Prije...
Raspravljate o temi UFC - općenite rasprave u UFC forumu, dio MMA foruma; Pravi autor: gggiga Borio se, izgubio. jeli ta borba bila prije ili poslje mirkove?...
"Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova" Isaac Newton
Prije...
ustvari koja borba će biti gl. borba večeri?
"Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova" Isaac Newton
mislim Silva protiv nekoga neznan koga
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.
ta borba je gotova, dobio franklin jednoglasnom odlukom sudaca iako mi nije jasno kako to baš jednoglasnom, nije bila loša borba...nekako mi žao što je silva popušio, srčano se borio, tražio podršku od publike...čak je tipa i dobro pogodio, ali ništa od završetka...
[sigpic][/sigpic]
Odluka u zadnjoj borbi je bila glupost, Silva je bio bolji i više je napadao. Franklin je u 3. rundi imao samo takedown, a Silva ga je mlatio, u 2. je bio bolji Franklin, a po meni je 1. dobio Silva.Čudna odluka.
Mogu li gdje pogledati Kongo vs Velasquez?
Zna li tko?
When your chips are down,and your highs are low...joyride
Našao sam video,pa ako nekog zanima.
Kongo vs Velasquez UFC
When your chips are down,and your highs are low...joyride
i'm not totally useless.
evo sad san pogleda njihovu borbu, Velasquez ga je skroz izmasakrira, al nemoš virovat kako je ovi kongo nesposoban, ima ga je na početku svake runde i onda sjebe sve čim padnu na pod, svaki put završi ispod ovoga i onda 4 minute prima udarce, dobro je još i izdrža 15 minuta
i'm not totally useless.