| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi Čitate li stripove? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: VanderHook na modesty blase su neki i drkicu bacali... istina... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Offline | Re: Čitate li stripove?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čitate li stripove? Alan Ford najbolji strip svih vremena, Zagor, Nipper, Nathan Never, Dylan Dog, Super Hrvoje ( morate se sičati ovog stripa) i sve živo od Marvela-Spiderman,Daredevil,X-Men,Hulk...
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čitate li stripove? Jooooj, Nipper...obozavala sam ga. Nisam inace preveliki ljubitelj nogometa, ali taj strip sam stvarno voljela...i sad ga znam izvuc iz ormara, pa poludim ako ne mogu naci koji broj...definitvno se lako navuc na Nippera, jer nije neki napuhani lik. Vec decec koji je uspio, kroz trnje i koprive...bas cu si ga malo prolistat za laku noc veceras. Tnx Chuorakk. ![]()
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-04-07 Godina: 16
Poruka: 5
![]() | Re: Čitate li stripove? ako nekog zanimaju stripovi o Heroes neka pogleda na : Heroes TV Show on NBC: NBC Official Site |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čitate li stripove? Citat:
No probljemo Ulysea , odrasta san na tin stripovima, ali kako čovik stari, zapostavlja sve te gušte radi posla i love šta je normalno, baš ću provat riješit neke stare stripove, krcato san ih zagubia ili podilia okolo, malo se prisjetit...
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 16
Poruka: 209
![]() ![]() | Re: Čitate li stripove? Ja sam procitao oko 200 zagora i sada mi je to dosadilo pa redovito itam alan forda a brat mi ima u sobi sve napunjeno stripovima: Alan Ford Zagor Dylan Dog Veliki Mark I neznam sto jos vise.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: strip, stripovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:52.