| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi Vaši omiljeni slikari i slike u Kultura i Zabava forumu; Koje slikare i slike najviše cijenite te s kojima se možete najviše poistovjetiti? ...Evo, moji najdraži ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koje slikare i slike najviše cijenite te s kojima se možete najviše poistovjetiti? ...Evo, moji najdraži slikari su Salvador Dali i Frida Kahlo..u njihovim slikama osjećam njihovu dušu i osjećaje, a također i sebe..ovdje su meni najdraže slike..
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaši omiljeni slikari i slike Slikar kojeg ja najviše cijenim je Vukojević iz Slobodnice pokraj Broda.. samouk je i gluhonijem, upoznala sam ga jednom...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaši omiljeni slikari i slike nisam znalac niti neki ljubitelj, ali slušao sam jedno izlaganje o impresionizmu i baš mi se svidio njihov stil i filozofija slikanja. za impresioniste je slika stvorena u prirodi vrijedila više od bilo koje naslikane u ateljeu. par monetovih slika: lopoči: ![]() izlazak sunca: ![]() The Highway Bridge at Argenteuil (ne znam kako su kod nas preveli ovaj naziv): ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Vaši omiljeni slikari i slike Nisam nešt upućen u slikarstvo al definitivno mi je najjača ova slika Edward Munch: Krik ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 9
![]() | Re: Vaši omiljeni slikari i slike U umjetnickoj sam skoli pa ne mogu sad nekog posebno izdvojiti..ovisi o razdoblju..ne moze se sve u istu kategoriju trpat..Dali je fakat dobar..Preporucujem kome se svidja Dali da pogleda i Rouseauove slike,meni je super..volim i Chagalla,Klimta i Boscha,al medju najdrazima mi je mc Escher..Obavezno pogledat njegove radove,legenda je.. ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 282
![]() ![]() | Re: Vaši omiljeni slikari i slike Ovo je malo modernije-Zdzislaw Beksinski i Alex Grey,uz naravno i Dali-a... Kad sam na maturalcu bio trebali smo otići u njegov muzej,ali su nas hrvate stavili kasnije,pa smo trebali 4 sata čekati za to,na kraju nismo ni išli...
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
![]() |
| Tagovi: frida kahlo, salvador dali, slikari, slike, umjetnost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:40.