Ispričavam se na duplom postu no ova epizoda nije stala. xD
„Znaš, nije pristojno upadat u riječ.“ Nikolina se namrštila.
„Nije pristojno srušit čovjeka i prijet mu smrću ako mu ne kaže horoskop.“ Tin se još jače namrštio.
„ E pa, bgla blga!!!“ Nikolina je počela mahat rukama po Tinovom licu.
„K..koji kurac radiš?“ Tin je žmirkao i nespretno branio od Nikolininih ruku.
„Hah, kao što sam počela. Ja sam Nikolina, možete me zvati Nina. Živjet će te u mojoj kući sa mojom sestrom. Pitajte što god hoćete i krenimo.“ Nina je sa smiješkom obrisala nos jednim prstom iako nije imala ništa na licu.
„Dobro, možeš nam sve reći detaljno, što se tu točno događa?“ Aqua se javila.
„Svakako. Sve će mo proči detaljno, ajmo dotle.“ Nina je izašla van a ostali su je pratili.
Čim su izašli, vrata broda su se zatvorila, ali brod se nije micao. Stojali su vani. Sunce je lagano sijalo uz povjetarac. Na podu nije bilo ničega osim žute, suhe zemlje. Kao na divljem zapadu osim što su stare, drvene kuće zamjenjivale unaprijeđene ali ipak identične kuće i zgrade.
Nije bilo mnogo kuća. Sve je bilo popunjeno lokalima i jednokatnim zgradama. Družina je stojala pokraj letjelice u centru grada. Par ljudi je prolazilo koje nije obračalo pažnju.
„WTF!?! Čekaj čekaj? Ovo izgleda kao neka unaprijeđena verzija divljeg zapada. Koji kurac, ja sam mislio da bi trebale biti ogromni, lebdeći tornjevi i milijun letjelica!?! A koji kurac je ovo. Pa naš planet izgleda bolje.“ Tin se ljutio.
„Bolje. Mladi dječače, tvoj planet je primitivan. Mislim da ti je Max rekao danas dosta, jer mu je takav dan, to znam, jer sam pogledala na horoskopu. Ako je, sigurno je rekao da je naš planet, naša vrsta imala sreću da krenemo pravim, pravim putem. Ili bar najbliže k tome. A pravi put je bio više manje sličan svima vama. No izbjegli smo religiju i ratove, to nas je daleko ubrzalo. Nije bilo država ili slično, svi smo bili jedno. I najvažnije, imali smo dodir s prirodom, zato mora sve ostat jednostavno. Mi živimo zajedno s njima, životinjama, ne smetamo ih. Tako smo odključali moći životinja, a uz to i ostale, slične. Moja obitelj je jedna od prvih, zato ja imam moć pretvaranja u medvjeda.“
„Wow, fora, iako... ... medvjed, to je malo otrcano.“
„Otrcano?“
„Pa daj ajde, vidjeli smo u igricama i....“ Tin nije stigao završit, Blade ga je opalo po glavi.
„Hoće reći fora.“
Tin se držao za glavu.
„Kaj god kažete. No moram tu skočit, pokupit papire za vaše horoskope, brzo se vratim.“
„Matija? Tko je ta ženska?“ Tin ga je pitao.
„Što? Što je čudna? Ma, takva je. Opsjednuta je o horoskopu, njezina obitelj je također izmislila horoskop, odnosno otkrila. Njezina prabaka je bila na vašem planetu. Koliko sam čuo, njezin pokušaj nije uspio. Pa je njezina obitelj bila ljuta, baka je onda poslala sina na vaš planet, jer su oni opsjednuti time. Tako je njihov sin, dida, ujo, ma ne znam. Uglavnom, završio je na vašem planetu da vrati nazad znanje. Imate sreće, inače ne biste ni to znali. Njezina loza je plemenita.“ Tin i Matija su je gledali u obljižnu trgovinu kako drži prodavača za odjeću sva crvena u licu deruči se na njega.
