Stranica 13 od 72 PrvoPrvo ... 3891011121314151617182363 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 121 do 130 od 719

UFC - općenite rasprave

Raspravljate o temi UFC - općenite rasprave u UFC forumu, dio MMA foruma; Na kraju ispada da su UFC borci jači od PRIDE-ovih... Nisam vjerovao da će Shogun izgubiti. Očito je prevelika razlika ...

prof. Foruma Avatar od korisnika kreky
    Datum registracije
    28-05-04
    Starost
    34
    Poruka
    1,364
    Liked
    3 times

Re: UFC

Na kraju ispada da su UFC borci jači od PRIDE-ovih...
    Nisam vjerovao da će Shogun izgubiti.
    Očito je prevelika razlika u pravilima između te dvije organizacije pa to borci ne omgu baš tako lako savladati.
    Možda i zato Fjedor previše odugovlači??
    Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru.

ice
    ice je offline
    Banned
    Datum registracije
    17-07-06
    Starost
    22
    Poruka
    3,394
    Liked
    1 times

Fedor odugovlači zato dok je u ugovoru sa UFC-om želi istovremeno se boriti u ruskom sambu, a dana ga ne želi platit milijun dolara po borbi da dođe tamo i izgubi, zbog toga što se tukao sa strane.

evo još nešto interesantno:

This is taken from Wanderlei's web site -

Wanderlei says he would like to fight with Forrest Griffin

Wanderlei Silva was an outstanding personality at UFC 76, taken place on September 22. Wanderlei was invited by Dana White to attend the event and challenge Chuck Lidell, in case the latter won. But it was a sad night for both Lidell and the Brazilian Shogun, who lost their fights.
    What Wanderlei has to say about the event: “UFC took place in a very good gymnasium, very large; here these events have been growing continuously. This week I worked a lot on the event advertising making use of my popularity that is big here. Just to give an idea, we had an autograph session that gathered about 500 people, on a huge line. The warmth of my fans was very nice. I realize that everyone is anxious about my first fight, including myself. I’ve been training very hard, every day, with a lot of focus. My responsibility towards Brazilians has grown a lot due to the results of the last fights. This is also very motivating to me. It is important for the sport to bring joy to the fans and this becomes the fighters’ responsibility.
    Lidell’s fight had a direct relationship with me because Dana White had said I would challenge him if he won. I was disappointed with the defeat because Lidell’s opponent is good, he has his merit but was not so qualified to defeat him. I believed Lidell was going to win and I was disappointed with the result. I hoped to perform against him in December and now I will have to wait for another name. It was a balanced, hard fight; I think Lidell should have prepared better in view of the importance of this combat.
    As to Shogun, I didn’t manage to see him; I only watched the fight. I was very sad, both as a Brazilian and as a personal friend; I was cheering a lot for him. I was very frustrated with the defeat, it was unexpected. I thought it would be an easy fight for him. I hope he comes back, training hard and next time show his potential. MMA has greatly evolved and we should be tuned to such innovations, realizing that this sport is more and more specific and scientific. It does not take only a heart to win a fight any longer. Shogun has the talent and it all depends exclusively upon him. He will figure out what went wrong and will not make the same mistakes next time. Yesterday he was not the Shogun who I know. I hope he continues bringing joy to this fans including myself, for I am also his fan.
    As to a name to face in December: “I’d like, in view of the last event and also as a vengeance for my friend, to fight with this Forrest Griffin. I guess it could be a good name for me.”

E ovo će bit interesantno, ova postava poluteškaša.

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,753
    Liked
    88 times

Jedva čekam Vanderleia i njegove borbe...naravno i očekujem pohod prema vrhu

Datum registracije
    28-05-04
    Starost
    34
    Poruka
    1,364
    Liked
    3 times

Više me ništa neće iznenaditi u ovom UFC-u.
    Bila bi zanimljiva borba Griffin - Wandy. Bilo bi puno šaka i udaranja.

prof. Foruma Avatar od korisnika Tonco
    Datum registracije
    18-06-07
    Poruka
    1,243
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: kreky Pogledaj Poruke
    Više me ništa neće iznenaditi u ovom UFC-u.
    Bila bi zanimljiva borba Griffin - Wandy. Bilo bi puno šaka i udaranja.
    Mislim da bi Silva pobijedio.Silva bi ušao u njega i ovaj nebi imao obranu,bar ja tako mislim,a i Silva je dobar u klinčevima.

