| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi Čitate li stripove? u Kultura i Zabava forumu; Evo ja fakat nisam nikada u životu uzeo neki stirp za čitanje, nikada me to nije baš privlačilo, al u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Čitate li stripove? Evo ja fakat nisam nikada u životu uzeo neki stirp za čitanje, nikada me to nije baš privlačilo, al u razredu je prije uvijek bila ekipa koja je dofuravala zagora i te neke slične stripove i pod satom čitala, bili ludi za stripovima, a ja radije čitao playboy ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Čitate li stripove? Ja sam pročitao vagone stripova svojedobno. I dan danas ako naletim na kojeg obavezno pročitam.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Čitate li stripove? slična stvar kao kod gogya, isto je bilo jedno ljeto (ima od toga 10ak godina) pa sam pročitao hrpicu Alan Fordova
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Čitate li stripove? Pa ima legendarnih stripova, recimo Alan Ford, zanimljiva priča začinjena masom humora. Jednostavno zabavno štivo. Zakvačiš se na stripove i to je to. Ja sam od malena okružen njima i nemilice ih čitam. Nažalost u zadnje vrijeme sam stao jer mi više nisu lako dostupni.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Čitate li stripove? ni meni to nikad nije bilo jasno,cemu mijesat sliku i tekst,ak moze bit odvojeno?al jbg,ko voli,slobodno! ja znam da sam jedan jedini strip procitala(ak se to moze nazivat citanjem ), i to je bio tom & jerry kad sam bila nekih desetak godina... inace nisam neki frik za stripovima!
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čitate li stripove? Kad sam bio manji, čitao sam Zagora... Ja mislim da sam pročitao nekih dvistotinjak zagorovih romana, i nešto malo sam čitao alan forda kasnije, tu i tamo znam pročitat.. Zagor mi je bio legenda kad sam bio manji, al sad mi je nekako u krucu, neda indijancu popit ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: strip, stripovi |
« Umjetnost u pijesku
|
motori »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:46.

ja znam da sam jedan jedini strip procitala(ak se to moze nazivat citanjem
), i to je bio tom & jerry kad sam bila nekih desetak godina...