| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi crteži rađeni olovkom i ugljenom u Kultura i Zabava forumu; ovo mi je stvarno za nevjerovati........ prečisto je...... a ovo iz zraka.... ma nema šanse..... ima kakva stranica na netu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom ovo mi je stvarno za nevjerovati........ prečisto je...... a ovo iz zraka.... ma nema šanse..... ima kakva stranica na netu za pogledat još koje radove? |
| | |
| | #122 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 07-01-08 Godina: 36
Poruka: 37
![]() | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom Citat:
Pozdrav | |
| | |
| | #126 (permalink) | |||
| Starter Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 31
![]() | Citat:
Slusaj graphite ajde budi dobar pa nam daj ime tog autora ili neki link o svemu tome hoces? PS: jos uvijek ne vjerujem u to i to je to.I ovo drzim fotkama.Kad vidim neke bolje dokaze mozda cu i povjerovati. Citat:
Dobri su crtezi,dobri,najbolja je ova djevojka desno,super izgleda.Kazes prije 20 godina crtano.Davno bjese.Ali tim interesantnije svakako.Ni ja nisam nista nacrtao 20-tak godina sve do prije jednog mjeseca otprilike.Tu nam je situacija slicna. Citat:
Jako sam nepovjerljiv....danas je sve moguce napraviti. Koristi Edit! Zadnji Uredio daidza : 19-03-08 u 12:15. | |||
| | |
| | #127 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom Citat:
![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #128 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 07-01-08 Godina: 36
Poruka: 37
![]() | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom Citat:
Pozdrav | |
| | |
| | #129 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom Citat:
![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. | |
| | |
| | #130 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom Nije mi taj hiperrealizam zanimljiv, izgleda isto kao fotografija (a možda i je - nisam još uvjeren). Nema te draži crteža olovkom ili ulja na platnu, nije to to. |
| | |
![]() |
| Tagovi: crtezi, olovkom, radjeni, ugljenom |
« mali princ
|
Kreativni.net »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:27.

......Na prvoj je moja mama iz mladih dana nacrtano prije više od 20 godina (vidi se patina vremena)....a druge dvije...
...nagađajte.....Crteže sam slikao mobitelom, tako da ne garantiram kvalitetu snimke....Samo da kažem...vidjevši one slike sa početka.... vratila mi se volja za crtanjem nakon dugo godina....