Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Umjetnosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Umjetnosti Raspravljate o temi Čitate li stripove? u Kultura i Zabava forumu; Alan Ford je jedini koji sam čito i koji i danas nekad znam kupit i pročitat, legendaran strip...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-03-07, 12:00   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,274
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi
Re: Čitate li stripove?

Alan Ford je jedini koji sam čito i koji i danas nekad znam kupit i pročitat, legendaran strip
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 16:00   #22 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,977
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

na modesty blase su neki i drkicu bacali...a rip kirby je bil legenda...s desmondom sprhnjenim......i lotharom...hehe
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 01:43   #23 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

ja sam ko klinka čitala svašta: Alan Forda, Zagora, Blakea, kapetana Mikija.. ufff .. bilo je toga još
And no one's gonna catch you when you fall
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 01:45   #24 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja sam isto čitala kao mala, uzimala sam od bratića uvijek...
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 12:15   #25 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 995
negatron je zabranio reputaciju

Zagor-Te-Nej, duh sa sekirom.
Legenda!

A šta ja znam, čitao sam prije svašta, počeo sa Tomom i Jerryjem, pa prešao na Zagora i Bleka Stenu, poslije Čelična kandža i Modesty Blaise, Stripoteka se redovito kupovala, ali me je to već odavno prošlo. Sad eventualno pročitam neki novi nastavak Jeremiaha, i to je to.
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 10:36   #26 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

I ja isto (Rapala) odrasla na stripovima, uz taticu stripofila...pa sam kljukana svime i svacime, kasnije se razvilo u totalnu zaljubljenost prema istom...od malena pocela sa prvim brojevima Mickeya Mousea u ex Yu, iliti Mika Misom, nakon usvajanje cirlice nastavilo se Talicnim Tomom, Asteriksom, Gastonom...Modesty kao kraljica, Rip kao frajercina, The Ape od Manare za ubit se od ljepote, pa prosla kroz fazu goth stripova od Voltairovog ''Oh, my Goth'', do ''Gloomcookie'' i ''Johnny - the homicidal maniac''...uvijek mi se drago vratiti Flash Gordonu, Fantomu, Mandraku i Popaju...
Od klasicnih kiosk izdanja Alan Ford kao nezaobilaznica, uz Dylana Doga i Martin Mystere price koje uvijek sa prevelikom dozom sarma uspjevaju zatomiti moju svakodnevicu...Lazarus Ledd...
Moram jos nabrojiti i nezaobilaznu Stripoteku, pa revija izdanja Pegaza - revije za istoriju i teoriju stripa i vizualnih medija koji se izrazavaju grafickim putem....uglavnom ima toga....gust totalni...
Ulysea je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 09:16   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,290
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Zar nitko ne čita Matakovića? A tako je dobar i suvremen i tako domaći!

Sve ovo nabrojano i sam sam prošao, a sad od djece kradem (stid me bilo).
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 13:55   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,180
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Martin Mystere mi je najdraži,a kad san bio mlađi čitao san i Conana.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 18:34   #29 (permalink)
Banniran i glup

Datum registracije: 29-12-06
Godina: 21
Poruka: 174
VALSIM se izdvaja iz mase

Alan Ford rules!!!!!!!
VALSIM je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 18:44   #30 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,093
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

totalno lud bio za Horror-ima i za Bladeom

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: strip, stripovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108