„Aaaaaaaaaaa. Jebeno.“ Tin.
„Što!?! Ž-želio bi je jebat!? Čekaj, tako si rekao i za k-kurac? Što si ti, perverznjak!?!“ Matija se odmaknuo.
„Što, o ćemu ti pričaš?“ Tin se odmaknuo od njega.
Blade je gledao njih dvojcu.
„Perverznjak!?! Možda i sliovatelj. Dugo nije bilo takvih, policija!!!!!“ Matija se derao.
„Ti si budala, di su ti dokazi da je silovao, što ćeš reći policiji.“ Aqua se javila.
„Silovatelj? Ma o ćemu vi pričate, tko je silovao!?!“ Tin se bunio.
„Pa ti si pričao da bi je jebao i čiji će kurac to učinit!“ Matija je uperio prst prema Tinu.
„Molim!?! Nisam. Koji je tebi kurac!?“ Tin je uperio prst u njega.
„Evo opet!!!“ Matija se zaderao.
„Matija, možeš se malo smirit da ti objasnim, vidiš, Tin kad je rekao te riječi nije ih mislio, to je značilo kao psovka.“ Blade se javio.
„Psovka? Hmm.... Psovka, mislim da sam čuo nešto o tome.“ Matija se zamislio.
„Da, recimo da psovka pomogne izbaciti lošu energiju, problem je što, ako je psovka namjenjena nekom, da njemu se pojača negativna energija. No, vidiš, Tin je psovao više u prazno ili Nini, iako nije namjeravao je povrijedit, što vidim da nije. Razumješ.“
„Phm.... Hahahahahaaa!!!! Ti ne znaš što je psovka, ti si retardiran!“ Tin se smijao Matiji.
Matija se namrštio.
„Vidiš, sigurno ti je smetalo što te nazvao retardiranim. Eto, to je uvreda.“ Blade se javio.
„Hm, e pa, ti Tin si.... ti si.... proljev! Aha, da proljev!!! Ti ti proljev!!!!!!! Haha, PROLJEV!!!!“ Matija se počeo derat na glas.
Tin ga je gledao zatim opet prasnuo u smijeh.
„Što je sad bilo, mislio sam ga uvrijedit?“
„Pa, recimo da ti je uvreda bila grozna, čak smiješna. Radi na tome. Uči od nas.“ Blade je objasnio čime je odmah stavio Matiju u razmišljajuču pozu.
Ekipa je i dalje čekala na laganom suncu Ninu.
„Tko je to?“
„Tko je tko?“ Blade je pitao Tina na njegovo pitanje.
Tin je gledao u neku udaljeni salon gdje se skrivala mlada djevojka. Tin je stavio ruku na čelo da bolje vidi.
„Zašto nas gleda, već sam je vidio prije pet minuta.“
„Ne znam.“
„Što je bilo.“ Nina se javila.
„Neka nas ženska gleda, a, nestala je.“
„Nina! Nina!“ Cura je trčala prema njima.
„What the fuck!?! Jel ja to sanjam!?!“
„Što je Ti...“ Blade je pogledao curu i odmah preklopio usta rukama.
„O-o-o.“ Tin se zamucao.
„Što je vama? To mi je sestra.“ Nina se javila.
Nina je došla bliže svima.
„Bok ljudi, heh.“ Cura se smiješila. Malo se zacrvenila od srama.
„Ljudi, ovo je moja sestra Nika.“
„Čak se i ponaša slično.“ Tin je otvorio širom usta. Blade se nije ni pomaknuo, gledao je na prazno mjesto na kojem je prije jednu minutu Nika trčala prema njima.
„Dobro što je vama!?!“ Sad se Nini gnjev vraio.
„Ona. Izgleda identično kao Inoue.“
Tin je bio upravu. Imala je iste oči, isto lice, istu boju kose. Jedino je kosa bila potpuno iza, nije pramenova na licu.
