| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi Čitate li stripove? u Kultura i Zabava forumu; Alan Ford je jedini koji sam čito i koji i danas nekad znam kupit i pročitat, legendaran strip... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,274
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čitate li stripove? Alan Ford je jedini koji sam čito i koji i danas nekad znam kupit i pročitat, legendaran strip
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Čitate li stripove? na modesty blase su neki i drkicu bacali...a rip kirby je bil legenda...s desmondom sprhnjenim......i lotharom...hehe
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čitate li stripove? ja sam ko klinka čitala svašta: Alan Forda, Zagora, Blakea, kapetana Mikija.. ufff .. bilo je toga još ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 995
![]() | Re: Čitate li stripove? Zagor-Te-Nej, duh sa sekirom. Legenda! A šta ja znam, čitao sam prije svašta, počeo sa Tomom i Jerryjem, pa prešao na Zagora i Bleka Stenu, poslije Čelična kandža i Modesty Blaise, Stripoteka se redovito kupovala, ali me je to već odavno prošlo. Sad eventualno pročitam neki novi nastavak Jeremiaha, i to je to.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čitate li stripove? I ja isto (Rapala) odrasla na stripovima, uz taticu stripofila...pa sam kljukana svime i svacime, kasnije se razvilo u totalnu zaljubljenost prema istom...od malena pocela sa prvim brojevima Mickeya Mousea u ex Yu, iliti Mika Misom, nakon usvajanje cirlice nastavilo se Talicnim Tomom, Asteriksom, Gastonom...Modesty kao kraljica, Rip kao frajercina, The Ape od Manare za ubit se od ljepote, pa prosla kroz fazu goth stripova od Voltairovog ''Oh, my Goth'', do ''Gloomcookie'' i ''Johnny - the homicidal maniac''...uvijek mi se drago vratiti Flash Gordonu, Fantomu, Mandraku i Popaju... Od klasicnih kiosk izdanja Alan Ford kao nezaobilaznica, uz Dylana Doga i Martin Mystere price koje uvijek sa prevelikom dozom sarma uspjevaju zatomiti moju svakodnevicu...Lazarus Ledd... Moram jos nabrojiti i nezaobilaznu Stripoteku, pa revija izdanja Pegaza - revije za istoriju i teoriju stripa i vizualnih medija koji se izrazavaju grafickim putem....uglavnom ima toga....gust totalni... |
| | |
![]() |
| Tagovi: strip, stripovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:24.

a