i meni se sviđa ovaj crtež
![]()
Raspravljate o temi crteži rađeni olovkom i ugljenom u Umjetnosti forumu, dio Kultura i Zabava foruma; meni slike ne ispadnu tako dobro niti sa digitalcem...
i meni se sviđa ovaj crtež
![]()
people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same...
stvarno zadivljuje što sve ljudska ruka može napraviti!!!
meni osobno nema ničeg ljepšeg od stvari (crteža,skulptura..)napravljenih rukom!!a pogotovo ovakvi crteži....predobro!!![]()
- the chase is better than the catch -
e koje slike
rep+
ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva
Slicke su podjeljene Jao Dadyyy
i meni je inače hobi slikanje,tako da su mi zidovi ispunjeni..jedan sa jednorogom a drugi sa arkanđelom,treći sa tribalom zmaja...al sve je praksa praksa praksa..![]()
evo i moja 2...
![]()
Konjić je ooodličan![]()
evo još nekih slika..
ako još neko ima svojih neka slobodno stavi
![]()
people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same...
e a pola slika je obradeno preko kompa 100%,zato jer rukom nemozes napraviti tako dobre slike(neke)na prvom postu pogledaj malo pazljivije ljude...pa ces skuzit da nema crta kojima je to trebalo bit napravljeno
I pametni grijese
moguće je napraviti takve crteže sa jaaaaako puno vježbe, truda, vremena i naravno talenta
evo ovdje je link na stranicu autorice slika u mom 1. postu. Možeš i naručiti neku od slika pa ju proučavaj izbliza
IMAGINEE :: Linda Huber - Graphite Pencil Artist