„Isuse Bože!!?!!! Čak ima i indentične cice!!!“ Tin se derao a Nika se zacrvenila.
Nina ga je opalila po glavi i zravnala sa zemljom.
„Prvo, nije me briga na koga liči, drugo, zar niste vi prestali vjerovat u Boga?“
„Ma, to je ostalo u genetiki, MAKNI SE!“ Tin ju je gurno da je i dalje gleda Niku koja se još više zacrvenila.
Nina je primila Tina za vrat i počela dizat jednom rukom.
„Aaaaaaaaaaaa!!!!!!“ Tin se derao.
„Uglavnom, još jednom pogledaš moju sestru odkinut ću ti vrat i samo se usudi joj komentirat cice!“ Sad ga je Nina bacila na pod i krenula podignut papire.
Bila je to velika hrpa papira na jednoj gomili. Kad ju je Nina dignula hrpa je papira bila preko njene glave. Svi su krenuli u jedan smjer. Matija ih je bio iznad svih i on je vodio grupu.
„Samo malo, rekli ste da živite sa prirodom, koji je kurac ovo, uništili ste drva za papire, onako, zar nemate đepne kompjutere.
„To je naša obitelj napravila, cijepamo samo stara drva, koja su bolesna i koja ću umrijet ubrzo.“ Nika se javila.
„To je kao da ste staromedni ili nešto.“ Tin se okrenuo a Nina, koja je hodala iza, udarila ga je u guzicu.
„Hey!“ Tin se namrštio i počeo nešto razmišljat. Neko vrijeme su tako hodali zatim je Tin polako okrenuo glavu da gleda u Niku, no prije što je počeo Nina ga je opet udarila.
„Hey!?! Kako si vidjela?“ Tin se držao za guzicu.
„Šuti!“
Dok su hodali okolina se mjenjala. Svuda je bilo poredanih kućica. Okolo je rasla trava i sad je bilo asvalta.
„Jebote. Ovo izgleda kao satelistki grad!“ Tin je gledao oko sebe.
„Pa i je.“
„A što radi ovaj asvalt? Zar niste vi povezani sa prirodom.“
„Pa na mom mjestu nebi ga bilo, no glavni sud je odredio, nekima vrstama je smetalo. Onako, moramo imati malo stila.“
„Heh, sigurno ima negdje dole ograda, a iza priroda divlja, kao u Preko ograde. Hehe.“ Tin se smiješio.
„Molim, ne znam o čemu pričaš no točno si rekao, iza je priroda.“
„Hehe, ovo je dobro. I dalje mi se čini kao san, možda me mater ubacila u one nove strojeve, gdje spavam koliko hoću i budem u svojem svijetu.“
„Ako je tako onda se probudi, šifra je koliko sam čuo štipanje.“
„Heh, da.“ -Tin se uštipnuo i ništa se nije dogodilo.- „Gle, ništa se nije dogodilo.
„Da, pa nije ovo san...“ Nina je završila.
„...retardo!“ No Matija je dodao.
„Što si rekao!?“ Tin je pokazao šaku Matiji.
„Ta ti je dobra. Bravo Matija.“ Blade je primio Tina koji je htio zaskočit Matiju.
„Hvala.“
„Što je to bilo?“
„Ma psovke, fora stvar, objasnit ću ti kasnije.“
Još su neko vrijeme hodali i Tinu je opet dosadilo.
„Dobro, gdje je ovdije kraj? Već vidim ogradu.“
„Pa da, mi živimo uz prirodu, pa smo baš uz ogradu, da možemo ući u nju kad god poželimo.“
„Dobro, znači da smo blizu?“
„Da.“
Došli su do velike kuće, koja je izgledala kao sve ostale samo što je bila šira, veća i imala je još jedan kat. Svi su ušli unutra. Pred njima se pojavio čudno obućeni čovijek.
