Hvala za temu
Makar, to su pizdarije, ta lista se stalno mijenja ionako..
ni ja sama ne znam kako uopce odrede cijenu neke slike, dapace - nije mi jasno zasto je ova Klimtova najskuplja..
iako je moj osobni favorit, ne najbolja, al nekak najdraza![]()
Raspravljate o temi Top 10 najskupljih slika u Umjetnosti forumu, dio Kultura i Zabava foruma; 10 najskupljih slika ikada, pa krenimo redom (pazite da se ne šokirate ) Striček Picasso uvjerljivo najskuplji i najvrijedniji umjetnik. ...
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Hvala za temu
Makar, to su pizdarije, ta lista se stalno mijenja ionako..
ni ja sama ne znam kako uopce odrede cijenu neke slike, dapace - nije mi jasno zasto je ova Klimtova najskuplja..
iako je moj osobni favorit, ne najbolja, al nekak najdraza![]()
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
da da..ima na fejsbuku jedna igra...ono da postaneš selebritie..e i tam imaš slike za kupovat..
All in all you're just another brick in the wall......
Slučajno sam na to naišao i ostao paf, mislio ono kak je 30 milja neka top cifra. Vidjeh još jednu za nekih 140 milja, al to kao nije službeno, a slika su neke škrabotine na tamnoj podlozi. Ne bi dao za to 10 kn, a kamoli stavio na zid. (tolko o meni kako cijenim umjetnost)![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
a ružnih slika majko mila
renoir je lijep
rubens je zastrašujuć ali isto fascinatan
ostalo ne hvala
Bila sam u Budimpešti na izložbi slika Van Gogha i oduševila sam se i ubedljivo su mi njegove slike najlepše.
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
e ono prejebena je![]()
Industrial, ne svidja mi se slika! Prazna je skroz.![]()
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.