| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Umjetnosti Raspravljate o temi WarCraft - Trilogija Sunčeva Vrela u Kultura i Zabava forumu; Evo dosad su izašla dva djela i polako čeka se na treći... Radi se o stripovima dostupnim na svim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | WarCraft - Trilogija Sunčeva Vrela Evo dosad su izašla dva djela i polako čeka se na treći... Radi se o stripovima dostupnim na svim Tiskovim kioscima / trafikama za 35 kuna. Sve totalno prevedeno na hrvatski. Ima puno stranica, stripovi su jednostavni sa kombinacijom normalnog i anime izgleda te crno-bijeli. ![]() ![]() + Zemlje Durova (5. 8. 2008. na svim kioscima) ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: WarCraft - Trilogija Sunčeva Vrela pročitao prva 2 zanimljiv prolog crtež vrlo dobar priča solidna izvedba katastrofalna jednostavno je glupo nacrtano, pogotovo dijelovi sa borbom itd. to je valjda prilagođeno za neko strano tržište, nikako za nas i preskupi su definitivno, jbt 100 kn za 3 osrednja stripa, ne hvala
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-08 Lokacija: Zagreb Godina: 22
Poruka: 7
![]() | Re: WarCraft - Trilogija Sunčeva Vrela Inace nisam neki fan anime i manga stila, ali ovaj strip mi je ipak bio poprilicno ugodno iznenadjenje. 35kn je ok cijena, jer je tako originalna cijena. Prica mi je tak tak. Crtez mi je vrlo dobar. Veseli me sto se nase trziste pocinje polako buditi glede stripova. Odkad znam za sebe citam stripove, i crtam stripove. I stvarno mi nije drago sto jedino sto opstaje na nasem trzistu je Zagor, Dylan Dog, Tex itd... Dylan mi je zakon... ali jebemu misa, ne mozes zivjet od 4, 5 stripova. Bar ja ne mogu. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: anime, strip, sunce, trilogija, trilogy, vrelo, warcraft |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:51.