-6 godina iako se tome nadam već mislim da će se boriti možda još 3-4 godine maksimalno.
mislim da neće ni 3-4, nego da će odraditi ovo što ima po ugovoru i zbogom. teško je živjeti tim spartanskim životom.
slžem se, nece taj jos dugo... samo nece nam ostaviti nikakvog nasljednika za sobom...
Možda je se sad zainatio nakon poraza protiv Gonzage i želi revanš s njim i želi osvojiti UFC-ov pojas.Rekao je da želi osvojiti pojas to definitivno i da se ne povlači dok ne osvoji pojas.Ne vjerujem da će u ove četiri borbe dobiti priliku za pojas pa stoga mislim da će ipak produžiti ugovor.
Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković
Imamo Zelga, za njega već znaju u UFC-u. Od njega bi moglo nešto bit.
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
Da možda, tako je bilo i sa Lekom, pa di je sad?