Nisam baš neki čitač stripova... jednom sam negdje na moru kod tete u kući našo hrpu Zagora a bilo bi dosadno pa ih pročito![]()
Raspravljate o temi Čitate li stripove? u Umjetnosti forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Evo ja fakat nisam nikada u životu uzeo neki stirp za čitanje, nikada me to nije baš privlačilo, al u ...
Nisam baš neki čitač stripova... jednom sam negdje na moru kod tete u kući našo hrpu Zagora a bilo bi dosadno pa ih pročito![]()
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
Ja sam pročitao vagone stripova svojedobno. I dan danas ako naletim na kojeg obavezno pročitam.
a kaj je zanimljivo u tim stripovima, to mi nikad nije bilo jasno
slična stvar kao kod gogya, isto je bilo jedno ljeto (ima od toga 10ak godina) pa sam pročitao hrpicu Alan Fordova
Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'
Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
A čuj nekom je nešta zanimljivo...
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
Pa ima legendarnih stripova, recimo Alan Ford, zanimljiva priča začinjena masom humora. Jednostavno zabavno štivo. Zakvačiš se na stripove i to je to. Ja sam od malena okružen njima i nemilice ih čitam. Nažalost u zadnje vrijeme sam stao jer mi više nisu lako dostupni.
ni meni to nikad nije bilo jasno,cemu mijesat sliku i tekst,ak moze bit odvojeno?al jbg,ko voli,slobodno!ja znam da sam jedan jedini strip procitala(ak se to moze nazivat citanjem
), i to je bio tom & jerry kad sam bila nekih desetak godina...
![]()
![]()
inace nisam neki frik za stripovima!
98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.
Kad sam bio manji, čitao sam Zagora... Ja mislim da sam pročitao nekih dvistotinjak zagorovih romana, i nešto malo sam čitao alan forda kasnije, tu i tamo znam pročitat..
Zagor mi je bio legenda kad sam bio manji, al sad mi je nekako u krucu, neda indijancu popit![]()
sad jedino "pratim" Zagora, ali u mladosti čita i sve ostale.