Pogledaj u onim gift shopovima po gradu.
A na ebayu imas toga ko salate, ne znam jesi li u mogucnosti kupovine
Raspravljate o temi Posteri u Umjetnosti forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Dakle ovako.Veeeliki sam fan Rogera Federera i htjela bih kupiti njegov poster(što većeg formata) i zamolila sam prijetelja iz Zagreba ...
Mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get.
Pogledaj u onim gift shopovima po gradu.
A na ebayu imas toga ko salate, ne znam jesi li u mogucnosti kupovine
tnx![]()
Mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get.
Istina, ebay ih ima tonu, em je jeftino, em je izbor ogroman.
Imas u profilu za kupiti postere (iako su vecinom glazbenici i glumci, filmovi i tako kultne serije - ako ti se slucajno posreci mozes naci i sportasa) ili pak u zgradu varteksa na trgu, na 4. katu (imas pokretne stepenice, hvala bogu) imas razne stvari od crteza, postera, playboyevih zecica, itd. Vidjela sam jednom poster Davida Beckhama, tako da sumnjam da imaju nesto vezano uz sport, ali sve su to posteri - i tako ja pricam u duhu teme..
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
hvala hvala![]()
ili ti je najjednostavnije otić u neku grafičku firmu i nek ti oni naprave u formatu koji sama odrediš jedino neznan jel ti puno dat 150-200kn za to
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.