| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi Bitcharkin design kutak u Kultura i Zabava forumu; loooooooooooooooooooooool hahahahaahah ZAKON... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharkin design kutak loooooooooooooooooooooool hahahahaahah ZAKON
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-08-07 Godina: 24
Poruka: 2
![]() | Re: Bitcharkin design kutak Citat: ![]() DIZAJNHOLIK e-trgovina | Namještaj | Lampe | Satovi | Vaze | Stolovi
__________________ Moj nick nema veze sa kozmetičkom kućom Lancôme. Ne znam s čime ima, ali s time nema. Za svaki slučaj | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 110
![]() | Re: Bitcharkin design kutak Vidio sam radove.. a čem to služi
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #54 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharkin design kutak pa i ne sluzi..to sam se ja pripremala za faks pa sam morala izradivati gluposti od papira i žice jer su se takve stvari znale prijaviti u jednom dijelu prijemnog ispita.. inace ne radim vise takve gluposti.. ali eto stavila sam ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 110
![]() | Re: Bitcharkin design kutak Aham ![]()
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #56 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharkin design kutak evo kako sam ja napravila display za odabrani parfem ( u ovom slučaju Bvlgari omnia bright crystal, moj najdraži) display je napravljen za promociju u parfumerijama, vrlo je lako sklopiv kao što je prilozeno na plakatu koji je nazalost vrlo mali kako bi lakse uploadala.., napravljen je od relativno jeftinog materijala ali djeluje efektno i bocica parfema uz njega dobiva dodatnu vrijednost, te je ujedno vrlo prakticno vaditi i stavljati nazad bocicu prilikom testiranja. uzivajte! hihih ![]() ![]() ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. Zadnji Uredio BITCHARKA : 29-04-08 u 21:32. |
| | |
| | #57 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharkin design kutak evo REDIZAJN KUHINJSKE VAGE inace ovo je prototip..dakle samo glavne karakteristike, potpuno pojednostavljeno i svedeno na osnovne oblike svrha ovoga zadatka je bila da na osnovu prvotnog modela analizom pronađemo osnovne geometrijske oblike te da se koristeći njima dizajniramo novi predmet ![]() dakle ovo je prototip, nadam se da znate kaj to znaci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. Zadnji Uredio BITCHARKA : 29-04-08 u 21:30. |
| | |
| | #59 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharkin design kutak Citat:
, ja ti studiram dizajn pa inace to su mi zadaci iz kojih dobivam ocjene i sve je vrlo ozbiljno. hvala, drago mi je da ti se svida ! ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| | |
| | #60 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharkin design kutak Plakat na temu tjedan suvremenog plesa - Vizualne komunikacije
| | |
![]() |
| Tagovi: design, dizajn, radovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:14.

pa i ne sluzi..