| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi Dubravko Mataković u Kultura i Zabava forumu; netko čita njegove stripove? sluša njegovu glazbu? prati njegov rad? upravo sam se vratio sa predstave ''iz kabula s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dubravko Mataković netko čita njegove stripove? sluša njegovu glazbu? prati njegov rad? upravo sam se vratio sa predstave ''iz kabula s ljubavlju'' koja je kazališna verzija njegovog stripa. još sam uvijek pod dojmom. to je jedna od najzabavnijih i najduhovitijih predstava koju sam ikad gledao, a dosta sam se predsatva nagledao. --- btw, u toj predstavi je ines bojanić u korzetu ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dubravko Mataković Daaa...i ja bi to isla gledaaat...buuuhuuu...cmizdr...daleko sam ja od Vinkovaca. Tko zna jel se bude to do Zg-a udostojalo doci?!? Uglavnom ljubitelj sam njegovih detaljiziranih i dobro obradjenih crtezica. Uzivala i umirala od smijeha uz njegove Prot Pikčrse i Desmozgenesa... Uz glazbu se nisam bas nesto vezala, ali cula...tu i tamo naletim negdje na Septicu... A Ines je bas cukrena zenskica...btw u korzicu svaka zena zgleda odlicno, morala sam to onako zenska zavist iz mene.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Dubravko Mataković Meni je overkloking zakon ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dubravko Mataković izdao je on knjigu ''sabrana nedjela'' ili nešto tako... izdaje i u par časopisa... neznam hoće li gostovati u zagrebu ali pretpostavljam da hoće, jer je jako puno uloženo u predstavu i ne vjerujem da će ostati u vinkovcma |
| | |
![]() |
| Tagovi: dubravko, matakovic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:49.