Salvador Dali je stvarno frik, ove dolje slike prve 2 su mi jebene, fakat je lik opičen skroz
Raspravljate o temi Vaši omiljeni slikari i slike u Umjetnosti forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Koje slikare i slike najviše cijenite te s kojima se možete najviše poistovjetiti? ...Evo, moji najdraži slikari su Salvador Dali ...
Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ???
Salvador Dali je stvarno frik, ove dolje slike prve 2 su mi jebene, fakat je lik opičen skroz
Slikar kojeg ja najviše cijenim je Vukojević iz Slobodnice pokraj Broda.. samouk je i gluhonijem, upoznala sam ga jednom...
nisam znalac niti neki ljubitelj, ali slušao sam jedno izlaganje o impresionizmu i baš mi se svidio njihov stil i filozofija slikanja. za impresioniste je slika stvorena u prirodi vrijedila više od bilo koje naslikane u ateljeu.
par monetovih slika:
lopoči:
izlazak sunca:
The Highway Bridge at Argenteuil (ne znam kako su kod nas preveli ovaj naziv):
![]()
Nisam nešt upućen u slikarstvo al definitivno mi je najjača ova slika
Edward Munch: Krik
![]()
Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'
Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
najdrazi slikar slay, paint freestyle![]()
![]()
[sigpic][/sigpic]
U umjetnickoj sam skoli pa ne mogu sad nekog posebno izdvojiti..ovisi o razdoblju..ne moze se sve u istu kategoriju trpat..Dali je fakat dobar..Preporucujem kome se svidja Dali da pogleda i Rouseauove slike,meni je super..volim i Chagalla,Klimta i Boscha,al medju najdrazima mi je mc Escher..Obavezno pogledat njegove radove,legenda je..![]()
haha, slay ima i potpis dole. master-piece![]()
Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'
Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
Ovo je malo modernije-Zdzislaw Beksinski i Alex Grey,uz naravno i Dali-a...
Kad sam na maturalcu bio trebali smo otići u njegov muzej,ali su nas hrvate stavili kasnije,pa smo trebali 4 sata čekati za to,na kraju nismo ni išli...
"Riječi su isto kao i gomila ljudi
Nije nužno znati za sve
Odaberi za sebe samo one prave"