| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi crteži rađeni olovkom i ugljenom u Kultura i Zabava forumu; još jednom ču ponoviti,praksa praksa praksa..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom po meni zapravo praksa nije važna.. samo talent... ja sam puno puta neš crtkaro simo tamo i trudim se a na kraju crtež na razini djeteta
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 610
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom Istina je treba praksa i puno volje, ja deset crteža zgužvam i bacim dok napravim jedan sa kojim sam zadovoljan. Ako netko želi crtati neka si nabavi neke knjige jer netko ti mora neke stvari objasnit, knjiga koja je meni dosta pomogla je Tehnike i umijeće crtanja, Marcello Sartori. Jako me je ohrabrila, vrlo pozitivna knjiga - autor kaže da svi mogu crtati samo treba truda. Npr. ja se u osnovnoj nisam nikad isticao na likovnom i sam smatram da nemam talenta nego se jako trudim. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 482
![]() | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom pa neki ljudi jednostavno nisu za crtanje..no možeš se usavršavat i poboljšavat ako ponavljaš ono što ti ne ide...ne kaže se uzalud samo 10 posto je talent ,90 posto je krv znoj i suze... .poz
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom Citat:
ima hrpa knjiga na netu, malo truda i eto ih ![]()
__________________ | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-12-07
Poruka: 2
![]() | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom Stvarno, samo uz mnogo vjezbe i malo talenta mogue je nacrtati onako nesto. Predivni crtezi.Ja se trudim sto vise mogu ali u usporedbi s nekima od onih jos sam samo pocetnik. I istina knjige o crtanju su jako korisne. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom Citat:
__________________ I pametni grijese | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-11-07
Poruka: 48
![]() | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom smijte se i meni ![]() moj prvi rad oko kojeg sam se cak i potrudio..jest ne lici na nis, ali neka, treba imati i antitalenta za ovo ![]() edit: hahahaha sad sam tek skuzio da sam mu stavio siceve ko u jugicu ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: crtezi, olovkom, radjeni, ugljenom |
« mali princ
|
Kreativni.net »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:49.

talent ne vrijedi puno bez vjezbe, vjezba ne vrijedi bez talenta

Predivni crtezi.