| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi Studij dizajna u Zagrebu u Kultura i Zabava forumu; Zanima me dali na forumu postoji osoba koja je zavrsila ovaj fakultet, trenutno studira ili se namjerava upisati.. Sva iskustva ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Hello Kitty fan Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zanima me dali na forumu postoji osoba koja je zavrsila ovaj fakultet, trenutno studira ili se namjerava upisati.. Sva iskustva i saznanja koja imate o ovom fakultetu (bilo kakva) ce mi jako dobro doci!! unaprijed hvala! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,019
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Studij dizajna u Zagrebu Imam ja par frendica na TTF - u, ali su uglavnom drugi smjerovi ali koliko sam čula prijemni im je dosta težak jer je jaka konkurencija, ali sam studij je ful lagan; ugl. crtanje samo... I, da, većina dečki (ako ne i svi dečki kaj tamo idu) su gay, vjerujem da bi se to Kikiju moglo svidjet , a "glavno" okupljalište je u Elite-u na Črnomercu
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Studij dizajna u Zagrebu hm...mislim da si se malo zabunila...ne tekstilno tehnoloski fakultet...nego studij dizajna ( odsjek arhitekture) u frankopanskoj.. tesko za upasti a jos teze za zavrsiti... ovaj tekstilno tehnoloski je pljuga za upasti... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Studij dizajna u Zagrebu moraš napisati onda kojeg dizajna imaš i studij dizajna eksterijera na agronomiji... i još 5 drugih studija dizajna...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Studij dizajna u Zagrebu ah da bas sam mislila na eksterijer na agronomiji... a daj molim te koji su to jos studiji dizajna? napominjem da graficki studij dizajna ne znaci studij dizajna vec graficki studij dizajna .. ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Studij dizajna u Zagrebu Je, je, ali "Studij dizajna u Zagrebu", može značiti 5 različitih stvari... ne znam kojih pet, ali sam siguran da ih ima... ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Studij dizajna u Zagrebu Citat:
Evo bar sam ti malo digao topik... ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Studij dizajna u Zagrebu Ja imam frendicu kaj studira na TTF dizajn. To je trogodišnji smijer ako se ne varam i ona ga evo nije još (nakon 5 godina) završila. Mada znam da je bila odličan učenik u srednjoj, a i da zna jako dobro crtati. Ne znam koja je kvaka. Upisala se lagano. I da... svi muški su gay.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,019
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Studij dizajna u Zagrebu Citat:
Nebitno... Frendičin dečko je studirao to kaj tražiš, pa navodno je dosta teško...
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care Zadnji Uredio dorina : 07-06-07 u 20:16. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dizajna, studij, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:03.

, a "glavno" okupljalište je u Elite-u na Črnomercu