Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Umjetnosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Umjetnosti Raspravljate o temi Čitate li stripove? u Kultura i Zabava forumu; prije sam citao,dok mi nisu knjige podvalili najvise citao dylan dog-a i tex-a imam 1. br dylan ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-02-07, 09:41   #11 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Letipasjegulja

Datum registracije: 02-02-07
Godina: 19
Poruka: 361
Letipasjegulja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Letipasjegulja Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Letipasjegulja
Re: Čitate li stripove?

prije sam citao,dok mi nisu knjige podvalili
najvise citao dylan dog-a i tex-a
imam 1. br dylan dog-a,1. izdanje

a za playboy njega radije gledam nego citam
Odgovori sa citatom
Star 10-02-07, 10:31   #12 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,235
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

imam toga dosta.
sad sam počeo skidat sa net Star Wars stripove koji su mi preeeedobri.
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-02-07, 10:38   #13 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,007
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

alan ford je obavezna lektira...prijevodi pokojnog nenada brixija su legendarni...zagor , blek , kom. mark su na srpskom pa to danas teze prolazi....je draga moja deca...nekad nije bilo pc-a, play stationa , interneta...pa se ekipica morala malo drukcije zabavit...vi ste new generation...heheheh..imate srece ...ili mozda ne...egal
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-02-07, 14:29   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 33
Poruka: 558
Optimyst se izdvaja iz maseOptimyst se izdvaja iz maseOptimyst se izdvaja iz mase

Presto sam stripove čitat odavno,al mi ponekad još uvijek koji broj Alan Forda dođe pod ruku...
Odgovori sa citatom
Star 14-03-07, 20:53   #15 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-01-06
Poruka: 65
Rapala se izdvaja iz mase

Na stripovima sam odrastao, a i sada sam vjerni obožavatelj, svi spominjete zagora i bleka (ok i ja sam na njim aodrastao) ali kasnije dolaze Jeremaja, KEn Parker, Korto Malteze, Poručnik Bluberry, Frank Miller, Milo Manara da ne nabrajam dalje

Ubjedljivo najbolji strip magazin na ovim prostorima je bio STRIP ART Ervina Rustemagica, Nakon toga STRIPOTEKA uf kad se sjetim srece kad je izasao novi broj,
Rapala je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-07, 22:22   #16 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,839
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Zagor
Tex (btw. ima netko možda izdanja od Slobodne Dalmacije?)
Alan Ford

Lucky Luke, Dylan Dog, Martin Mysterie..
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 16:15   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,130
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

Obozaval sam ih, a i sad volim sam jako malo čitam, trebal bi to promijenit...
volio sam hrpu..Alan ford, tex, blueberry, Talični,asterix, djeremaja, kapetan miki, blek, mysterie, dylan dog, kasnije Nathan Never.. A još hrpu nisam spomenul
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 07:07   #18 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika NoOneImportant

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 21
Poruka: 37
NoOneImportant se izdvaja iz mase

jednog ljeta davno je to bilo dok sam na moru bio sam uzeo neke stripove ali to je bilo prvi i zadnji put nisam bas neki strip fan
NoOneImportant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 09:37   #19 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,605
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

da.
Zagora najvise i jedino konstanto. (300tinjak komada)

ima san dylan dogova (proda), jos uvik iman tex willera, kapetan miki, veliki blek, lazarus ledd, nathan never, alan ford, martin mystere, gordon link i jedan primjer Nick Raidera.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 11:14   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-03-07
Poruka: 101
Jocker se izdvaja iz maseJocker se izdvaja iz mase

ja nikad nisam citao stripove

ja vise volim tam gdje su samo slikice, bez imalo teksta
Jocker je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: strip, stripovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113