Stranica 3 od 38 PrvoPrvo 1234567813 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 380
Like Tree87Likes

crteži rađeni olovkom i ugljenom

Raspravljate o temi crteži rađeni olovkom i ugljenom u Umjetnosti forumu, dio Kultura i Zabava foruma; meni slike ne ispadnu tako dobro niti sa digitalcem...

prof. Foruma Avatar od korisnika lotr0510
    Datum registracije
    07-11-06
    Starost
    24
    Poruka
    1,180
    Liked
    0 times

Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom

meni slike ne ispadnu tako dobro niti sa digitalcem

prof. Foruma
    Datum registracije
    13-08-07
    Starost
    23
    Poruka
    1,409
    Liked
    2 times

i meni se sviđa ovaj crtež

people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika nespretna
    Datum registracije
    15-05-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,783
    Liked
    1 times

stvarno zadivljuje što sve ljudska ruka može napraviti!!!
    meni osobno nema ničeg ljepšeg od stvari (crteža,skulptura..)napravljenih rukom!!a pogotovo ovakvi crteži....predobro!!
    - the chase is better than the catch -

prof. Foruma Avatar od korisnika Morpheus
    Datum registracije
    10-10-05
    Starost
    34
    Poruka
    1,170
    Liked
    0 times

e koje slike

rep+
    ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva
    Slicke su podjeljene Jao Dadyyy

Regularni forumas Avatar od korisnika LAMPA8
    Datum registracije
    03-12-07
    Starost
    24
    Poruka
    476
    Liked
    0 times

i meni je inače hobi slikanje,tako da su mi zidovi ispunjeni..jedan sa jednorogom a drugi sa arkanđelom,treći sa tribalom zmaja...al sve je praksa praksa praksa..

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

evo i moja 2...

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,909
    Liked
    400 times

Konjić je ooodličan
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

prof. Foruma
    Datum registracije
    13-08-07
    Starost
    23
    Poruka
    1,409
    Liked
    2 times

evo još nekih slika..

ako još neko ima svojih neka slobodno stavi

people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same...

Regularni forumas Avatar od korisnika _zabac14_
    Datum registracije
    21-10-07
    Starost
    22
    Poruka
    345
    Liked
    0 times

e a pola slika je obradeno preko kompa 100%,zato jer rukom nemozes napraviti tako dobre slike(neke)na prvom postu pogledaj malo pazljivije ljude...pa ces skuzit da nema crta kojima je to trebalo bit napravljeno
    I pametni grijese

prof. Foruma
    Datum registracije
    13-08-07
    Starost
    23
    Poruka
    1,409
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: _zabac14_ Pogledaj Poruke
    e a pola slika je obradeno preko kompa 100%,zato jer rukom nemozes napraviti tako dobre slike(neke)na prvom postu pogledaj malo pazljivije ljude...pa ces skuzit da nema crta kojima je to trebalo bit napravljeno
    moguće je napraviti takve crteže sa jaaaaako puno vježbe, truda, vremena i naravno talenta

evo ovdje je link na stranicu autorice slika u mom 1. postu. Možeš i naručiti neku od slika pa ju proučavaj izbliza

IMAGINEE :: Linda Huber - Graphite Pencil Artist

Lajkaj nas na Facebooku