Stranica 1 od 8 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 72

Čitate li stripove?

Raspravljate o temi Čitate li stripove? u Umjetnosti forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Evo ja fakat nisam nikada u životu uzeo neki stirp za čitanje, nikada me to nije baš privlačilo, al u ...

Hard Sports Avatar od korisnika Pretorian
    Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,076
    Liked
    424 times

Čitate li stripove?

Evo ja fakat nisam nikada u životu uzeo neki stirp za čitanje, nikada me to nije baš privlačilo, al u razredu je prije uvijek bila ekipa koja je dofuravala zagora i te neke slične stripove i pod satom čitala, bili ludi za stripovima, a ja radije čitao playboy

V.I.P. Član Avatar od korisnika Gogy
    Datum registracije
    28-03-04
    Starost
    23
    Poruka
    6,453
    Liked
    5 times

Re: Čitate li stripove?

Nisam baš neki čitač stripova... jednom sam negdje na moru kod tete u kući našo hrpu Zagora a bilo bi dosadno pa ih pročito
    Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]

Radar404 <- moj blog

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

Ja sam pročitao vagone stripova svojedobno. I dan danas ako naletim na kojeg obavezno pročitam.
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Hard Sports Avatar od korisnika Pretorian
    Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,076
    Liked
    424 times

a kaj je zanimljivo u tim stripovima, to mi nikad nije bilo jasno

Gazim kupus, povoljno Avatar od korisnika fuzija
    Datum registracije
    02-01-06
    Starost
    26
    Poruka
    3,143
    Liked
    1 times

slična stvar kao kod gogya, isto je bilo jedno ljeto (ima od toga 10ak godina) pa sam pročitao hrpicu Alan Fordova
    Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
    lijepe su mi žene sve, žene sve

V.I.P. Član Avatar od korisnika Gogy
    Datum registracije
    28-03-04
    Starost
    23
    Poruka
    6,453
    Liked
    5 times

A čuj nekom je nešta zanimljivo...
    Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]

Radar404 <- moj blog

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

Pa ima legendarnih stripova, recimo Alan Ford, zanimljiva priča začinjena masom humora. Jednostavno zabavno štivo. Zakvačiš se na stripove i to je to. Ja sam od malena okružen njima i nemilice ih čitam. Nažalost u zadnje vrijeme sam stao jer mi više nisu lako dostupni.
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Regularni forumas Avatar od korisnika kleva =)))
    Datum registracije
    25-01-07
    Starost
    22
    Poruka
    262
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
    a kaj je zanimljivo u tim stripovima, to mi nikad nije bilo jasno
    ni meni to nikad nije bilo jasno,cemu mijesat sliku i tekst,ak moze bit odvojeno?al jbg,ko voli,slobodno! ja znam da sam jedan jedini strip procitala(ak se to moze nazivat citanjem ), i to je bio tom & jerry kad sam bila nekih desetak godina... inace nisam neki frik za stripovima!
    98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.

ice
    ice je offline
    Banned
    Datum registracije
    17-07-06
    Starost
    22
    Poruka
    3,394
    Liked
    1 times

Kad sam bio manji, čitao sam Zagora... Ja mislim da sam pročitao nekih dvistotinjak zagorovih romana, i nešto malo sam čitao alan forda kasnije, tu i tamo znam pročitat..

Zagor mi je bio legenda kad sam bio manji, al sad mi je nekako u krucu, neda indijancu popit

Banned Avatar od korisnika sumsko_voce
    Datum registracije
    29-04-06
    Starost
    24
    Poruka
    1,565
    Liked
    1 times

sad jedino "pratim" Zagora, ali u mladosti čita i sve ostale.

Stranica 1 od 8 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku