| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi SPAWN u Kultura i Zabava forumu; Evo samo me zanima čita li ovo tko ili je čitao, jedan od najboljih američkih stripova ikad (koji je stvarno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | SPAWN Evo samo me zanima čita li ovo tko ili je čitao, jedan od najboljih američkih stripova ikad (koji je stvarno presavršeno nacrtan da ja još neshvaćan kako tako neko crta). Uglavnom priča se radi od jednom afriroamerikancu koji radi za CIU al ga šef ubije, i sad on ode u pakao i napravi neki dogovor s nekim demonom tamo i vraća se na zemlju ka neki čudni tip xD ![]() ![]()
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| banned | Re: SPAWN skinio na torrentima od broja 50-150 ali još nisu došli na red, imam još nekih 2 GB star warsa i 4 GB aliena i predatora i terminatora za pročitat , ali po onom što sam malo virnio tu i tamo koji strip, odlično nacrtano, možda mi je malo priča slim, ali vidjet ćemo
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SPAWN Crtić je predobar... koji brutalan humor... i dobra priča ![]() Improviziram samo jednu od fora: Na zidu piše: "Be here at midnight - i will kill you" - kao poruka sa Spawna koju je otkinutom rukom od beskućnika napisao neki kiborg koji ga lovi. Sad Spwan to čita ujutro nakon što je ovaj napravio masakr i odjednom kiborg izletava iz zida i rečenica je "Its midnight - in Zibabve". ![]() Ako netko bude gledao crtić, nije ovo doslovno scena, al poanta je tu.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- Zadnji Uredio _Aris_ : 31-03-08 u 23:13. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: SPAWN Citat:
![]()
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SPAWN Na alluc.org potraži... postoji.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: blood, spawn |
« Igra sjenki
|
Vladimir Kush »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:45.

, ali po onom što sam malo virnio tu i tamo koji strip, odlično nacrtano, možda mi je malo priča slim, ali vidjet ćemo