| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi crteži rađeni olovkom i ugljenom u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Davor1507 LAMPA8 ovaj tribal zmaj ti je baš dobar daj baci još neke crteže, baš traž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom Citat:
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same | |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 614
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom Citat:
| |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar Godina: 15
Poruka: 202
![]() | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom slike su fenomenalne posto ja idem u umjetnicku skolu tocnije tamo di se crta mogu sa sigurnoscu rec da je ovo tolko tesko ta napravit pogotovo postic savrsene sjene i crte lica covjeka...svaka cast za takve slike dala bi rep. ali nemogu jer ja imam premalo rep pa ti to nebi nista znacilo...svaka cas i ujetniku...prvaliga
__________________ svako zasto ima svoje zato a najjace zasto ima svoje najjace zato neumire se slucajno |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-01-08 Godina: 36
Poruka: 37
![]() | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom Bok ljudi! Novi sam ovdje, hobi mi je slikarstvo, a ponajviše volim crtež ugljenom i grafitnom olovkom i zato sam se uključio u ovu temu. Po mom mišljenju slike ovog majstora (to je Nijemac koji živi i radi u USA) su dovedene do savršenstva. Nikad nisam vidio (niti na internetu pronašao) bolje radove. Obratite pažnju kako je nacrtao odjeću, npr. strukturu vunene bluze na portretu djevojke (koji još nije gotov) Procijenite sami!!! Pozdrav Zadnji Uredio graphite : 07-01-08 u 12:23. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-01-08 Godina: 22
Poruka: 4
![]() | Re: crteži rađeni olovkom i ugljenom Šta reć o svemu tome,ok mene osobno to ne fascinira previše jer to kopiranje fotografije te kasnija izvedba u nekoj crtačoj tehnici i nije stvar nekog velikog talenta,mozda cak ima više snalažljivosti nego stvar tehnike.Tehnika se da naučit! |
| | |
![]() |
| Tagovi: crtezi, olovkom, radjeni, ugljenom |
« mali princ
|
Kreativni.net »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:17.

. Ovo ko da je slikano digitalcem!!! nevjerovatno!!!!!