imam toga dosta.
sad sam počeo skidat sa net Star Wars stripove koji su mi preeeedobri.
Raspravljate o temi Čitate li stripove? u Umjetnosti forumu, dio Kultura i Zabava foruma; prije sam citao,dok mi nisu knjige podvalili najvise citao dylan dog-a i tex-a imam 1. br dylan dog-a,1. izdanje a ...
samo rakija.......i Osjecko![]()
imam toga dosta.
sad sam počeo skidat sa net Star Wars stripove koji su mi preeeedobri.
alan ford je obavezna lektira...prijevodi pokojnog nenada brixija su legendarni...zagor , blek , kom. mark su na srpskom pa to danas teze prolazi....je draga moja deca...nekad nije bilo pc-a, play stationa , interneta...pa se ekipica morala malo drukcije zabavit...vi ste new generation...heheheh..imate srece ...ili mozda ne...egal
Presto sam stripove čitat odavno,al mi ponekad još uvijek koji broj Alan Forda dođe pod ruku...
What we´ve got here is a failure to communicate!
Na stripovima sam odrastao, a i sada sam vjerni obožavatelj, svi spominjete zagora i bleka (ok i ja sam na njim aodrastao) ali kasnije dolaze Jeremaja, KEn Parker, Korto Malteze, Poručnik Bluberry, Frank Miller, Milo Manara da ne nabrajam dalje
Ubjedljivo najbolji strip magazin na ovim prostorima je bio STRIP ART Ervina Rustemagica, Nakon toga STRIPOTEKA uf kad se sjetim srece kad je izasao novi broj,
Zagor
Tex (btw. ima netko možda izdanja od Slobodne Dalmacije?)
Alan Ford
![]()
![]()
![]()
Lucky Luke, Dylan Dog, Martin Mysterie..
![]()
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
Obozaval sam ih, a i sad volim sam jako malo čitam, trebal bi to promijenit...
volio sam hrpu..Alan ford, tex, blueberry, Talični,asterix, djeremaja, kapetan miki, blek, mysterie, dylan dog, kasnije Nathan Never.. A još hrpu nisam spomenul
pametni znaju
jednog ljeta davno je to bilo dok sam na moru bio sam uzeo neke stripove ali to je bilo prvi i zadnji put nisam bas neki strip fan
da.
Zagora najvise i jedino konstanto. (300tinjak komada)
ima san dylan dogova (proda), jos uvik iman tex willera, kapetan miki, veliki blek, lazarus ledd, nathan never, alan ford, martin mystere, gordon link i jedan primjer Nick Raidera.
ja nikad nisam citao stripove
ja vise volim tam gdje su samo slikice, bez imalo teksta![]()