Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Umjetnosti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Umjetnosti Raspravljate o temi Vaši omiljeni slikari i slike u Kultura i Zabava forumu; Koje slikare i slike najviše cijenite te s kojima se možete najviše poistovjetiti? ...Evo, moji najdraži ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-02-07, 14:35   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto
Smile Vaši omiljeni slikari i slike

Koje slikare i slike najviše cijenite te s kojima se možete najviše poistovjetiti?
...Evo, moji najdraži slikari su Salvador Dali i Frida Kahlo..u njihovim slikama osjećam njihovu dušu i osjećaje, a također i sebe..ovdje su meni najdraže slike..
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg _40374457_kahlo_long_pic.jpg (14.4 KB, 14 pogleda)
Tip Fajla: jpg k4.jpg (28.3 KB, 10 pogleda)
Tip Fajla: jpg kahlo_hirsch.jpg (50.2 KB, 6 pogleda)
Tip Fajla: jpg m-La_colonne_bris_e.jpg (56.9 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg Salvador_Dali_ptg.jpg (19.7 KB, 8 pogleda)
Tip Fajla: jpg salvador-dali-sublime-moment.jpg (39.8 KB, 18 pogleda)
Tip Fajla: jpg Salvador-Dali-Swans-Reflecting-Elephants-5672.jpg (21.6 KB, 19 pogleda)
Tip Fajla: jpg bild152b.jpg (52.8 KB, 9 pogleda)
Tip Fajla: jpg d2.jpg (28.7 KB, 18 pogleda)
Tip Fajla: jpg kahlo2.jpg (48.3 KB, 4 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 14:41   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Vaši omiljeni slikari i slike

Salvador Dali je stvarno frik, ove dolje slike prve 2 su mi jebene, fakat je lik opičen skroz
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 14:43   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Slikar kojeg ja najviše cijenim je Vukojević iz Slobodnice pokraj Broda.. samouk je i gluhonijem, upoznala sam ga jednom...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 17:41   #4 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,471
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

nisam znalac niti neki ljubitelj, ali slušao sam jedno izlaganje o impresionizmu i baš mi se svidio njihov stil i filozofija slikanja. za impresioniste je slika stvorena u prirodi vrijedila više od bilo koje naslikane u ateljeu.

par monetovih slika:

lopoči:

izlazak sunca:

The Highway Bridge at Argenteuil (ne znam kako su kod nas preveli ovaj naziv):
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 18:05   #5 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 22
Poruka: 3,175
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Nisam nešt upućen u slikarstvo al definitivno mi je najjača ova slika

Edward Munch: Krik

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 13:32   #6 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Poruka: 11,771
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

najdrazi slikar slay, paint freestyle

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 17:07   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 9
pony se izdvaja iz mase

U umjetnickoj sam skoli pa ne mogu sad nekog posebno izdvojiti..ovisi o razdoblju..ne moze se sve u istu kategoriju trpat..Dali je fakat dobar..Preporucujem kome se svidja Dali da pogleda i Rouseauove slike,meni je super..volim i Chagalla,Klimta i Boscha,al medju najdrazima mi je mc Escher..Obavezno pogledat njegove radove,legenda je..
pony je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 17:42   #8 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Poruka: 3,175
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

haha, slay ima i potpis dole. master-piece

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-07, 09:46   #9 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Letipasjegulja

Datum registracije: 02-02-07
Godina: 19
Poruka: 362
Letipasjegulja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Letipasjegulja Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Letipasjegulja

Citat:
Pravi autor: fuzija Pogledaj Poruke
Nisam nešt upućen u slikarstvo al definitivno mi je najjača ova slika

Edward Munch: Krik

Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 00:49   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-12-06
Godina: 19
Poruka: 282
Jimmy se izdvaja iz maseJimmy se izdvaja iz mase

Ovo je malo modernije-Zdzislaw Beksinski i Alex Grey,uz naravno i Dali-a...

Kad sam na maturalcu bio trebali smo otići u njegov muzej,ali su nas hrvate stavili kasnije,pa smo trebali 4 sata čekati za to,na kraju nismo ni išli...
Jimmy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: frida kahlo, salvador dali, slikari, slike, umjetnost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103