| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi SPAWN, najpopularniji američki nezavisni strip-hrvatsko izdanje u Kultura i Zabava forumu; Je li netko čitao ovaj strip u američkom izdanju i smatrate li da još neki američki stripovi trebaju kao i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-12-07 Godina: 29
Poruka: 6
![]() | SPAWN, najpopularniji američki nezavisni strip-hrvatsko izdanje Je li netko čitao ovaj strip u američkom izdanju i smatrate li da još neki američki stripovi trebaju kao i Spawn dobiti svoje hrvatsko izdanje? PS. Ispričavam se što sam koristio link koji reklamira proizvod, ipak sam neiskusan član i nisam dovoljno dobro bio upoznat s pravilima foruma, ali me iznenadilo da jako iskusni član koji zna sva pravila vrijeđa psovkom na forumu. Ne treba isprika, a miislim da sad možemo početi voditi kvalitetnu raspravu. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: SPAWN, najpopularniji američki nezavisni strip-hrvatsko izdanje gledao sam film, nisam čitao nikada strip zašto ne, neka se izdaje
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: spawn, strip |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:39.