cudna sudacka odluka i wanderlei franklin i fisher uno.
mislim da su kod obadvije borbe suci pogrijesili...
Raspravljate o temi UFC - općenite rasprave u UFC forumu, dio MMA foruma; Pravi autor: slay ta borba je gotova, dobio franklin jednoglasnom odlukom sudaca iako mi nije jasno kako to baš jednoglasnom, ...
cudna sudacka odluka i wanderlei franklin i fisher uno.
mislim da su kod obadvije borbe suci pogrijesili...
Što je beba mlađa to je i mama slađa!!!
Čudna ?
Pa svi su očekivali pobjedu Silve a kad ono....
Franklinu su poklonili borbu samo zato kaj je amerikanac.Eventualno bi prva runda mogla bit na Franklinovoj strani a ovo ostalo nikako ne.
I od UFC-a nastaje cirkus...baš zbog tih sudačkih odluka....
A jel silva bolestan ili sto mu je...
covik onako bolesne treninge ima pa da ne moze izdrzat rundu normalno![]()
Bolestan je. To se vidi na njemu. Možda je sve to još od onog lijevog high-kicka kojim ga je Mirko posložio i onesvijestio...al stvarno mislim da je čovjek luđak i "ubojica"-kad je bio na žici, pokušao je Franklinu slomit vrat - sva sreća da je Franklin to nanjušio i uspio se izvuć - čovjek je skočio u zrak i uhvatio se Franklinu za glavu usput ga je primio rukama za vrat,da ga gušenjem obori na pod težinom svog tijela. Svaka čast Franklinu što se izvuko,jer je mogo nastradati - tj mogo mu je slomit vrat i kralježnicu. Taj Silva je stvarno bolesnik.
Zadnji Uredio slay : 16-06-09 u 23:18
[sigpic][/sigpic]
Ovo - Couture - Minotauro, uh to će biti meč....Obojica nisu neki snagatori nakrkani anabolicima i steroidima, ali znaju svoj posao...prava poslastica za ljubitelje Ultimatea.
uz to, lesnar vs mir, jedva cekaniskreno i vise nego coltoure vs minotaur
samo se nadam da ce mir pobjedit ovu zivotinju
Što je beba mlađa to je i mama slađa!!!