Stranica 1 od 72 1234561151 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 719

UFC - općenite rasprave

Raspravljate o temi UFC - općenite rasprave u UFC forumu, dio MMA foruma; evo ovdje komentirajte sve vezano za UFC , kao što je već sahasa napisao..borbe koju su bile ili slijede itd...

Najveći Car Foruma
    Datum registracije
    11-11-05
    Poruka
    15,332
    Liked
    12 times

UFC - općenite rasprave

evo ovdje komentirajte sve vezano za UFC, kao što je već sahasa napisao..borbe koju su bile ili slijede itd
    Zadnji Uredio slay : 15-07-07 u 17:19
    [sigpic][/sigpic]

bazinga Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,432
    Liked
    44 times

Re: UFC

kaj?
    All in all you're just another brick in the wall......

prof. Foruma Avatar od korisnika kreky
    Datum registracije
    28-05-04
    Starost
    34
    Poruka
    1,364
    Liked
    3 times

Evo ja ću početi:

Dakle trenutno borba koja me najviše zanima je Rampage - Henderson.
    Svako toliko razmišljam tko bi tu mogao dobiti i došao sam do zaključka da su u toj borbi izgledi jednog i drugog 50/50.
    Rampage je puno samopouzadnja jer se vratio na velika vrata i osvojio titulu a Henderson s druge strane puca od samopouzdanja jer je prilićno uvjerljivo savladio W. Silvu.

Također me zanima da li će Gonzaga uspjeti dobiti Couturea. Protiv našeg Mirkeca mi je izgledao prilično uvjerljiv i jak ali opet treba uzeti u obzir da je Mirko tog dana bio totalno u banani.
    Svejedno mislim da bi Gonzaga mogao dobiti ovaj dvoboj.

Eh da, i Mirko - Minotauro jedva čekam (naravno ako Mirko dobije onog Konga).
    Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru.

prof. Foruma Avatar od korisnika Tonco
    Datum registracije
    18-06-07
    Poruka
    1,243
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: kreky Pogledaj Poruke
    Evo ja ću početi:

Dakle trenutno borba koja me najviše zanima je Rampage - Henderson.
    Svako toliko razmišljam tko bi tu mogao dobiti i došao sam do zaključka da su u toj borbi izgledi jednog i drugog 50/50.
    Rampage je puno samopouzadnja jer se vratio na velika vrata i osvojio titulu a Henderson s druge strane puca od samopouzdanja jer je prilićno uvjerljivo savladio W. Silvu.

Također me zanima da li će Gonzaga uspjeti dobiti Couturea. Protiv našeg Mirkeca mi je izgledao prilično uvjerljiv i jak ali opet treba uzeti u obzir da je Mirko tog dana bio totalno u banani.
    Svejedno mislim da bi Gonzaga mogao dobiti ovaj dvoboj.

Eh da, i Mirko - Minotauro jedva čekam (naravno ako Mirko dobije onog Konga).
    Rampage vs Henderson - izjednačena borba,ali mi se nekako čini da bi prije mogao Rampage dobiti.Mislim da bi Rampage u toj borbi trebao izbjegavati klinčeve jer je u njima strašno loš.Silva ga je uništio u klinčevima.Henderson je sličan borac kao i Silva,voli se pošorati šakama.Mislim da bi to mogla biti jako zanimljiva borba.

Couture vs Gonzaga - Za ovu borbu stvarno ne znam šta bi moglo biti.Couture se nakon povratka borio samo jednu borbu,i to samo sa Sylviom,koji po meni nije ni među top20 boraca u svijetu,dok je Gonzaga pobijedio jednog od najboljih.Istina taj dan je Cro Cop bio u kurcu,ali pobjeda je pobjeda.Isto dosta izjednačen meč,ali kad bi davao nekom prednost dao bi malu prednost Coutureu.

A što se Mirka tiče siguran sam da mu se onakav dan ne može ponoviti.Vjerujem da će srediti Konga i Minotaura,i boriti se za naslov.Bilo bi dobro da Gonzaga pobijedi Couturea,i da se on i Mirko bore za naslov.Tada bi bila druga priča bježao bi Gonzaga po ringu.Gledao sam ovog crnju s kojim se Mirko bori iduću borbu i ne izgleda mi loš.Više se bojim za tu borbu nego za borbu s Minotaurom.

ice
    ice je offline
    Banned
    Datum registracije
    17-07-06
    Starost
    22
    Poruka
    3,394
    Liked
    1 times

Kongo ima 109 kila i lijepe trbušnjake ali nema nikakvu obranu od udaraca jedino u čemu je dobar je to da se dobro giba. Čak i ruke drži dolje. Uopće se ne bojim da bi mogao biti opasan za Mirka i mislim da će u prve 4 minute bit oboren na pod ako ne bude bježao.

Gonzagi bi dao prednost i navijam za njega. Uz to što je fizički spremniji od Couturea zna i igrat kako treba. Mislim da neće završit prije 2. runde jer će bit dosta klinčeva.

Datum registracije
    28-05-04
    Starost
    34
    Poruka
    1,364
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
    Kongo ima 109 kila i lijepe trbušnjake ali nema nikakvu obranu od udaraca jedino u čemu je dobar je to da se dobro giba. Čak i ruke drži dolje. Uopće se ne bojim da bi mogao biti opasan za Mirka i mislim da će u prve 4 minute bit oboren na pod ako ne bude bježao.

Gonzagi bi dao prednost i navijam za njega. Uz to što je fizički spremniji od Couturea zna i igrat kako treba. Mislim da neće završit prije 2. runde jer će bit dosta klinčeva.
    U klinčevima bi trebao Gonzaga biti jači, barem mi tako djeluje u odnosu na Couturea.

Datum registracije
    18-06-07
    Poruka
    1,243
    Liked
    0 times

Couture mi se čini dosta eksplozivan,ali stvarno je teško predvidjeti ishod tog meča,meč mi se čini dosta izjednačen.

ice
    ice je offline
    Banned
    Datum registracije
    17-07-06
    Starost
    22
    Poruka
    3,394
    Liked
    1 times

UFC 76: KNOCKOUT

UFC® : Ultimate Fighting Championship®

Na kartici su za sada Liddell vs Jardine i Griffin vs Rua.

Datum registracije
    28-05-04
    Starost
    34
    Poruka
    1,364
    Liked
    3 times

Re: UFC 76: KNOCKOUT

Citat Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
    UFC® : Ultimate Fighting Championship®

Na kartici su za sada Liddell vs Jardine i Griffin vs Rua.

Rua by nokaut
    Griffin by sudska odluka

Datum registracije
    18-06-07
    Poruka
    1,243
    Liked
    0 times

Jel dobar taj Griffin?

Stranica 1 od 72 1234561151 ... ZadnjeZadnje

Slične Diskusije

1. Koncerti - rasprave