Stranica 68 od 72 PrvoPrvo ... 185863646566676869707172 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 671 do 680 od 719

UFC - općenite rasprave

Raspravljate o temi UFC - općenite rasprave u UFC forumu, dio MMA foruma; Šta je Lesnaru, da nisu počeli organi otkazivati od steroida?...

jaca amsterdam Avatar od korisnika branja
    Datum registracije
    13-01-07
    Starost
    32
    Poruka
    8,267
    Liked
    2 times

Re: UFC

Šta je Lesnaru, da nisu počeli organi otkazivati od steroida?
    Sirotinji i pas kurac pokazuje.

prof. Foruma Avatar od korisnika daredevil
    Datum registracije
    10-05-07
    Starost
    34
    Poruka
    1,311
    Liked
    154 times

moguce je da mu je oslabio imunoloski sustav i da je podlozan infekcijama... mozda se malo sa svime time preforsirao.

ali najjace su mi njegove 2 borbe bile sa frank mirom.
    prvu je zbog neozbiljnosti izgubio, naprosto je ovaj iskoristio nepaznju i polugom mu uhvatio nogu...i gotovo.
    najvise je lesnara ljutilo sto ovaj lik prica o nekim bijesnim mecevima sa najboljim borcima i tako dalje... kada su bili na rematch vaganju lesnar mu je samo porucio da ude u ring i nikakv komentar vise nije dao

u ringu ga je standardno mlatio na podu i u drugoj rundi ga je priblizio kavezu... naprosto se lik morao ledima nasloniti na kavez da izvuce ruku i lesnar ga je prebacio na stomak i tu ga kroseom smeksao i standardno namlatio sto je vodilo nokautu. krasan mec.

Regularni forumaš Avatar od korisnika Lav1985
    Datum registracije
    26-02-09
    Starost
    26
    Poruka
    372
    Liked
    22 times

Šteta za Lesnara, mogli smo još gledati puno zanimljivih dvoboja možda i vrhunac Lesnar - Fedor.

Ako je istina da boluje od mononukleoze neznam kakve to veze ima sa navodnim korištenjem steroida, pa i Zvone Boban je prebolio tu bolest, a koliko znam nije koristio steroide.

- Dana White has revealed to TMZ that Brock Lesnar has some sort of intestinal disorder that will require "major surgery". As we reported over the weekend, White has said there's a possibility Lesnar will never fight again.

Najveći Car Foruma
    Datum registracije
    11-11-05
    Poruka
    15,332
    Liked
    12 times

UFC 106: Ortiz vs. Griffin 2

UFC 107: Penn vs. Sanchez

Osim njih dvojice od poznatijih boraca borit će se Frank Mir i Cheick Kongo

UFC 108: Evans vs. Silva

Istog dana bore se Gonzaga i Dos Santos

UFC 109

Piše se nešto da bi se na ovom eventu trebali boriti Anderson Silva i Vitor Belfort
    [sigpic][/sigpic]

Regularni forumas
    Datum registracije
    31-10-07
    Starost
    25
    Poruka
    396
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: mirko_zg Pogledaj Poruke
    po meni couture nije zaslužio pobjedu sinoć. neznam na temelju čega su suci donjeli takvu odluku. možda zato kaj ima 46 pa ono kaj ajde..nek mu bude

a borba swick-a i hardy-a....ono je smiješno bilo...
    Svatko tko se razumi u ovaj sport zna da je Randy pobijedio, ali tijesno. Odluka je mogla otić i Na Verinu stranu, ne bi bilo problema, ali je Couture bio bolju, za dlaku. Jedino šta je Vera napravio je serija dobrih udaraca u 2. rundi i jedan dobar mid kick, I jedan mid kick u 3. rundi.

Prva runda, li la na Randyjevu stranu, druga runda za Veru u potpunoj dominaciji, I 3 runda uvjerljivo za Couturea. Rezultat je 2-1, ako ce se bodovat po rundama. Ako ce se bodovat po udarcima. Randy je nadoknadio serijom u 3 rundi njegovu serije, I jedino šta mu je ostalo su onda 2 mid kicka, Međutim Randy je kontrolirao klinč i parter veliku količinu meča, tu je bio dominantniji i nakupio bodove, iako je borba bila dosta pasivna u tim momentima.

prof. Foruma Avatar od korisnika daredevil
    Datum registracije
    10-05-07
    Starost
    34
    Poruka
    1,311
    Liked
    154 times

Citat Pravi autor: Lav1985 Pogledaj Poruke
    Šteta za Lesnara, mogli smo još gledati puno zanimljivih dvoboja možda i vrhunac Lesnar - Fedor.

Ako je istina da boluje od mononukleoze neznam kakve to veze ima sa navodnim korištenjem steroida, pa i Zvone Boban je prebolio tu bolest, a koliko znam nije koristio steroide.

- Dana White has revealed to TMZ that Brock Lesnar has some sort of intestinal disorder that will require "major surgery". As we reported over the weekend, White has said there's a possibility Lesnar will never fight again.
    "U međuvremenu je 'procurila' dijagnoza Lesnarove bolesti.

'Izvor nam je javio da Lesnar boluje od teškoj oblika divertitisa, bolesti tijekom koje se male vrećice formiraju unutar probavnog susatava,' prenosi WCCO.com.

