Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Umjetnosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Umjetnosti Raspravljate o temi Čitate li stripove? u Kultura i Zabava forumu; Evo ja fakat nisam nikada u životu uzeo neki stirp za čitanje, nikada me to nije baš privlačilo, al u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-02-07, 22:16   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Čitate li stripove?

Evo ja fakat nisam nikada u životu uzeo neki stirp za čitanje, nikada me to nije baš privlačilo, al u razredu je prije uvijek bila ekipa koja je dofuravala zagora i te neke slične stripove i pod satom čitala, bili ludi za stripovima, a ja radije čitao playboy
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 22:37   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 19
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Re: Čitate li stripove?

Nisam baš neki čitač stripova... jednom sam negdje na moru kod tete u kući našo hrpu Zagora a bilo bi dosadno pa ih pročito

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 22:40   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ja sam pročitao vagone stripova svojedobno. I dan danas ako naletim na kojeg obavezno pročitam.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 22:40   #4 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

a kaj je zanimljivo u tim stripovima, to mi nikad nije bilo jasno
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 22:41   #5 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 22
Poruka: 3,175
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

slična stvar kao kod gogya, isto je bilo jedno ljeto (ima od toga 10ak godina) pa sam pročitao hrpicu Alan Fordova

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 22:41   #6 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

A čuj nekom je nešta zanimljivo...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 22:47   #7 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Pa ima legendarnih stripova, recimo Alan Ford, zanimljiva priča začinjena masom humora. Jednostavno zabavno štivo. Zakvačiš se na stripove i to je to. Ja sam od malena okružen njima i nemilice ih čitam. Nažalost u zadnje vrijeme sam stao jer mi više nisu lako dostupni.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 23:14   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 18
Poruka: 264
kleva =))) se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kleva =))) Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kleva =)))

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
a kaj je zanimljivo u tim stripovima, to mi nikad nije bilo jasno
ni meni to nikad nije bilo jasno,cemu mijesat sliku i tekst,ak moze bit odvojeno?al jbg,ko voli,slobodno! ja znam da sam jedan jedini strip procitala(ak se to moze nazivat citanjem ), i to je bio tom & jerry kad sam bila nekih desetak godina... inace nisam neki frik za stripovima!
Odgovori sa citatom
Star 10-02-07, 00:38   #9 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Kad sam bio manji, čitao sam Zagora... Ja mislim da sam pročitao nekih dvistotinjak zagorovih romana, i nešto malo sam čitao alan forda kasnije, tu i tamo znam pročitat..

Zagor mi je bio legenda kad sam bio manji, al sad mi je nekako u krucu, neda indijancu popit
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-07, 00:49   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

sad jedino "pratim" Zagora, ali u mladosti čita i sve ostale.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: strip, stripovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103