| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi Studij dizajna u Zagrebu u Kultura i Zabava forumu; -... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-06-07
Poruka: 2
![]() | Re: Studij dizajna u Zagrebu E ovako - ako si tek sad pocela razmisljati o tome i raspitivati se za to,ja ti velim - slobodno zaboravi. Prvo- bilo bi ti dobro da si isla u neku skolu koja bi ti pruzila predznanje za takav fax,npr. skolu primijenjene umj.i dizajna,jos bolje -smjer graficki dizajn... no ajde,ni to nije tako nuzno.... Btw.-isla sam u tu skolu,ali nisam htjela na studij dizajna,ali imam gro frendova koji su na tom faksu ili se upravo pripremaju..Oni placaju pripreme za taj fax i idu na njih konstantno godinu dana,a cijene priprema su...hm...preko 10 000 kn uglavnom...ali te definitivno pripreme za upad...A da ti ne pricam da je rad mukotrpan i stvarno je potrebna najmanje godina dana INTENZIVNOG rada i pripremanja da bi upala...Moras imati mapu od 10 radova odredjenog karaktera,a prijamni nikako nije lagan... O ovom faxu jednostavno si trebala prije poceti razmisljati i moras imati jaku volju za njega,a time i puno raditi(krecem se u krugu ljudi koji se time bave i oni stvarno nemaju vremena kolko rade)...tako da se za to stvarno trebas zrtvovati... A imas i pismeni prijamni ispit iz pov.umj.koji je dosta fokusiran na aktualna dizajnerska dogadjanja osim na klasicnu pov.umj.,a primjer pitanja ti je recimo 'Koliko HNK ima prozora?'... Eto,sve je iz prve ruke,ne zelim obeshrabrivati,al ovo ti je realno... Ako imas volju bas-pocni se pripremati aktivno SAD pa mozda upadnes sljedece godine... ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-06-07
Poruka: 2
![]() | Re: Studij dizajna u Zagrebu Ma ok,sve u redu onda... Kad vec cura trazi pomoc htjela sam joj iz prve ruke reci jer sam isla u skolu u kojoj se pola razreda pripremalo za taj fax,konkretnije - bila sam na odjelu za graficki dizajn, i neki su upali neki nisu,neki se sad pripremaju...tamo si stalno u toku sa svim tim,u takvoj skoli se samo time i bavis... i znam da je to muka ziva i da je stvarno tesko...Ali velim,potrebno je i predznanje,jednostavno moras imati 'zicu' za to...ne znam u koju skolu je cura koju ovo zanima isla,al bilo bi dobro da je u neku srodnu... Moji kolege su isli ili idu takodjer na privatne pripreme i to je grooo posla,a da ne pricam jos ucenja za prijamni itd... I jos nesto jako vazno - moras biti upucena u vecinu dizajnerskih eventa,izlozbi,autora,svetskih,domacih i sl. jer takodjer postoji i interview koji je dosta fokusiran na takva pitanja vezana za aktualna(i ne samo aktualne) dizajnerska dogadjanja... A ako vec cura ide na pripreme i placa to,trebala bi dobiti sve moguce informacije od onoga tko ju priprema,znam da na pripremama na koje idu moji kolege cak uvjezbavaju interview i nacin na koji moraju govoriti na njemu(!),na zalost ne mogu spomenuti gdje se pripremaju jer ne zelim raditi reklamu... eto,ako jos sta nekoga zanima,pitajte... inace-puno srece pri upisu,jer ce trebati... ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Studij dizajna u Zagrebu Kiki, shvatila sam nakon prvog posta da nije o tome riječ, ali hvala svejedno kaj me podsjećaš
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Studij dizajna u Zagrebu Citat:
Pitanja su ono, koliko kifli je pojeo Le Corbusier dok je radio na..... ![]() Al glavno je da si upala.. ![]() I da, u Zagrebu, koliko sam upoznat postoji dizajn na Tekstilno-tehnološkom Faksu, Studij Dizajna na Arhitektonskom, grafički dizajn na Grafičkom Fakultetu...
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. Zadnji Uredio Servant : 24-08-07 u 20:48. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dizajna, studij, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:37.