| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi crteži rađeni olovkom i ugljenom u Kultura i Zabava forumu; Stvarno fantasticno, odusevila sam se. Rep+... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 29
Poruka: 145
![]() ![]() | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom Stvarno fantasticno, odusevila sam se. Rep+
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom Hiperrealizam...genijalna stvar, ali to je samo stvar kako se postavis u odnosu na to...genijalno je sto ljudi imaju strpljenja za naslikati da to zgleda kao fotka, a s druge strane kako je vec netko rekao uzmi fotic i fotkaj... Prva serija meni odlicna, ostale su mi standard, konjeki, peseki...slike koje prodaju uz plazu...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| charolastra | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom Jako dobro
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: crtezi, olovkom, radjeni, ugljenom |
« mali princ
|
Kreativni.net »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:18.