Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Hugo Pratt i njegov Corto Maltese

Raspravljate o temi Hugo Pratt i njegov Corto Maltese u Umjetnosti forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Jeste li ikada probali citati avanture Corta Maltesea? On je inace cuveni moreplovac, rodjen na Malti (centralni lik stripa, te ...

Starter Avatar od korisnika brainsucker
    Datum registracije
    14-12-07
    Poruka
    69
    Liked
    0 times

Hugo Pratt i njegov Corto Maltese

Jeste li ikada probali citati avanture Corta Maltesea?
    On je inace cuveni moreplovac, rodjen na Malti (centralni lik stripa, te glavni protagonist).

Bori se za dobro, prijateljuje uvijek s nekim mutnim tipovima, nema predrasuda, otvoren, simpatican, zgodan muskarac, taj cuveni Corto.

Procitala sam tocno 5 epizoda... i fantasticne su. Recimo da su ti stripovi dosta skupi, finih, debelih korica.

Imam u planu procitati sve dijelove.

Kakva su vasa iskustva s Cortom? (ne pricam o animiranom filmu vec o stripu)

Zadnji Uredio brainsucker : 15-12-07 u 23:11

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

Re: Hugo Pratt i njegov Corto Maltese

Animirani je katastofa a strip sam davno čitao i odličan je koliko se sjećam. Kvalitetne ilustracije i zanimljiva priča

Samo ovo je loša slika, puno bolje je bio nacrtan
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Starter Avatar od korisnika brainsucker
    Datum registracije
    14-12-07
    Poruka
    69
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
    Animirani je katastofa a strip sam davno čitao i odličan je koliko se sjećam. Kvalitetne ilustracije i zanimljiva priča

Samo ovo je loša slika, puno bolje je bio nacrtan

slazem se da je slika losa. vecina stripova je crno-bijelog formata.

ja sam si nabavila stripove velike ko atlas... i u boji.

Inace, sad cu na drugu temu, cudan je Cortov odnos sa zenama. Uglavnom je nespretan u ljubavi.
    Recimo u stripu 'Balada slanog Mora', on se zaljubi u bogatu djevojku Pandoru, inace zarobljenicu njegovog prijatelja Rasputina, zove je 'romanticni dragulj'... Mislim da i ona njega takodjer voli, ali sve to ostane na platonskom nivou. I sto je najcudnije, na kraju stripa, ona poljubi onog njemackog ili engleskog komandanta.
    Zadnji Uredio brainsucker : 16-12-07 u 10:24

Regularni forumaš Avatar od korisnika tucson
    Datum registracije
    23-12-06
    Poruka
    460
    Liked
    0 times

Molim vas ako ima netko tko bi mi znao napisati redom naslove stripova...htio bih ih čitati redom ako imaju veze jedan s drugim...
    natrpat cu vas reputacijom...
    unaprijed hvala
    ---nogomet i motori u krvi---

Lajkaj nas na Facebooku