Raspravljate o temi Mirko Filipović "Cro Cop" u UFC forumu, dio MMA foruma; kako gdje je? dobar je leko. čovjek prošle godine osvojio jak turnir u las vegasu,sad je u polufinalu grand prixa ...
D ali K-1 više nije tako popularan!
Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković
Izgleda da je tebi popularno ono šta novatv prenosi
Nije nego, sad svi pričaju samo o Prideu, a K-1 se jedva spomene tu i tamo!
Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković
sad trenutno svi o prideu mogu pričati samo da je izgubio najbolje borce. k1 je vrlo popularan ali su borci puno manje plačeni nego u prideu.
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
To ti se čini... Nizozemci su jedni od najjačih koji sudjeluju u k-1.
Ne slažem se baš...Istina, pojavom Cro copa i Emelianenka, UFC je itekako dobio na popularnosti u Europi, ali to ne znači da se popularnost k-1 smanjila. Moje je mišljenje da sve borilačke vještine (u to uključujem i boks) dobivaju na popularnosti, pogotovo ove novije (UFC), a ne da gube - bilo koje od njih. Teško je govoriti o popularnosti u Europi, kad kod nas prosječan čovjek može tu i tamo vidjeti koju borbu Cro Copa i 3 puta godišnje kakav boksački meč u 3 ujutro.
U Njemačkoj je, recimo, boks najpopularniji od svih borilačkih vještina.
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...