| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi Hugo Pratt i njegov Corto Maltese u Kultura i Zabava forumu; Jeste li ikada probali citati avanture Corta Maltesea? On je inace cuveni moreplovac, rodjen na Malti (centralni lik stripa, te ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-12-07 Lokacija: Nedohvatljiva Zvijezda Godina: 30
Poruka: 60
![]() | Hugo Pratt i njegov Corto Maltese Jeste li ikada probali citati avanture Corta Maltesea? On je inace cuveni moreplovac, rodjen na Malti (centralni lik stripa, te glavni protagonist). Bori se za dobro, prijateljuje uvijek s nekim mutnim tipovima, nema predrasuda, otvoren, simpatican, zgodan muskarac, taj cuveni Corto. Procitala sam tocno 5 epizoda... i fantasticne su. Recimo da su ti stripovi dosta skupi, finih, debelih korica. Imam u planu procitati sve dijelove. Kakva su vasa iskustva s Cortom? (ne pricam o animiranom filmu vec o stripu) ![]()
__________________ Zadnji Uredio brainsucker : 15-12-07 u 22:11. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Hugo Pratt i njegov Corto Maltese Animirani je katastofa a strip sam davno čitao i odličan je koliko se sjećam. Kvalitetne ilustracije i zanimljiva priča Samo ovo je loša slika, puno bolje je bio nacrtan
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-12-07 Lokacija: Nedohvatljiva Zvijezda Godina: 30
Poruka: 60
![]() | Re: Hugo Pratt i njegov Corto Maltese Citat:
slazem se da je slika losa. vecina stripova je crno-bijelog formata. ja sam si nabavila stripove velike ko atlas... i u boji. ![]() Inace, sad cu na drugu temu, cudan je Cortov odnos sa zenama. Uglavnom je nespretan u ljubavi. Recimo u stripu 'Balada slanog Mora', on se zaljubi u bogatu djevojku Pandoru, inace zarobljenicu njegovog prijatelja Rasputina, zove je 'romanticni dragulj'... Mislim da i ona njega takodjer voli, ali sve to ostane na platonskom nivou. I sto je najcudnije, na kraju stripa, ona poljubi onog njemackog ili engleskog komandanta.
__________________ Zadnji Uredio brainsucker : 16-12-07 u 09:24. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Hugo Pratt i njegov Corto Maltese Molim vas ako ima netko tko bi mi znao napisati redom naslove stripova...htio bih ih čitati redom ako imaju veze jedan s drugim... natrpat cu vas reputacijom... ![]() unaprijed hvala
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
![]() |
| Tagovi: corto, hugo pratt |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:34.