Divertitis je bolest koja se češće javlja u razvijenim zemljama svijeta, može nastati zbog loše prehrane i nedostatka celuloznih vlakana, manifestira se kao vrećasta prošitenja crijevnih stijenki, a može biti povezan s karcinomom debelog crijeva. Teži slučajevi liječe se kirurških zahvatom, a potrebna je i specifična dijeta."
    -dnevnik.hr

Uvaženi forumas Avatar od korisnika mirko_zg
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    972
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: rommel~ Pogledaj Poruke
    Svatko tko se razumi u ovaj sport zna da je Randy pobijedio, ali tijesno. Odluka je mogla otić i Na Verinu stranu, ne bi bilo problema, ali je Couture bio bolju, za dlaku. Jedino šta je Vera napravio je serija dobrih udaraca u 2. rundi i jedan dobar mid kick, I jedan mid kick u 3. rundi.

Prva runda, li la na Randyjevu stranu, druga runda za Veru u potpunoj dominaciji, I 3 runda uvjerljivo za Couturea. Rezultat je 2-1, ako ce se bodovat po rundama. Ako ce se bodovat po udarcima. Randy je nadoknadio serijom u 3 rundi njegovu serije, I jedino šta mu je ostalo su onda 2 mid kicka, Međutim Randy je kontrolirao klinč i parter veliku količinu meča, tu je bio dominantniji i nakupio bodove, iako je borba bila dosta pasivna u tim momentima.

ovo je tvoje mišljenje. ono je bilo moje. i dalje smatram da randy nije zaslužio pobjedu ali pošto je bilo gusto i kao što sam kažeš presudile su nijanse...
    po meni je čitava borba bila pasivna i nitko tu ništa nije kontrolirao.
    p.s. verino rušenje randy-a se isto trebalo uzet u obzir.
    RISE and SHINE

Najveći Car Foruma
    Datum registracije
    11-11-05
    Poruka
    15,332
    Liked
    12 times

Direktor UFC-a otkrio: Lesnaru su fekalije curile u trbušnu šupljinu

GLAVNA tema MMA svijeta je i dalje teška bolest UFC-ovog prvaka Brocka Lesnara. Gorostasni teškaš najprije je hospitaliziran da bi proteklih dana bio podvrgnut operativnom zahvatu zbog bakterijske infekcije probavnog trakta.

Iako mu je zbog rapidnog pogoršavanja općeg fizičkog stanja dijagnosticirana mononukleoza, problem je zapravo bio u jednoj drugoj stvari. Lesnar je duže vrijeme bolovao od divertikuloze, bolesti prilikom koje na crijevnoj stijenci nastaju male vrećaste izbočine, odnosno divertikule. Prema riječima direktora UFC-a Dane Whitea, kod Lesnara je bolest došla do stadija u kojem je bila opasna po život. Nije isključeno da Amerikanac nikada više ne stupi u ring.

"Brock je laički rečeno imao rupu u crijevima i fekalije su mu curile u trbušnu šupljinu. To je razlog zbog kojeg je osjećao toliku bol, kao i veliki čirevi koji su se stvarali na stijenci", eksplicitno je to objasnio White dodavši:

"Doktor mu je rekao da najmanje godinu dana nije bio zdrav. Njegov imunološki sustav se pokušao boriti protiv bolesti, a njegovo se stanje konstantno pogoršavalo."

Nije poznato što će se dogoditi s teškaškim pojasom

Lesnarovo je stanje nakon operativnog zahvata i ipak nešto bolje, no za neke dugoročnije prognoze potrebne su dodatne pretrage.

"Više ćemo saznati sljedeći tjedan. Poslat ćemo ga u kliniku Mayo na par dana. Ne znam što reći. Izgleda bolje nego prošli tjedan, no ne znam što to znači", dodao je White.

UFC i dalje nije odlučio hoće li organizirati borbu za Lesnarov teškaški pojas ili ne. White je priznao kako se razmišlja o tome, no da se ništa neće činiti dok se doktori ne usuglase kada bi prvaka ponovno mogli vidjeti u oktogonu.
    [sigpic][/sigpic]

Uvaženi forumas Avatar od korisnika mirko_zg
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    972
    Liked
    0 times

to sam i ja pročitao. zanimljiv je onaj dio teksta gdje mu je doktor rekao da najmanje godinu dana nije bio zdrav...

mislim kako to da jedan vrhunski sportaš vuče neku bolest godinu dana bez da liječnički tim ne otkrije što mu je. jebote i oni su konstantno pod pregledima nakon i prije borbi pa mi je čudno kako nitko nije znao ništa ili otkrio da nekaj nije s njim u redu? naprosto ne vjerujem da mu je krvna slika bila ok itd...
    a ako su znali da nešto nije ok s njim zašto su ga puštali u ring

smrdi mi ta cijela situacija.
    RISE and SHINE

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

u koliko sati je UFC 106, i hoće bit prijenosa?
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

Slične Diskusije

1. Koncerti - rasprave
    By wonderwall in forum Glazba
    Odgovora: 277
    Zadnja poruka: 18-01-12, 23:51
  2. Rasprave navijača hrvatskih klubova
    By DinoB in forum Nogomet
    Odgovora: 71
    Zadnja poruka: 29-05-10, 17:25

Lajkaj nas na Facebooku