| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi Just here u Kultura i Zabava forumu; U 3h u noci ja koracam prema vrhu planine Zastanem i pogledam u nebo Nema oblaka, samo zvijezde Orion, veliki ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-03-08 Godina: 21
Poruka: 27
![]() | Just here U 3h u noci ja koracam prema vrhu planine Zastanem i pogledam u nebo Nema oblaka, samo zvijezde Orion, veliki i mali medvijed me gledaju U ruci imam samo mobitel kojeg gasim Skidam jaknu i majcu Imam samo hlace i majcu kratkih rukava Pogledam iza sebe i vidim mjesec kako obasjava moj put jedino sto vidim je sivilo obasjano mjesecinom cuje se polagani povjetarac te moji koraci kako udaraju u kameni pod Poceo sam lagano trcati bez obzira na umor Vazno je samo sto prije doci na vrh Nista drugo Neznam sta cu vidjeti Mozda nesto lijepo a mozda nista Jos malo pa sam blizu Mjesec polagano nestaje Sve se zacrnjuje postaje mracnije vise se ni povjetarac necuje samo mrak i tisina i moji koraci neznam gdje sam stao sam mislim da sam na vrhu pogledam u nebo i vidim sitna svijetla... Kometi?? nije prebrzo se krace asteroidi?? nisu, oni s vremenom nestanu ovo samo blijesti sve jace kao da ide prema meni... Odjednom samo svijetlost... Probudio sam se u krevetu Mislim da sam sanjao Ustanem se i vidim da sam obucen Bez majce i jakne Potrazim ih po kuci i nenadjem ih Cini se da cu i veceras morati ici na planinu....
__________________ Mind is terrible thing to waste |
| | |
| | #2 (permalink) |
![]() | Re: Just here Opet su tu Pa sta ja to vidim?? Bio sam kod 10-tak okulista i svi su mi rekli da je sve uredu s mojim ocima Ali ja ipak nesto vidim Nesto crno Crni oblak... Da to je to Crni oblak Kao da me promatraju A mozda to i rade ili... ne necu sad razmisljati o tome ipak su 2h ujutro idem spavati Kada ugasim svjetla nevidim ih a mozda ni oni nevide mene Neznam samo znam da zelim spavati Sunceve zrake su me probudile Ispred vrata je Vidim ga jasno iz kreveta ustat cu se i obuci Vec sam se navikao na njih Nestao je kada sam htio zgrabiti kvaku valjda ih se moze dodirnuti pokusat cu jednog uhvatiti kada se opet pojave odlazim u kuhinju otvaram frizider uzeo sam salamu kraj stolice je samo cu doci kraj njega ostaviti salamu i pokusati ga uhvatiti opet je pobjegao valjda znaju tocno sto cu napraviti uzimam kruh i sjedam za stol na drugoj strani stola je... gleda me svojim tamno-crvenim ocima i ja gledam njega i zvacem mozda da mu kazem nesto? pokusat cu... -"kako si cimere?" cini se da ce stvarno nesto reci "dobro sam." pao sam sa stolice probudio sam se na podu vidim samo mrak odlazim do zida ali nemogu upaliti svijetlo cujem neki glas "sada si jedan od nas!"
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Just here Vozim umoran prema kuci Opet nisam mogao spavati od je.... buke Ako jos jednom zaspim na poslu dobit cu otkaz Otkljucavam vrata Vidim da je opet ogledalo razbijeno a lampa na podu Malo je postao agresivan u zadnje vrijeme Nisam dobio sexa vec duze vrijeme Otkad je posljednja cura pobjegla van zbog njega Nekuzim zasto to mora raditi Kako je dosao ovdje Dali je on prijasnji vlasnik ove kuce? Da ga pokusam jos jednom prizvati Mozda me ne pokusa ubiti ovaj put Stavljam svijece na pod Napravio sam krug oko sebe Poceo sam govoriti rijeci za prizivanje duhova Pojavio se ispred mene izvan kruga "Zasto neodes?"- Upitao sam ga Samo me gleda Kao da je ljut na mene "Zasto si dosao" "Sta zelis?"- upitao sam ga Samo me gleda Kao da me zeli mrtvog zato sto sam ga prizvao "Tko si ti?"- pokusao sam ponovno pitati "Ja sam vlasnik ove kuce!!!"- izderao se "Ali ti si mrtav" "Nisam ja mrtav, ali ti ces biti kada uspijem doci do tebe!!!!" MIslim da je ovo ozbiljno mislio Ali kako bi on mogao ubiti mene? Zar je to moguce? Izrekao sam rijeci za kraj prizivanja i ugasio svijecu Pogledao sam ispred sebe... Jos je tu "Nemozes mene otjerati tako lako!"-Izrekao je ljutito te je pokusao baciti lampu na mene ali se odbila na rubu kruga Urliknuo je Malo sam se odmaknuo Pojavio se iza mene Slucajno sam izbrisao malo zastitnog kruga Iznad mene je.... Lampa je explodirala....
| | |
![]() |
| Tagovi: malo mojeg texta |
« kamen na kućama?
|
Egon Schiele »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:46.