| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi A Tribute u Kultura i Zabava forumu; Evo nešto iz moje radione izmišljotina, bilo koja umjetnost, muzika, književnost, slikarstvo, kiparstvo, stripovi itd.... imate nekog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| banned | A Tribute Evo nešto iz moje radione izmišljotina, bilo koja umjetnost, muzika, književnost, slikarstvo, kiparstvo, stripovi itd.... imate nekog umjetnika koji vas nadahnjuje i iz kojeg crpite svoje umjetničke porive, otvorite temu u kojem napišite njegov kratki životopis (nađite na netu ako nemate) i djela, ukratko, upoznajte druge članove foruma sa njim/njom. ![]()
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 28
Poruka: 217
![]() | Re: A Tribute Anselm Kiefer, umjetnik iz Njemacke, razocaran time kako je njegova drzava, koja je dala tako mnogo ucenih ljudi mogla napraviti takvu glupost i grozotu kakvav je 2. svijetski rat. Slika uglavnom sa upotrebom velikih kolicina olova, simbolicno, slike su mu obicno prevelikih dimentija, samim tim i prevelike tezine, npr ima ih i po 6x9 metara. Zanimljiv podatak je da kada je dobio nagradu na bijanalu od milion maraka(tadasnjih dem), kupio je prazno preduzece, ogroman hangar, da bi ga pretvorio u atelje, pa je poslije par dana ostao potpuno bez novaca! Covjek je lud, umjetnik do srzi, jednostavno covjek zivi umjetnost! Toliko od mene za prvi put! |
| | |
![]() |
| Tagovi: tribute |
« igra sjenkama
|
Spit Art »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:40.