| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi Bitcharkin design kutak u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Reaper hmm zanimljivo,dali biste to toliko hvalili da to nije ... ...cura od gazde, tj. gazdarica ? hehe....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Bitcharkin design kutak ...cura od gazde, tj. gazdarica ? hehe....gotcha.... naravno da da....meni su fora takve stvari i nije mi bitno tko ih radi...samim time sto se gazdarica odlucila stavit slike radova na cp govori o tome da zna sto radi....obviously....i fakat radi predobro....ima smisla za to... no dosta o tome....posebno mi se dopala ona stolica...to je nesto tipa sto bi volio imati kod sebe doma....zapravo toliko mi se dopala da bi si ju sad isel napraviti....kad bi imal volje i vremena...jednostavno predobro....takav dizajn nisam nikad videl i bas mi je foran....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,130
![]() | Re: Bitcharkin design kutak muhe i skakavac su fora,ostalo ne.
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharkin design kutak Citat:
sviđa mi se jedino ovaj četvrti. ostalo je sranje
__________________ Jebeš potpisr" | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-01-08
Poruka: 24
![]() | Re: Bitcharkin design kutak hmm frajeru preopaki, mozda nisi shvatio da su ranije sjadalice? Uglavnom, etiketiranje sto je sranje, a sto nije nije neka konstruktivna kritika. Mozda si mogao spomenuti da su sranje po tvojem misljenju, ali kako hoces. |
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharkin design kutak rekao sam na osnovu subjektivnog esteteskog ukusa. zar to nije dovoljno. ne može mi niko zabranit da mi se nešto sviđa il ne sviđa.
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharkin design kutak to si pravu. al šta ću kad odgovaram većinom onako , što bi rekli, na prvu loptu. jebiga, no hard feelings ali ja nisam rekao da su sve sranje. samo prve četiri. peta je zanimljiva.
__________________ Jebeš potpisr" Zadnji Uredio Korozija : 30-01-08 u 23:00. |
| | |
![]() |
| Tagovi: design, dizajn, radovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:23.

AC MILAN : 2003-2008