| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi crteži rađeni olovkom i ugljenom u Kultura i Zabava forumu; A evo postavljam po treći puta portret svog kolege kojeg malo po malo crtam. Malo sam se bojao kose, ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #153 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 07-01-08 Godina: 36
Poruka: 37
![]() | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom Citat:
Ajd još jednom reci da je to sranje pa ću se stvarno naljutit na tebe. Iskreno ti kažem, crteži su odlični. Daj da vidimo još što imaš!!! | |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 797
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom ma da? super, jer ove nisam nikom bas pokazivala.. kao i inace, osim frendovima, pa ako se kome sto svidi, dam mu, tak da nemam kod sebe nista vise.. ak bum sta nacrtala putem, stavit cu ovdje. + mnogo hvala ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #155 (permalink) | |
Crtaj i samo crtaj, jer to je kao droga, nećeš moć prestat, a iza tebe će ostat tvoji radovi. Pozdrav | |
| | |
| | #156 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 28-01-08
Poruka: 24
| |
| | |
| | #157 (permalink) | |
Apsolutno si upravu, no mislim da je i komentar Gandolfinija bio na istom tragu. Što se tiče termina ˝sranje˝ , ja sam ga prvi upotrijebio pa ću ga sada i potvrditi! Po mom mišljenju ˝sranje˝ je svaka apstraktna slika ako iza toga ne stoji dobra podloga umjetnika u obliku figurativnog izričaja. Picasso nije dobar primjer za to, dapače, on je slikarski genij i tu staje sva priča. Pozdrav | |
| | |
| | #158 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 28-01-08
Poruka: 24
radjeno iz inata tehnikom tortillona i blending stumpanja. Za to moja akademska kolegica tvrdi da je smeche od tehnike i da se takvi s pravom ne pustaju na nasu vrlu akademiju Prava taboo tehnika ako je suditi po nasoj akademiji Tortillon - Wikipedia, the free encyclopediabtw. mislim da sam citao za vrijeme crtanja o sudjenju generalima u haagu, pa je lik neki spoj markacha i bate zivojinovica, nhf. E da... zasto sam potegnuo odgovarati: Jednako kao sto je kod Picassa tesko iz njegovih kubistickih faza bilo otkriti kako on uopce zna slikati, tako je tesko isto utvrditi za hiperrealiste. Osim savladanje tehnike "pikanja goblena" po fotki, tesko je reci kako i tko od njih doista zna crtati bez foto reference u podlozi. Zadnji Uredio overhaul : 26-03-08 u 11:20. Razlog: dopuna | |
| | |
| | #160 (permalink) | |
Pozdrav | |
| | |
![]() |
| Tagovi: crtezi, olovkom, radjeni, ugljenom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |