| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi HAIKU u Kultura i Zabava forumu; ovo sam zamislio kao mjesto gdje bi se postala haiku poezija vjerujem da na ovo nasem portalu ima dosta neotkrivenih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HAIKU ovo sam zamislio kao mjesto gdje bi se postala haiku poezija vjerujem da na ovo nasem portalu ima dosta neotkrivenih talenata za ovakve stvari ![]() naravno da mozete postati i ono sto ste culi od nekoga ili dobili mailom i ostalim sredstvima javne komunikacije pretpostavljam da ce takvih radova biti vise nego autorskih...ili se mozda varam? mozda jednog dana i objavimo zbirku haiku poezije CP-a ![]() pa da ja svecano otvorim More, Pijesak, Plažom šećem, U mislima, već ga mećem Tražim, Gledam, Leži mala, U mislima, bu mi dala Priđem, Stanem, Pivu pije, U mislima, loša nije Viče, Urla, Briši Ruda, U mislima, baš je luda Idem, Psujem, Tužno veće, U mislima, nemam sreće Zvijezde, Klupa, Sjedim gladan, U mislima, baš sam jadan Slušam, Čujem, Cvrčak cvrči, U mislima, netko trči Trči, Staje, Skida gače, U mislima, ipak dat' će Mjesec, Zvijezde, Cvrčak dere, A u grmlju mala sere U mislima sve mi prazno Nisam, nebum, ni pod razno ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HAIKU Hrvatska ljetnim suncem osuncana Mladi Dalmatinac punih gaća Jedra Slovenka sa 23 ljeta iza sebe Mladi dalmatinac namjerio na nju Nadajuci se da je djeva Naravno da to nije moguće Naime zakasnio je na njenu krepost I to bogme jako puno Isto kao i Fat boy slim sa svojim haikuom ![]() Kume, bilo vec prije tjedan dana ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio Oggy : 12-06-07 u 10:01. Razlog: Pojašnjenje :D |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HAIKU Citat:
![]() jbg, mozda se neko potrudi pa stavi nesto novo svejedno evo tebi repka za tvoj haiku ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: haiku |
« Money origami
|
Custom laptop »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:45.

pametni znaju