Animirani je katastofa a strip sam davno čitao i odličan je koliko se sjećam. Kvalitetne ilustracije i zanimljiva priča
Samo ovo je loša slika, puno bolje je bio nacrtan
Raspravljate o temi Hugo Pratt i njegov Corto Maltese u Umjetnosti forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Jeste li ikada probali citati avanture Corta Maltesea? On je inace cuveni moreplovac, rodjen na Malti (centralni lik stripa, te ...
Zadnji Uredio brainsucker : 15-12-07 u 23:11
Animirani je katastofa a strip sam davno čitao i odličan je koliko se sjećam. Kvalitetne ilustracije i zanimljiva priča
Samo ovo je loša slika, puno bolje je bio nacrtan
slazem se da je slika losa. vecina stripova je crno-bijelog formata.
ja sam si nabavila stripove velike ko atlas... i u boji.
Inace, sad cu na drugu temu, cudan je Cortov odnos sa zenama. Uglavnom je nespretan u ljubavi.
Recimo u stripu 'Balada slanog Mora', on se zaljubi u bogatu djevojku Pandoru, inace zarobljenicu njegovog prijatelja Rasputina, zove je 'romanticni dragulj'... Mislim da i ona njega takodjer voli, ali sve to ostane na platonskom nivou. I sto je najcudnije, na kraju stripa, ona poljubi onog njemackog ili engleskog komandanta.
Zadnji Uredio brainsucker : 16-12-07 u 10:24
Molim vas ako ima netko tko bi mi znao napisati redom naslove stripova...htio bih ih čitati redom ako imaju veze jedan s drugim...
natrpat cu vas reputacijom...
unaprijed hvala
---nogomet i motori u krvi---