Stranica 66 od 72 PrvoPrvo ... 16566162636465666768697071 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 651 do 660 od 719

UFC - općenite rasprave

Raspravljate o temi UFC - općenite rasprave u UFC forumu, dio MMA foruma; Al ova borba Shoguna sa Colemanom je "zakon" - koji naboj, čovječe. Kad samo pogledaš to, pa onda onu dosadnu ...

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

Re: UFC

Al ova borba Shoguna sa Colemanom je "zakon" - koji naboj, čovječe. Kad samo pogledaš to, pa onda onu dosadnu braću Kličko u boksu....nebo i zemlja. Coleman je stvarno pokvario reputaciju Shogunu, nešto slično ko Pedyura našem Mariju Preskaru. Inače, Shogun je u drugim borbama demonstriro da može žestoko udarat u standu - i boksačkim tehnikama i nogama (i koljenima), a i na podu zna zaključat nogu, polugicu napravit, itd. Neznam stvarno kako bu prošlo to sa Machidom...da ga nije Coleman ovako "invalidiro", tipovao bih na njega, ali ovako...baš jedva čekam da se konačno obračunaju, baš da vidimo kaj bu se tu izrodilo... Ultimate je ultimate, i tu se nikad ne zna, pogotovo kad se nađu dva ovako izjednačena tipa... Machida mi djeluje nekako "poštenije", a Shogun ima dosta "prljavih" udaraca u repertoaru.....

Starter
    Datum registracije
    13-06-07
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

Večeras se odvija borba između 2 možda i ponajbolja borca. Machida je po meni najkomplentniji i najbolji borac kojeg sam vidio, te mislim da bi bio superioran i Fedoru i Lesnaru. Shogun je isto ekstra klasa (najbolji prideov borac uz fedora), ali mislim da protiv Machide nema previše šanse.

Prognoze pobjednika:

Machida
    Velasquez
    Stevenson
    Yoshida
    Tibau

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

Machida pobijedio na poene. Dosadna borba u p.m. Niti jednom nisu bili na podu, niti jedno bacanje, previse respekta sa obe strane, Shogun je bio nesto preduzimljiviji, i mislio sam da ce on pobijediti, medjutim...Uglavnom izjednacena borba, i nerijeseno bi bilo najpravednije. Bolje da nisam gledo, jer nisam vidio nista, a sad sam pospan.

prof. Foruma Avatar od korisnika Tonco
    Datum registracije
    18-06-07
    Poruka
    1,243
    Liked
    0 times

Onaj Velasquez je skroz zajeban tip.

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Tonco Pogledaj Poruke
    Onaj Velasquez je skroz zajeban tip.
    Mene je pak oduševio Rothwell. Nespretan je, ali jak, šta taj može izdržat, pa to je gotovo nemoguće. Taj bi se digo i ispod valjka. I nije ga Velasquez uspio dotući, nego je sudac prekinuo, mada je Rothwell vikao da nije gotov i da može primiti još...ha,ha,ha. Dobra šora, za razliku od Machide i Shoguna koji su razočarali.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika K-dOG
    Datum registracije
    29-04-07
    Starost
    30
    Poruka
    692
    Liked
    0 times

vrijeme je da cainu daju nekog ozbiljnog borca pa da se vidi je li stvarno toliko dobar.

ne znam po cemu je borba machida shogun bila dosadna???

shogun se odlicno spremio izgledao je ko da bi mogao bez problema odradit 10 rundi i pokazao je da machida uopce nije supermen kako neki misle.
    svaka cast shogunu na ovoj borbi,machida je dobio vise batina nego u cijeloj dosadasnjoj karijeri.
    evo izgleda da su i u ufc-u suci poceli radit slicne stvari kao u boxu jer je u ovoj borbi shogun dobio najmanje 3 runde ali jebiga zbog katastrofalne odluke sudaca machida je jos uvijek prvak.
    nista,rekao je dana da ce bit brzi rematch pa se nadam da ce shogun onda dobiti ono sta mu pripada.

-
    -
    -
    -
    RENTO pogledaj borbu rothwell vs arlovski pa ces tek onda vidjet sta rothwell moze izdrzat
    Što je beba mlađa to je i mama slađa!!!

