| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi Čitate li stripove? u Kultura i Zabava forumu; ..ZAGOR, LEGENDA....uz njega sam naučio čitati, ma kakve slikovnice i sranja....ako će te naučiti čitati, stripovi su zakon....... ..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 200
![]() | ..ZAGOR, LEGENDA....uz njega sam naučio čitati, ma kakve slikovnice i sranja....ako će te naučiti čitati, stripovi su zakon....... ..ZAGOR, LEGENDA ....uz njega sam naučio čitati, ma kakve slikovnice i sranja....ako će te naučiti čitati, stripovi su zakon. ......Zadnji Uredio daidza : 30-09-07 u 16:04. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 43
![]() | Re: Čitate li stripove? Ja sam se,kao i mnogi, pitala što je svima tako zanimljivo u tim dosadnim,većinom crno-bijelim stripovima. Pa pročitajte Garfielda. Kako koji, ali svi su smiješni i potiču vas da,kad ih ostavite s mišlju"nastavit ću kasnije", odmah uzmete strip natrag u ruke i nastavite čitat"još malo, samo malo ću, malo mi je ostalo",dok ga ne pročitate cijelog i tražite slijedećeg. Za one strpljivije predlažem i Alana Forda koji je isto odličan,ali ne ove nove(jer je drugi,lošiji crtač), nego starije brojeve. ![]() |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-07 Godina: 37
Poruka: 91
![]() | Re: Čitate li stripove? Nekada davno kada sam bio mlađi gutao sam stripove. Imao sam svoju kolekciju Alana Forda koju su mi maznuli, a čitao sam redovito i Zagora, Bleka Stenu, Texa Willera, Asterixa, Taličnog Toma, Stripoteku....Kakva su to lijepa vremena bila ![]() |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 28
Poruka: 236
![]() | Re: Čitate li stripove? upravo citam Alana Forda u PDF formatu, najbolji strip ikad radjen! ![]()
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-07 Godina: 28
Poruka: 5
![]() | Heh, djetinjstvo mi je obiljezio Alan Ford ponajvise, a onda i vecina stripova koje ste uglavnom sve dosad nabrojali. A sada sam u fazi skupljanja jos jednog koji mi je definitivno obiljezio adolescenciju, i to zahvaljujuci Stripotekama koje je kupovala moja rodica. Naime, fanaticno obozavam Astera Blistoka a odmah iza njega ide Thorgal ![]() Necu ni spominjati O'Barrov 'The Crow', cije sam specijalno izdanje dobila za jedan rodjendan i sa strahopostovanjem ga uzimam u ruke da se ne bi slucajno ostetio ![]() Od ostalih stvari, volila sam procitat i Martija Misteriju (ps - jel ima mozda tko onu epizodu - ili su bile dvije? - gdje Marti i Java upadnu u nekakav svijet vila? Tko ima nek se javi - bogato nagradjujem ) |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 17
Poruka: 280
![]() | Re: Čitate li stripove? Alan Ford , Jeremiah , Futurama(nema je na HRV tržištu) , Zagor , Tex , Talični Tom , Družina od vješala , Gaston , Mali Spirou , jednom riječju ![]() ![]() ![]()
__________________ b |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-01-08 Lokacija: VEL. GRICA
Poruka: 7
![]() | Re: Čitate li stripove? nekad je strip bio zamjena za dvd,pc igrice te ine elektronske zabave ![]() xebiga ni niš bilo! uzivao sam v stripu, kad se uzivis fakat si unutra kao i u svakoj knjizi,filmu,igrici.... naravno najvise me pucao af,bonelli comics(zs,lms) a kasnije stripoteka koja je onosila ozbiljnije temi i vise art teme!! danas rjetko procitam strip ali sam kolekcionar, imam oko900 stripova od toga vise od pola starih od 1968--1974.(moram priznat da nije bas jeftin hobi, pogotovo ako je strip glancer) svaka budala ima svoje veselje ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: strip, stripovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:39.

a odmah iza njega ide Thorgal
- gdje Marti i Java upadnu u nekakav svijet vila? Tko ima nek se javi - bogato nagradjujem
)