| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi Abraham Maslow choice u Kultura i Zabava forumu; Još jedan Hrvat: Igor Brautović Pitoreska motiv iz staroga grada Dubrovnika © copyright 2008 Igor Brautović Naravno da na ovoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Abraham Maslow choice Još jedan Hrvat: Igor Brautović Pitoreska motiv iz staroga grada Dubrovnika ![]() © copyright 2008 Igor Brautović Naravno da na ovoj fasadi nije mjesto klimama, ali ovim gaćama je baš tu mjesto!
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #42 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Abraham Maslow choice ne vidim sliku. ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Abraham Maslow choice U zadnje vrijeme se pojavljuje nova umjetnička disciplina koja traži svoje mjesto pod suncem. Jedan manji broj istaknutih fotografa pokušava kompjuterske animacije uvrstiti u likovnu umjetnost. ![]()
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-07-08 Lokacija: blizu Godina: 29
Poruka: 18
![]() | Re: Abraham Maslow choice ovo su sve odlični CRTAČI, ali ne znam zašto neki ovdje to brkaju sa umjetnošću!? ove slike nemaju nikakvu umjetničku vrijednost, pa čak i ako se skupo prodaju! možemo se diviti crtačkim sposobnostima autora i to je sve. umjetnost je druga kategorija i nema veze s divljenjem i osobnim ukusom. umjetnost treba pomicati granice, a ja to ovdje ne vidim. samo dobre crteže. a i osobno nisam ljubitelj realizma i hiperrealizma! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: abraham, choice, maslow |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:41.

Grijesiti je ljudski ...