Datum registracije
    28-05-04
    Starost
    34
    Poruka
    1,364
    Liked
    3 times

Nisam ja ni mislio da će Shogun izgubiti pa eto.
    Neznam, stvarno mi je teško davati neke prognoze jer je taj kavez očito velika prednost za ufc-borce u odnosu na prideovce.

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,753
    Liked
    88 times

Fjodor od prosinca u UFC-u?

PREDSJEDNIK UFC-a Dana White tvrdi kako će do kraja godine Mirku Filipoviću i ostalim najboljim svjetskim borcima slobodne borbe priključiti slavnog Rusa.

"Sasvim sam siguran da je dolazak Fjodora u našu organizaciju pitanje sata. Bio bi lud da se ide bilo gdje drugdje boriti" - rekao je White.

Fjodora Jemjeljanjenka u UFC-u očekuju od trenutka kada je ta organizacija kupila Pride. Sve čudi što Rus nema ambicija boriti se s najboljim borcima koji su već svi prešli u UFC, te što je zadnju megaborbu imao protiv našeg Mirka Filipovića prije više od dvije godine. White je objasnio zašto Rus još uvijek oklijeva.

"Ima želju nastupiti za svoju zemlju na Svjetskom prvenstvu u sambou (mješavina, juda i jiu-jitsua, op. a.), koje se održava u listopadu ili studenom. Svjestan je da mu osobno, kada bi potpisao pristupnicu za nas, ne bih dozvolio nastup na nekakvom smiješnom natjecanju." - dodao je White.

Jemjeljanjenko je potvrdio dolazak izjavom za jedan ruski web-portal, otkrivši da zna kako su mu već u prvom meču u UFC-u namijenili svjetskog prvaka Randyja Couturea.

"Žao mi je što ću se odmah na početku morati boriti s borcem kojem se divim i s kojim bih se volio sprijateljiti. Ali što se može, borba je borba." - rekao je borac.

Datum registracije
    28-05-04
    Starost
    34
    Poruka
    1,364
    Liked
    3 times

Ajde više potpiši Fjedore, dosadan si više! Ako ne potpišeš dobit ćeš batina od mene osobno!!!

Znači prva borba pa odmah Randy?? Trebali su mu dati možda nekog srednjeg protivnika za početak tek toliko da se privikne na kavez.
    A opet kada malo bolje razmislim, to je možda Dani Whiteu i u interesu. Da ga Randy uhvati još nepripremljenog na kavez pa si na taj način uveča izglede na pobjedu.

Akademik Foruma Avatar od korisnika mirin979
    Datum registracije
    24-03-07
    Starost
    27
    Poruka
    4,060
    Liked
    0 times

jedva cekam ako dodje do te borbe
    Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!

Uvaženi forumas Avatar od korisnika mike tyson
    Datum registracije
    02-03-07
    Starost
    33
    Poruka
    865
    Liked
    0 times

ma njemu je svejedno dobio randya ili nekog drugog borca,ja vjerujem da će fedor i u ufc-u pokazati da je najbolji na svijetu,njemu je ista stvar hoče li se boriti u kavezu,ringu ili negdje drugdje samo će mu trebati malo vremena da se prilagodi na laktove i druge razlike kojih u prideu nema,a takav borac će to vrlo brzo savladati. daj Bože da potpiše što prije jer sam poželio gledati njegove borbe.
    S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE

http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png

Slične Diskusije

1. Koncerti - rasprave
    By wonderwall in forum Glazba
    Odgovora: 277
    Zadnja poruka: 18-01-12, 23:51
  2. Rasprave navijača hrvatskih klubova
    By DinoB in forum Nogomet
    Odgovora: 71
    Zadnja poruka: 29-05-10, 17:25

Lajkaj nas na Facebooku