| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi HAIKU u Kultura i Zabava forumu; kada umrem možete me jebat jer mi šupak više neće trebat!! jedna od poznatijih u mom društvu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| charolastra | Re: HAIKU ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: HAIKU imam ja toga još ![]() Kada umrem nemojte zvati popa jer će žena u džubre da me zakopaaaa!! ![]() Da su sve zvijezde pice što na nebu sjaje, svi bi lovci bili zrakoplovci!! ![]() aaaahooooj ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HAIKU Kad te jeb.., kao štakor grebem, slika je lijepa, kiša je slijepa, cipela me žulja, krokodili puni suza, guzica me svrbi, gitara te pjesmom ljubi. Ako si se našla, gdje si bila, svašta, avioni svuda puze, lete kao češeri iz guze. |
| | |
![]() |
| Tagovi: haiku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:52.