| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi HITNO, OSVRT NA NEKU IZLOŽBU u Kultura i Zabava forumu; ovako, evo prvi post mi je , a več žicam , treba mi hitno, do sutra u 15:00 h , za likovni, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-11-07 Godina: 19
Poruka: 4
![]() | HITNO, OSVRT NA NEKU IZLOŽBU ovako, evo prvi post mi je , a več žicam , treba mi hitno, do sutra u 15:00 h , za likovni, osvrt na neku izložbu, pliiiiz da mi neko pošalje na mail, stvarno mi hitno treba inače sam *ebo ježa, hvala unaprijed mail : silver_lightining@hotmail.com između silver i lightining je _ ne razmak |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: HITNO, OSVRT NA NEKU IZLOŽBU pih...može se slat na profin mail.....a mi morali donositi i karte!!! ![]() sorry stari al od kad mi je srednja završila i ja sam prestala s tim. sad mi ja malo žao što nisam išla na neke izložbe... ![]()
__________________ Dno is my good friend. I wanna be like Dno. Dno have so many friends. Dno is everywhere. |
| | |
![]() |
« Spit Art
|
Crtani Romani Šou »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:02.

, treba mi hitno, do sutra u 15:00 h , za likovni, osvrt na neku izložbu, pliiiiz da mi neko pošalje na mail, stvarno mi hitno treba inače sam *ebo ježa, hvala unaprijed