| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi Čitate li stripove? u Kultura i Zabava forumu; prije sam citao,dok mi nisu knjige podvalili najvise citao dylan dog-a i tex-a imam 1. br dylan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| next best thing | Re: Čitate li stripove? imam toga dosta. sad sam počeo skidat sa net Star Wars stripove koji su mi preeeedobri.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Čitate li stripove? alan ford je obavezna lektira...prijevodi pokojnog nenada brixija su legendarni...zagor , blek , kom. mark su na srpskom pa to danas teze prolazi....je draga moja deca...nekad nije bilo pc-a, play stationa , interneta...pa se ekipica morala malo drukcije zabavit...vi ste new generation...heheheh..imate srece ...ili mozda ne...egal
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 558
![]() ![]() ![]() | Re: Čitate li stripove? Presto sam stripove čitat odavno,al mi ponekad još uvijek koji broj Alan Forda dođe pod ruku...
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-01-06
Poruka: 65
![]() | Re: Čitate li stripove? Na stripovima sam odrastao, a i sada sam vjerni obožavatelj, svi spominjete zagora i bleka (ok i ja sam na njim aodrastao) ali kasnije dolaze Jeremaja, KEn Parker, Korto Malteze, Poručnik Bluberry, Frank Miller, Milo Manara da ne nabrajam dalje Ubjedljivo najbolji strip magazin na ovim prostorima je bio STRIP ART Ervina Rustemagica, Nakon toga STRIPOTEKA uf kad se sjetim srece kad je izasao novi broj, |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,130
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čitate li stripove? Obozaval sam ih, a i sad volim sam jako malo čitam, trebal bi to promijenit... volio sam hrpu..Alan ford, tex, blueberry, Talični,asterix, djeremaja, kapetan miki, blek, mysterie, dylan dog, kasnije Nathan Never.. A još hrpu nisam spomenul
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,605
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čitate li stripove? da. Zagora najvise i jedino konstanto. (300tinjak komada) ima san dylan dogova (proda), jos uvik iman tex willera, kapetan miki, veliki blek, lazarus ledd, nathan never, alan ford, martin mystere, gordon link i jedan primjer Nick Raidera. |
| | |
![]() |
| Tagovi: strip, stripovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:47.

njega radije gledam nego citam

a
pametni znaju