„Tko je ovaj.“
Čovijek je bilo u odijelu beskućnika, vjerojatno zato što je i bio beskućnik. Imao je flašu u ruci i neobrijano lice te crvene male oči.
„Što vi gledate!?“ Pijanac se zaderao.
„Opet piješ Miki. Baci to!“
„Da Nina.“ I pijanac je bacio flašu.
„Ovo je Miki, beskućnik kojeg smo posvojili.“
„Posovojili? Čekaj, zar niste vi savršen planet, što tu rade beskućnici?“ Tin je opet postavljao pitanja.
„Pa, postoje beskućnici, iako malo njih, isto tako postoje zli ljudi. Uvijek će postojat, no također malo na ovom planetu. Kodex zakona je sličan vašem, zato zli ljudi traže rupe u zakonu i uništavaju svoje tuženike, tako naprimjer im uzme kuću i izgube, onda.... beskućnik nastane beskućnik i bude... u domu za beskućnik, gdje se posvajaju kod bogatih ljudi.“ Sve je to čudno zvučalo jer je Nika objašnjavala.
„Huh, mislim da razumjem. Pa vi imate ipak problema na ovom planetu.“
„O ne, važna je košarka uglavnom, svi žive sretno.“
„Dobro kaj god vi kažete.“
„Miki će živjet s vama, on je u ovoj obitelji već deset godina. Ako vas nešto još zanima pitajte njega. Sutra idemo u grad, za obizalak, gore su vam sobe, sami si odaberite koju će te uzet. Ja moram ići sada u grad, dotle radite što hoćete.“
„Uh, Nina, zovem se Maik, ne Miki.“
„To ti je nadimak već deset godina, navikni se već jednom.“
„Da ali novi ljudi, kakav ću to imat autoritet ako me zoveš Miki.“
„Čovjek ima pravo! Haha!“ Tin se smijao.
„Ajde bok!“ Nina ih nije slušala, samo je zalupila vrata i nestala.
„Dobro što sad?“
„Pa..., ovaj, možete si spremit stvari i razgledati kuću.“
„Da imamo što spremiti Inoue.“ Tin se mrsko javio.
„Huh, ovaj... Tin, tko je Inoue?“
Tin je samo spustio glavu i otišao na gornji kat.
„Z-z-z-z-z-z-z-z-z.“ Čudna sprava se motala oko Tina na katu.
„Huh, odmah vidim da si antipatičan.“
„Z-z-z-z-z.“
„Ne znaš ni govoriti.“ Tin je zjevnuo.
Mala sprava mu je prišla i uštipnula ga za nogu.
„Aaaaaaaa!!“
„Znam! Zašto sam ti odmah antipatičan?“ Stroj se javio.
Tin ga je primio, za glavu i primakao sebi.
„Zato što ti izgledaš kao mali robot iz najgoreg animea na svijetu.“
„A to je?“
„DB GT.“
„DB GT.... procesiram.... stari anime u godini -1997- pušten je na televizore. Nije bio velika slava jer ga nije radio Akira, veliki crtač mangi DB i DB Z. Procesiram slike.“- Robotić je izbacio sliku robota sličnom sebi.-„Ovo ja?“
„Da. Kako ti to znaš?“
„Mike mi je poslao.“
„Mike? Pitat ću sutra, sad idem u krpe. Koja je moja soba?“
„Bilo koja od ove četri.“ Robotić je podigao svoje male ruke i pokazao dvoje vrata s lijeve strane i dvoje s desne.
Tin ga je pustio i ušao u prvu ljevu, zatim je samo pao na krevet i zaspao.
Što se dalje može dogodit? Moraju neke nevolje doći, zar ne?

LinkBack URL
About LinkBacks
Sljedeće dolaze na moj forum.

Do sljedećeg puta. Space baskteball!!!

Odgovori sa citatom
Valjda previše teksta i tražio sam edit da samo dodam, bez dodatnog posta no nisam našao. xD (n00b) Uglavnom, ako vas još zanima što je teško, reg na forum.