čisti kić. ljudi izmišljena je fotografija!!!
Raspravljate o temi crteži rađeni olovkom i ugljenom u Umjetnosti forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Stvarno fantasticno, odusevila sam se. Rep+...
"Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. "
čisti kić. ljudi izmišljena je fotografija!!!
genijalno
people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same...
people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same...
Predivno!!! Pogotovo crtezi u prvom postu
Hiperrealizam...genijalna stvar, ali to je samo stvar kako se postavis u odnosu na to...genijalno je sto ljudi imaju strpljenja za naslikati da to zgleda kao fotka, a s druge strane kako je vec netko rekao uzmi fotic i fotkaj...
Prva serija meni odlicna, ostale su mi standard, konjeki, peseki...slike koje prodaju uz plazu...
There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.
Znam da se nemogu mjerit sa ovim crtežima ali evo i jednog mojeg rada.
Jako dobro