realizam? mada je to više za književnost
ili misliš možda na ekspresionizam? to bi prije odgovaralo opisu
Raspravljate o temi ljudiiiiii, fali mi rijec u Umjetnosti forumu, dio Kultura i Zabava foruma; help.. kak je izraz u umjetnosti, kad se zeli reci da je nesto suprotno od apstraktno. u slikarstvu mislim.... znaci ...
realizam? mada je to više za književnost
ili misliš možda na ekspresionizam? to bi prije odgovaralo opisu
Zadnji Uredio daidza : 09-08-09 u 20:14
ne, ne, ne..... bas u slikarstvu. ne kao pravac, nego bas izraz..... kak se recimo kaze da je nesto apstraktno, ali meni treba ono suprotno.... ne realno, nego tak nesto, jos neka rijec za tu stvar.... isuse poludit cu, nemrem vjerovat da se ne mogu sjetit!!!![]()
konkretno. je ta riječ?
ne... nekak je vise "umjetnicka" ... joj, poludit cu
![]()
suprotna riječ od apstraktno je realno, a druga riječ za realno je stvarno
ne pada mi na pamet šta želiš čut...možda će scorpy znati, ali mislim da je to to...jedino ak nisi pomiješala neke stvari
naturalno(ili kak se vec kaze na naski)??
ali mislim da je pajo vec odg..
Samo zaborav cini kraj,nikad vrijeme ili kilometri,jer pokušavati nekoga na silu zaboraviti,znaci samo ga još više voljeti!
wait, mislim da si pogodio s naturalizmom![]()
ne .... to je vise umjetnicka rijec, recimo pri opisu slike sto bi se koristilo... nema veze, netko ce valjda znati... ma nije neka teska.. ali ni bas ovako uobicajena (stvarno, realno... - iako bi to znacila..) ... nadam se da ce se netko sjetiti
realizam i naturalizam su umjetničke riječi, da to više ne mogu biti
i ja se nadam da će se netko sjetiti, ili ti lijepo imaš snošaj s našim mozgovima![]()