Da ima i film koji nije baš nešto...
Raspravljate o temi SPAWN u Umjetnosti forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Evo samo me zanima čita li ovo tko ili je čitao, jedan od najboljih američkih stripova ikad (koji je stvarno ...
“He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“
Da ima i film koji nije baš nešto...
film nisan gleda al vidin da je sra*** al strip je stvarno više nego fenomenalan
“He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“
skinio na torrentima od broja 50-150 ali još nisu došli na red, imam još nekih 2 GB star warsa i 4 GB aliena i predatora i terminatora za pročitat, ali po onom što sam malo virnio tu i tamo koji strip, odlično nacrtano, možda mi je malo priča slim, ali vidjet ćemo
Crtić je predobar... koji brutalan humor... i dobra priča
Improviziram samo jednu od fora:
Na zidu piše: "Be here at midnight - i will kill you" - kao poruka sa Spawna koju je otkinutom rukom od beskućnika napisao neki kiborg koji ga lovi. Sad Spwan to čita ujutro nakon što je ovaj napravio masakr i odjednom kiborg izletava iz zida i rečenica je "Its midnight - in Zibabve".
Ako netko bude gledao crtić, nije ovo doslovno scena, al poanta je tu.
Zadnji Uredio _Aris_ : 01-04-08 u 00:13
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.