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: K-dOG Pogledaj Poruke
    vrijeme je da cainu daju nekog ozbiljnog borca pa da se vidi je li stvarno toliko dobar.

ne znam po cemu je borba machida shogun bila dosadna???

shogun se odlicno spremio izgledao je ko da bi mogao bez problema odradit 10 rundi i pokazao je da machida uopce nije supermen kako neki misle.
    svaka cast shogunu na ovoj borbi,machida je dobio vise batina nego u cijeloj dosadasnjoj karijeri.
    evo izgleda da su i u ufc-u suci poceli radit slicne stvari kao u boxu jer je u ovoj borbi shogun dobio najmanje 3 runde ali jebiga zbog katastrofalne odluke sudaca machida je jos uvijek prvak.
    nista,rekao je dana da ce bit brzi rematch pa se nadam da ce shogun onda dobiti ono sta mu pripada.

-
    -
    -
    -
    RENTO pogledaj borbu rothwell vs arlovski pa ces tek onda vidjet sta rothwell moze izdrzat
    Slažem se s tobom da sa sucima nekaj nije bilo u redu. Shogun je trebo dobit meč. Machida je ugl. išao u rikverc i pokušavao se obranit, ali pritom je uvijek primio po glavi i tijelu. Dobro, nešto je i vratio, ali samo "nešto". Ja više ne znam jel sam ja lud ili se ne kužim u borilačke vještine ili su suci "totalno" potplačeni. Vidim da se i drugi bune, znači nisam samo ja lud. Pa da stvarno više ne možeš biti siguran u pobjedu ako ne "ubiješ" doslovno protivnika, onda to nema smisla... Ovo sa Rothwelom i Arlovskim moram pogledat, nisam stigo, pa bum ti reko mišljenje. Ako bude "brzi" rematch izm. Machide i Shoguna kao između Holifilda i Valujeva, onda bumo prije dočekali ulazak Hrvatske u EU, nego meč....

prof. Foruma Avatar od korisnika kreky
    Datum registracije
    28-05-04
    Starost
    34
    Poruka
    1,364
    Liked
    3 times

Shogun je definitivno pokraden. Pa sam Dana je rekao presskonferenciji da su suci u kurcu i da ne kuži tu odluku. Šteta što nema neriješenog u UFC-u. Ja bi dao 3 runde neriješeno i dvije Shogunu. Drago mi je što sam opet vidio skoro onog starog Shoguna iz Prideovih dana, dakle pokretljiv, brz i pun snage.
    Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru.

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: kreky Pogledaj Poruke
    Shogun je definitivno pokraden. Pa sam Dana je rekao presskonferenciji da su suci u kurcu i da ne kuži tu odluku. Šteta što nema neriješenog u UFC-u. Ja bi dao 3 runde neriješeno i dvije Shogunu. Drago mi je što sam opet vidio skoro onog starog Shoguna iz Prideovih dana, dakle pokretljiv, brz i pun snage.
    Pa da, i dojenčad je skužila da je Shogun bio bolji. Ne znam šta se to događa, ali kao da je i tu "čuveni" Sauerland umiješao prste....isto ko Holyfild-Valujev, s tim da je Machida ipak uputio pokoji udarac i ipak nešto vratio, dok Valujev nije ama baš ništa...a pobijedio...bez da je i jednom pogodio....pa nije valjda dotle došlo da se na re-matchevima pokušava zaradit lova...izgleda da je...
    Zadnji Uredio RENTO : 27-10-09 u 19:55

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

ROTHWELL - ARLOVSKI

Auuuu, majko mila, koji meč. Šta je tu sve Rothwell izdržo, to je gotovo nemoguće. High-kick, serije krošea, aperkata, koljeno u glavu, pa opet koktel svih vrsta udaraca, a kako se samo 2 puta izvuko sa poda, od zaključavanja noge i kad je bio ispod Arlovskog.....Postao sam Rothwellov navijač. Ali ozbiljno. Ma Rotač je božanstvo. K-dog, svaka čast, bio si u pravu.

Slične Diskusije

1. Koncerti - rasprave
    By wonderwall in forum Glazba
    Odgovora: 277
    Zadnja poruka: 18-01-12, 23:51
  2. Rasprave navijača hrvatskih klubova
    By DinoB in forum Nogomet
    Odgovora: 71
    Zadnja poruka: 29-05-10, 17:25

Lajkaj nas na Facebooku