Moramo čekat ice-a, njegov je prvi! Vidim da i tebe muče moderatorske muke...![]()
Raspravljate o temi Mirko Filipović "Cro Cop" u UFC forumu, dio MMA foruma; nešto sam sjebao pa sam samo ovako pejstao vaše postove jer su mi neke poruke ostale označene , sve u ...
Zadnji Uredio slay : 11-07-07 u 13:59
[sigpic][/sigpic]
Moramo čekat ice-a, njegov je prvi! Vidim da i tebe muče moderatorske muke...![]()
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
hehe, ma iskreno i ne muče nego sam totalno zaboravio da sam označio poruke i još na kraju ispalo da si ti otvorio ovu temu a ne fukna![]()
Nekako sam to uspio sredit pa vratio fuknu
![]()
[sigpic][/sigpic]
Zapravo Zuffa je kupio PRIDE, a ujedno Zuffa je vlasnik UFC. Dok oni razmišljaju šta će s PRIDE-om, borci se moraju borit prije nego ostare. Mislim da Mirko nema nikakvih izlika zbog gubitka od Gonzage i da to nije slučajnost. Gonzaga je jednostavno prebacio igru u svoju korist. Pripremio se na hvatanje midkicka, uhvatio ga je, a pošto je jak ko medvjed srušio je Mirka i na podu ga je sjebao laktovima, ujedno ovaj nije vježbao obranu na podui spušio je 30 laktova u čelo, vrlo gadno. Ali to ne znači da ga ne može pobijediti. Mirko je trenirao i trenira teško, ali bi trebao i trenirati malo pametnije. Konga će razbit u prve 4 minute, a govori se da će mu slijedeći meč bit minotauro. Volio bih ga opet vidjeti protiv Gonzage i Randyja/Fedora ako potpiše.
Slažem se za ovo oko Mirka. Ponavljam još jednom što sam već prije negdje rekao: u toj borbi, Mirko je pobijedio sam sebe!
Ma siguran sam i ja da će pobijediti Konga,ali samo mora biti skoncentriraniji i agresivniji i pobijeda je njegova.Ja ipak mislim da mu se onakva borba kao protiv Gonzage ne može ponoviti,jer mislim da mu je to bila najlošija borba u karijeri,ne zbog onog nokauta već zbog Mirka samog on kao da nije htio udariti Gonzagu.
A što se tiče Minotaura mislim ako se bude borio s Minotaurom da Minotaur neće imati neke velike šanse,jer u stand-up borbi mu ne može ništa a u parteru je Mirko dosta napredovao i mislim čak da se može boriti s Minotaurom i u parteru.Vidjeli ste Mirkovu borbu sa Fedorom,Mirko se sjajno borio u parteru Fedor ga uopće nije namlatio,a poznato je kad Fedor nekog sruši u parter da mu napravi neki zahvat ili mu deformira facu kao Minotauru ili Herringu.Ta borba s Fedorom je dokaz da je Mirko puno napredovao u parteru,ali ja ipak volim kad se tuče na nogama i nekom spraši ljevicu među rogove.
OTM - Cheick Kongo Interview
Ovde imate interview sa Kongom, gde govori takode o borbi sa Mirkom. Nazalost na engleskom, mozda neko prevede.
Mislim da Mirko ga ubije.
www.vecernji.hr
Dovodi bonjaskija i gilberta.
Bogami se ozbiljno uhvatio posla...Hvala Bogu!