| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi Čitate li stripove? u Kultura i Zabava forumu; da...zagor i alan ford alan ford je predobar strip...ne znam kako ali imam 2. broj...nije kao da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čitate li stripove? da...zagor i alan ford alan ford je predobar strip...ne znam kako ali imam 2. broj...nije kao da imam 1. ali imam 2. ![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Čitate li stripove? Citat:
![]() Ja čitam Zagore i imam nešto sitno doma, kojih 20 brojeva...
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Čitate li stripove? Zagora sam prije imao sve od Slobodne Dalmacije, a onda sam ih rasprodao kad sam bio možda 6. ili 7. razred. Budala. kreten. Sad mi je žao. Imam ih skenirane, ali nije to to... Zagor mi je omiljeni. Zatim Tex Willer, Alan Ford, Dylan Dog, Martin Mystere... , zapravo svi osim onog Lazarus Ledda i Nathana Nevera, e njih nekako nikad nisam mogao smislit ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 19-01-08 Lokacija: VEL. GRICA
Poruka: 7
![]() | Re: Čitate li stripove? Citat:
Ako imas volje,zelje i malo love mozes ih brzo skupiti preko stripovi com ![]() | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 614
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čitate li stripove? Nisam već dugo, prije je bilo obavezno: Alan Ford, Tex Wiler, Kapetan Mark, Zagor, Veliki Blek, Mister No. Nesječam se svih. Nekome posudio pola kolekcije (neznam kome) a ostalo valjda stara bacila, osto jedan trobroj Alan Ford. |
| | |
![]() |
| Tagovi: strip, stripovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:15.