Napokon nešto zgodno u našem selu. Nadam se da će biti nekih 3D djela. Mogli bi jednu forumašicu prijavit.![]()
Raspravljate o temi Streetpaint Zagreb, Pastelizacija pločnika u Umjetnosti forumu, dio Kultura i Zabava foruma; U sklopu ovogodišnjeg Cest is d'Best festivala u Zagrebu 6.6. 2009 pruža vam se prilika da i sami postanete ulični ...
Napokon nešto zgodno u našem selu. Nadam se da će biti nekih 3D djela. Mogli bi jednu forumašicu prijavit.![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Mislim da bi za tu forumasicu trebali ulicu dezinficirati i parfemom namirisati plocnik da bi uopce cucnula, a pastele bi trebale biti ukrasene zlatnim maramicama....o tom po tom, talent.
Jedva cekam Cest....svake godine odlicnooo!!! Obozavam u to ljetno doba sjedit po gradu i gledat razno razna cudesa...predobro.
There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.
Slike sa festivala pogledajte na webu
www.zagrebpastel.com
a možete pogledati i 3-minutni clip da vidite kako je to izgledalo.
link za video clip ovdje
Baš je bilo lijepo na Streetpaintu.Slika slikara koji crta pticu me se najviše dojmila.Tu je mislim i crtala gošća,Cristine se zvala...mislim.
Djeca su isto imala lijepe crteže.Jedna djevojčica me je zapanjila svojim radom.Ne znam kak opisati crtež,bilo je na njemu krugova,valovitih crta,ali to je tak skladno djelovalo.Super.
When your chips are down,and your highs are low...joyride
HPetrovic, svi smo se oduševljavali što je ta malena crtala. Zove se Nina Perović i ide u 5. razred.